C1REX 16 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Widzę, że ktoś tu kilka miesięcy temu pisał o lagu w Metal Slug Anthology Ktoś kiedyś mi wmawiał, że u niego na ps4pro nie ma laga. No to mu nagrałem na swoim ps4pro. Sami oceńcie, czy nie ma laga. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 co to za klawierka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Arkejdowy patyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Lag jak chu.j. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Myslalem o zakupie wii u i 3ds ale patrzac w eshop nie mam mozliwosci kupienia gry. Z opisu zrozumialem ze musze to zrobic przez dana konsole(wii u lub 3ds). Dobrze zrozumialem czy juz nie ma mozliwosci kupna i sciagniecia wersji digital na wii u i 3ds? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 afaik, zeby kupowac na eshop 3ds/wii u to musisz to robic bezposrednio z poziomu konsolki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Uwsteczniam się. Wracam do tego co sprawiało mi największą przyjemność. Czyli po prostu FPS. Polecicie jakiegoś FPSa na PC do multi? Prosta nie zobowiązująca rozgrywka. Headshoty, dobre wyczucie broni itp. Prosta rozgrywka bez udziwnień. Na pewnie nie jakieś Fortnajty itp. Chcę zwykłą rozgrywkę. Coś jak team deatchmatch. Battle royale to ostateczność. Próbowałem PUBG. Może i fajne jakby miał więcej czasu. Ale chcę szybki meczyk. 15-30 min i do widzenia. Czysta gra, bez żadnego gówna. Zatrzymałem się na COD Modern Warfare 1. 2 jeszcze troszkę ogrywałem i Nuketown z Black Opsa. Nuketown było wybitne :D. Mikro mapa, ciągła akcja, ah pamiętam jak mnie od cheaterów wyzywali za wynik K/D 204/4 w CTF. Chyba nawet bana dostałem. Battelfield Bad Company 2 też było fajne aczkolwiek troszkę wolniejsze tempo, chyba w Battlefield 3 jeszcze się zagrywałem na jakiejś małej mapie w TDM ( kanały czy coś ). Także proszę o polecenie czegoś szybkiego. Jest w ogóle coś takiego? Czy wszyscy teraz tylko w Battle Royale grają? PS. Chcę na PC ponieważ do dziś mi ciężko się gra w FPSy na padzie. Ostatecznie może być coś na Ipada. Próbowałem PUBG i nawet przyjemnie mi się celuje. PS2. Płatna lub Free to Play. Obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Chłopaki da się jakoś zrobić żeby pad od xboxa działał na ps4? Mój ds4 ledwo żyje, nowego nie chce bo konsola też ledwo żyje xD miałem plan kupić dualsensa żeby grać na nim i później przesiadka na ps5 ale jak każdy wie ps5 to xD+ nowy pad nie działa na ps4 a tak to juz bede miał chociaz padzika do sexa Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 pady z jednego playstation nie działają na drugim playstation a co dopiero z xboxa xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Tak jak kumpel do mnie bym mu pożyczył parę gier z PS4 bo kupił Xboxa i chce spróbować czy odpali jakąś. I nie bierze do siebie tłumaczenia że to dwa różne systemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 5 minut temu, szejdj napisał: pady z jednego playstation nie działają na drugim playstation a co dopiero z xboxa xddd Pady z czwórki działają na trójce, nawet bezprzewodowo można podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 ale nie we wszystkich grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 No ale są jakieś te przejściówki poyebane że idzie połączyć różne pady do konsoli przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 uff całe szczęście Sony nie zablokowało przejściówek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 54 minuty temu, Pupcio napisał: No ale są jakieś te przejściówki poyebane że idzie połączyć różne pady do konsoli przecież Tak..som. Niestety teraz nie przypomnę sobie nazwy. Tylko trzeba zgłębić temat bo nie wszystkie dobrze działają. Mam nadzieję że pomoglem p.s. A tak serio jak znajdę to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zastanawiam sie ile kasy dostaje Sony, czy Xbox jezeli zdecydujemy sie na zakup gry multiplatformowej na ich sprzet. Czy oplata jest stala czy zmienna zaleznie od obozu na ktory kupujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 30% Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Czy Wam też na exophase nie pokazuje gier z ps5? Z Xboxa seres x mam, a z ps5 nie widać. Wie ktoś jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Nie mam tam konta, ale jak wchodzę na swój profil to widzę gry z PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Dobra mam. Musiałem dać w opcjach prywatności że każdy może zobaczyć moje gry. Teraz wysztko już ładnie działa. Chociaż dalej tu na forum w banerze nie widać. Ale wchodząc na stronę są. Tak więc pewnie i tu się zaktualizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 635 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Luźne pytanie, na które nie chcę zakładać osobnego tematu. Chodzi za mną jakaś gierka, przy której bym się trochę "poruszał" przed TV, rozruszał łapy, może trochę powyginał, ale nie chcę wydawać majątku na VR, ani całe platformy z peryferiami. Co byłoby w miarę przystępną, lub wartą rozpatrzenia opcją? PS2 już schowane dawno do pudła, choć były tam te całe Eye Toy'e na kamerkę. Pamiętam naście lat temu u kumpla można było się przy tym zmachać. No ale bym musiał całą konsolkę wyjmować, podłączać i kupować kamerkę z grami itp. Nie wiem, czy chcę. PS3 i PS4 podłączone. Wiem, że jest Move i kamerka też, ale drogie dziadostwa, z tego co sprawdziłem. A może są tańsze alternatywy? Wii pewnie by był fajny, z tymi calymi Wii Sports, Fitness itp., ale to już wiekowa konsola i nie wiem, czy się sprawdzi. O znalezieniu dobrego egzemplarza nie wspominając. Nie miałem doświadczenia nigdy z tą platformą. Ma to jeszcze sens w dzisiejszych czasach? To samo Xbox z Kinectem. Tylko w tym celu nie wiem czy chcę kupować całą konsolę, która kompletnie mnie nie interesuje. Switch w wersji stacjonarnej z tego co widziałem ma sporo gier tego typu, jak np. Fitness Boxing itp. I w sumie ta platforma na dzisiejsze czasy najbardziej za mną chodzi. No ale to już większy wydatek, a mimo wszystko raczej nie ma wielu exclusive'ów, które na dłuższą metę by mnie interesowały. Plus chodzą słuchy o nowej wersji, więc chyba wolę poczekać. Ewentualnie jakieś inne gry z peryferiami? Na Alliexpress można kupić chińskie kontrolery do Taiko. Ma ktoś z tym doświadczenie? Nie rozwali się po paru uderzeniach? A może jakieś inne gierki tego typu ktoś poleci? Może poza Guitar Hero, który chyba tez już jest przeżytkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 kup 2 x ps move, będziesz miał i na ps4 vr (jak kiedys kupisz), a przy sport champions z ps3 nabawisz sie zakwasów na ps3 wyszło też coś sportowego, co tylko wymagało kamerkę. raczej nie brałbym kolejnych zbieraczy pod tv, czy rupieci z chin - PS3 wydaje się najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Mam problem z zalogowaniem się do konta na ps3. Na ps4 i telefonie bez problemu, a na ps3 wyskakuje błąd (80710016). Ktoś miał taki problem? E: już git. Co za gowno konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Pytanko. Przypomniał mi się program GAME TIME od zgreeedów , gdzieś coś jest do ściągnięcia ? Już torchę czasu minęło i ciężko znależć archiwa na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nie wiem czy dobry temat. Ale łączy się z grami. Polecacie jakąś figurkę/lalkę pokemonów? Dzieciaki się trochę wciągnęły i marzy im się Ash i Pikachu, koniecznie z "piorunami". Większość co przeglądałem to takie raczej słabe jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi