Pupcio 18 300 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 pamięta ktoś gre z nesa w której sterowało sie luigim? kruci, myśle że to był jakiś hack bo nie mogę znaleźć nigdzie takiej gierki :( jeszcze pamiętam że miał taki kij jak Donatello z tmnt Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 pamięta ktoś gre z nesa w której sterowało sie luigim? kruci, myśle że to był jakiś hack bo nie mogę znaleźć nigdzie takiej gierki :( jeszcze pamiętam że miał taki kij jak Donatello z tmnt Jedyne co mi pasuje do opisu kijka to Super marian 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 o c0rwa to jest to! dzięki, nie wiem czemu myślałem że to był luigi xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Pierwszy Nier - warto czy nie? http://www.onlinecenter.pl/Recenzje-Xbox-360/NIER.html :sorcerer: Mam z NIERem bardzo dobre wspomnienia i w sumie chętnie zagrałabym jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Dziekuje za odp ale juz skonczylem i splatynowaelm :lapka: W ogóle ktoś tu przeszedł tego pierwszego niera? Kojarzę tylko że chyba Wredny się coś uparł żeby zagrać przed automatą a tak to imo gierka leci właśnie na hajpie spowodowanym 2b. Wredny pisal, ze gra go.wno i fabularnie horizon >>>>> nier :pawel: Ale potem sie opamietal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 No duzo ludzi ogralo jedynke na forum, ja nawet mini recke walnalem w wlasnie ukonczylem, ale to bylo przed automata wiec wtedy nikogo nie interesowalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 O, to sobie chetnie przeczytam. Teraz mi sie nie chce ale niedlugo dopisze do mojej suplement po zakonczeniach b, c, d. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Czy Manhunt 2 na handheldach ma ten skur.wiały, cenzurujący egzekucje filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 z tego co pamiętam to na torrentach lata iso na psp, które jest bez cenzury Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki, ale bardziej miałem na myśli vitową wersję, bo widzę że na promocji jest jakiś czteropak gier od Rockstara. Ograłby Manhunta, ale jak zobaczyłem jak ten filtr wygląda na yt to chyba odpuszczę ;d. Edytowane 22 Grudnia 2017 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 962 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jakiś czas temu kupiłem takie ustrojstwo: Działało ok, dopóki się nie zepsuło I teraz pytanie, zepsuło się bo tak to już bywa/pech/niska cena robi swoje? Czego używacie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 3 godziny temu, triboy napisał: Czego używacie u siebie? Ja tam używam tego Spoiler A tak na poważnie to tutaj pojawiały się jakieś modele, ale nie ma tam za dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 962 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Wiem, przejrzałem temat, ale chciałem zapytać jak to wygląda po dłuższym czasie użytkowania. No chyba, że wykorzystam twój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Resident Evil 0 + Remake za 33 zł na PS3 czy za 39 zł na PS4 xd ? Pomijając już samo cebulenie kilku złociszy, orientuje się ktoś, czy są jakieś większe różnice ? Rozdziałka na pewno, to wiadomo. Tła w FHD dobrze się prezentują ? Wołam @nobody bo chyba niedawno kończył RE1, zakładam, że na pleju4. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 bardzo ładnie. chyba tez podbito ich rozdziałke Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 W dniu 17.01.2018 o 18:23, triboy napisał: Jakiś czas temu kupiłem takie ustrojstwo: Działało ok, dopóki się nie zepsuło I teraz pytanie, zepsuło się bo tak to już bywa/pech/niska cena robi swoje? Czego używacie u siebie? mam dokładnie to co Ty, kupione uzywane od jakiegos randoma z OLX pare lat temu, działa bez zarzutów do dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Czy na XBL też się trafiają tacy użytkownicy? Nowe konto, zero gier/trofeów. W sumie drugi raz taka sytuacja na PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Może jakis naciągacz do Ciebie pisze. Miałem to samo, nie jestem pewien czy od tej samej osoby, ale rozmowa zaczynała się identycznie. A to było gdzieś ponad rok temu. Edytowane 3 Marca 2018 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Square napisał: Czy na XBL też się trafiają tacy użytkownicy? Nowe konto, zero gier/trofeów. W sumie drugi raz taka sytuacja na PSN. nie, na XBL tylko wiadomości w stylu "rucham twoją starą" ewentualnie zaproszenia na solówki xD Edytowane 3 Marca 2018 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 3 godziny temu, Square napisał: Czy na XBL też się trafiają tacy użytkownicy? Nowe konto, zero gier/trofeów. W sumie drugi raz taka sytuacja na PSN. No na PSN to na porządku dziennym. Sam jak założyłem nowy profil to miałem już 2 czy 3 podobnych randomów. Na XBL jak ktoś pisał, to w związku z jakąś grą, a na PSN to buszują jacyś naciągacze jak na tanich portalach randkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 To jest boss z pierwszego levelu Alladyna na pegazie. Miał ktoś z nim problem? Nigdy go nie pokonalem. Obilo mi się o uszy, że ta gra miała takie zabezpieczenie antypirackie, że ten koleś się bugowal i cały czas machal szablą nie dając się utluc. Ostatnio próbowałem na PSP przejść ten fragment i też nie dałem rady. Jabłka nie działają a skoczyć na niego się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Mialem Aladdyna na pegazie i bankowo przeszedlem całość. Wiec da się :> Tu cos znalazłem, 6:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wydaje mi się, że to jest inna wersja niż moja bo malpa nie biega za Alladynem. Poza tym ten koleś nie przestaje machać szablą mimo, że czekam ponad minutę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ten screen z Twojej wersji trochę bardziej podchodzi pod 16bitowce. To na pewno wzięte z pegaza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi