fazzeer 15 Opublikowano 30 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2009 Czy w GTA IV na PS3 można wyłączyć radar ? Tak jak to ma miejsce np w San Andreas na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 1 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2009 (edytowane) Jaką ocenę w N+ dostała gra "Mini Ninjas"? Edytowane 1 grudnia 2009 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 2 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2009 http://gry.bazarecenzji.pl/?id=gry&gra=2356 Z tej strony wynika, że 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 4 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) Jaką ocenę w N+ dostała gra "Mini Ninjas"? http://neoplus.gameplace.pl/ -- spis recenzji Neo+ http://gry.bazarecenzji.pl/?id=gry&gra=2356 Z tej strony wynika, że 7. Zgadza sie. Edytowane 4 grudnia 2009 przez kubicz Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 Jakie mody do HL2 na siec polecicie? Kupilem dla TF2 za grosze ale ta gra jest zbyt chaotyczna, szybka,itp. Mam jeszcze Portala i HL2 +epy, Najlepiej w cos co gra dosc sporo osob a nie garsc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 Jakie mody do HL2 na siec polecicie? Kupilem dla TF2 za grosze ale ta gra jest zbyt chaotyczna, szybka,itp. Mam jeszcze Portala i HL2 +epy, Najlepiej w cos co gra dosc sporo osob a nie garsc. Ekhm, Counter Strike Source Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 Wole Coda choc mam go tez ale na innym koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) Szukam strony gdzie są turnieje/ligi w gry video pamiętam ze jest coś takiego ale nie pamiętam linku Edytowane 22 grudnia 2009 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 http://www.mlgpro.com/ http://gamebattles.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 30 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2009 Siema .Szukam głośników 5.1 w ciemnym ,wiśniowym drewnie .Cena bliska 300zł .Zainteresowałem się poniższymi Geniusami .Mój kumpel miał model 5000 ,które mają 150 Watów .O 50 więcej ,niż model 4000 .Czy to znacząca różnica ? Różnica na ~50zł ceny ? http://www.allegro.pl/item869852589_genius_sw_hf5_1_4000_gosniki_kino_domowe_do_pc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorus 0 Opublikowano 7 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2010 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie gry Armored Core: Master of Arena na PSX. Pamiętam jak w zamierzchłych czasach grywało się z kumplami przeciwko sobie. Dwa pady, podzielony ekran i starcie na arenie z żywym przeciwnikiem. Teraz wróciłem do gry i kompletnie nie mogę tego uruchomić pod dwóch graczy. Może ta wersja nie obsługuje trybu dla dwóch graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 10 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2010 Ile moge za to wziąć? http://allegro.pl/xxx + Dodał MODERATOR nie podajemy linkow do wlasnych aukcji allegro Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2010 500zl max... allegrowicze i tak juz sporo wylicytowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2010 potrzebuje jakichs gier na ps2 dla 6latka - najlepiej jakies platformówki albo cos w tym stylu - bez przemocy - łatwe w kazdym znaczeniu (zeby mogl grac sam, a nie wołac o pomoc co 5 min), to tez onzacza przechodzenie bez potrzeby czytania - nie musi byc bardzo wybitna, ale zeby tez nie byla beznadziejna - moze byc na podstawie znanych bajek, ale czegos bardziej dziecinnego niz harry potter - gdyby byly po polsku to by byl kolejny atut - hugo odpada ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 15 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2010 Wall-e , Casper, Flinstones ? Nic więcej mi do głowy nie przychodzi ; / 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2010 potrzebuje jakichs gier na ps2 dla 6latka - najlepiej jakies platformówki albo cos w tym stylu - bez przemocy - łatwe w kazdym znaczeniu (zeby mogl grac sam, a nie wołac o pomoc co 5 min), to tez onzacza przechodzenie bez potrzeby czytania - nie musi byc bardzo wybitna, ale zeby tez nie byla beznadziejna - moze byc na podstawie znanych bajek, ale czegos bardziej dziecinnego niz harry potter - gdyby byly po polsku to by byl kolejny atut - hugo odpada ;p Dobre platformówki to 2 części God Of War np. A tak na serio to seria Jak z naciskiem na pierwszą część, bo to rasowy platformer, seria Sly i Ratchety. To najlepsze gry tego typu na PS2, ewentualnie jeszcze Psychonauts. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2010 wszelakie jaki i raczety i psychonauty są o wiele zbyt skomplikowane dla 6 latka, szukam gier bardzo prostych pod kazdym względem ostanio dalem mu asterixa XXL, co 2 minuty pytał co ma dalej robić ;p wyprobuje walle chyba, z tego co pamietam recke w PE to rzeczywiscie byla dziecinna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2010 (edytowane) Co muszę zrobić,żeby mieć new game+ w Mass Effect? Autosave czy coś innego? Lamerskie pytanie...wiem Grigori - W pierwszym Bioshocku wszystko chodziło ok jeśli chodzi o patche,więc i w najnowszej części nie powinno być problemów Ja zaufałem i wziąłem pre-ordera na ultimie Edytowane 15 stycznia 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2010 wszelakie jaki i raczety i psychonauty są o wiele zbyt skomplikowane dla 6 latka, szukam gier bardzo prostych pod kazdym względem ostanio dalem mu asterixa XXL, co 2 minuty pytał co ma dalej robić ;p wyprobuje walle chyba, z tego co pamietam recke w PE to rzeczywiscie byla dziecinna Może jakiegoś Crasha. Na przykład Wrath Of Cortex (ten pierwszy na PS2). Tam ogólnie leci się tylko przed siebie, więc powinien sobie poradzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 17 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2010 co do tego bajoszoka 2 od cenegi... opis gg Grzypa [radio centrum - audycja gramy na maxa] "(pipi) CENEGĘ i (pipi) ich sklep nosz fak co za cioty......................." dodam, ze poprzedni opis dotyczyl kolekcjonerskiej edycji bajoszoka 2 i faktu jej kupna czy cus ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2010 potrzebuje jakichs gier na ps2 dla 6latka - najlepiej jakies platformówki albo cos w tym stylu - bez przemocy - łatwe w kazdym znaczeniu (zeby mogl grac sam, a nie wołac o pomoc co 5 min), to tez onzacza przechodzenie bez potrzeby czytania - nie musi byc bardzo wybitna, ale zeby tez nie byla beznadziejna - moze byc na podstawie znanych bajek, ale czegos bardziej dziecinnego niz harry potter - gdyby byly po polsku to by byl kolejny atut - hugo odpada ;p chcesz zwabic jakies dziecko na mieszkanie, bo zdjecia juz nie starczaja? :potter: a co do opisu Grzypa to az zadzwonilem z ciekawosci i chodzilo mu bardziej o to, ze mial problemy w z tym zamowieniem - znikalo mu w panelu, pojawialo sie na nowo itp - ale zaplacil stara cene 199zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzyp 0 Opublikowano 17 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2010 Heh co do Bioshocka 2 już tłumaczę! Zrobiłem zamówienie na edycję kolekcjonerską na ps3 i na pierwsza cześć na pc z fugurka BDaddyego. Najpierw zadowolony ze za niewielkie pieniadze udało mi sie zamowic kolekcjonerskie edycje, potem zalogowalem sie na strone. Okazalo się, że fakt, ze zamowienie jest potwierdzone, nieoznacza ze jest... POTWIERDZONE! Bioshock 2 sam się usuną z zamówienia i niby zamowilem tylko B1 z figurka na PC. No to dzwonie! 40 minut slyszalem "Jesteś następny w kolejce, pierwszy wolny konsultant z Tobą zaraz porozmawia", dobrze że mam dużo minut więc zacisnąłem zęby i czekałem. Dopiero powołanie się na radio pomogło. Okazuje się ze to błąd skryptu i nie mam się co denerwować... A potem zmienili ceny... Zapłaciłem taką jak mam w zamówieniu, próba zadzwonienia do sklepu cenegi skonczyła się na 25 minucie oczekiwania:) Niech mi nie przyślą... Postraszę biurem ochrony praw konsumenta...:):) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2010 Mozna gdzies w Polsce Game Informera kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 17 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2010 mozesz szukac w jakis Empikach, ale watpie... Zreszta, jeden numer kosztowalby pewnie z 50zł więc jaki sens... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2010 W Empiku nie ma, przynajmniej u mnie. Mysle ze 5 dych by nie kosztowal, w kazdym badz razie Wizard tyle nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi