Square 8 510 Opublikowano 7 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2022 Trailer jedynki robił efekt wow, ale nigdy się nie jarałem AC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 7 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2022 Ostatnie WoW tworzyszacze Asasynowi? Chyba trójka, pamiętam że ten udawany fake gameplay zrobił na mnie bardzo duże wrazenie Potem gra oczywiście okazała się kupsztalem i nawet nie dałem rady jej skończyć Czy to był ten "gameplay"? Już nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2022 4 godziny temu, Kalel napisał: tak se ostatnio patrzę na promocje na gierki, licząc ze gdzieś tam tli się iskra która ponownie rozpali we mnie dusze zagrajmera i tak sobie myślę. Kiedy był ostatni raz gdy naprawdę jaralisice się seria Assasins Creed? U mnie chyba było to po tym zwiastunie, ew. jeszcze przy wyjściu 3jki. No chyba ze nigdy się nie jaraliscie - to w porzadku. Tam samo, trójką. Okres historyczny mnie rajcował, ale pamiętam, że poskakałem po drzewach, chwilę pobiegałem bo Bostonie i przestałem grać. Potem człowiek zrozumiał intencje Ubisoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 Korzysta ktoś może z tego? https://allegro.pl/oferta/kontroler-do-smartfona-razer-kishi-usb-android-pad-12988201197 Ze względu na brzdąca muszę czasem pograć poza pokojem z tv i chce pokorzystac z magii remote play w wygodniejszy sposób. Pad z tą przystawka nie jest do końca tym czego chce. To naa czym mi zależy to ciche przyciski i wejście jack. Backbone one odpada bo korzystam z samsunga, a nie iPhone, no i cena 800 zł tez ewentualnie jakieś inne pady do smartfona? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 22 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2022 Grał ktoś w te remastery Bloodrayne? Warto zagrać dla nostlagii czy fuszerka? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 22 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2022 Czy dla kogoś, kto nigdy nie grał w żadne Diablo, Diablo II Remastered jest na tyle dobre, aby spróbować? Nie szukam czegoś na tysiące godzin, dlatego nawet nie podchodzę do Diablo III. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 22 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2022 Jak najbardziej, to najlepsze Diablo i raczej się to nie zmieni z wyjściem D4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 22 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2022 12 godzin temu, smoo napisał: Jak najbardziej, to najlepsze Diablo i raczej się to nie zmieni z wyjściem D4. Nadal nie ma kanapowego coopa? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 23 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2022 Nie ma i nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 26 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2022 Zacząłem Warhammer Chaosbane i gralismy na dwa pady kanapowo i nie zapisało mi postaci dla drugiego gracza tylko dla playera 1. To normalne? Drugi gracz był zalogowany na konsoli jako gośc. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 601 Opublikowano 1 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2023 Nie gram obecnie na żadnej konsoli, ale zauważyłem, że ostatnio coraz częściej jest jakaś drama o 30 klatek w nowych grach. Jakie to gry? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 1 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2023 Gotham Knights i Plague Tale Requiem. Nie wiem z czego wynika drama, od kilku generacji na początku gry są w 60 klatkach, a potem w 30. I teraz też tak będzie. Z tym, że w tym konkretnym przypadku Gotham Knights to crapisze i nawet 60 klatek by go nie uratowało, a Plague Tale to dzieło małej firmy i tutaj postawili oni na to na co będą stawiać wszyscy: jakość grafiki > 60 klatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2023 39 minut temu, Homelander napisał: od kilku generacji na początku gry są w 60 klatkach, a potem w 30 No nie, od czasów koksa/prosiaka standardem był wybór miedzy 30fps/60fps kosztem jakości grafiki. I dlatego gracze bóldupili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2023 Czy kot w Stray Spoiler na końcu ginie? I czy są różne zakończenia? Dajcie mi jednoznaczna odpowiedź w spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2023 Mogłeś zapytać w temacie. Podaję odpowiedź: Spoiler nie i nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 18 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2023 Polecicie coś żeby sobie we 2 popykać w coopa? PvE lub PvPvE. Ale nie jakieś kobylaste MMO. Jakiś shooter izometryczny np lub cokolwiek innego. Tak żeby na spokojnie sobie czasem zagrać. Obecnie gramy w Fortnite ale sami widzimy że nas to nie odpręża. Ciągły stres hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 24 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2023 Czy gra Ghost of Tsushima dostępna w ramach PS Plus Extra jest wersją reżyserską z dodatkiem Iki Island? Pobrałem kilka dni temu grę w wersji na PS5, ale nie podaje w tytule, że to Director's Cut. W sklepie Sony na konsoli pokazuje mi, że mogę sobie kupić wersję Director's Cut oraz osobno sam dodatek Iki, ale w samej grze wyświetla mi się możliwość grania w Legends, czyli multi. Ktoś wie może jaką wersję gry posiadam? Czy ten dodatek można grać, kiedy się chce, czy otwiera się dopiero po ukończeniu podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 24 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2023 Jak ściągnąłeś wersję PS5 to jest to DC, bo tylko taka jest na PS5. Dodatek można zacząć na drugiej wyspie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 27 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2023 Gra multi, gdzie można grać w 5 osobowej drużynie? CrossPlay (xbox-pc) wymagany. Warzone, Halo, Sea of Thieves - 4 graczy. Rainbow Six Siege jest na 5? Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 27 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2023 2 minuty temu, Aleks napisał: Gra multi, gdzie można grać w 5 osobowej drużynie? CrossPlay (xbox-pc) wymagany. Warzone, Halo, Sea of Thieves - 4 graczy. Rainbow Six Siege jest na 5? Coś jeszcze? Killing Floor , World War Z, Zombie Army Trylogy. Powinien być cross. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 28 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2023 W dniu 18.02.2023 o 23:51, mushabelly napisał: Polecicie coś żeby sobie we 2 popykać w coopa? PvE lub PvPvE. Ale nie jakieś kobylaste MMO. Jakiś shooter izometryczny np lub cokolwiek innego. Tak żeby na spokojnie sobie czasem zagrać. Obecnie gramy w Fortnite ale sami widzimy że nas to nie odpręża. Ciągły stres hehe. Overcooked, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2023 W dniu 18.02.2023 o 22:51, mushabelly napisał: Polecicie coś żeby sobie we 2 popykać w coopa? PvE lub PvPvE. Ale nie jakieś kobylaste MMO. Jakiś shooter izometryczny np lub cokolwiek innego. Tak żeby na spokojnie sobie czasem zagrać. Obecnie gramy w Fortnite ale sami widzimy że nas to nie odpręża. Ciągły stres hehe. Polecam, tak jak wyżej, 2 części Overcooked. Huntdown też jest spoko, są 3 poziomy trudności do wyboru, z jedną, z trzema i pięcioma kostkami energii, czyli gra może być odprężająca, może być wyzwaniem i może być hardcorem, do tego są dodatkowe zadania w każdym levelu, zabić wszystkich, nie zginąć ani razu i znaleźć 3 teczki. Na normalu gra jest minimalnym wyzwaniem, więc powinna bawić bez frustracji. Swoją drogą, skoro zapytałeś o izometryczną strzelankę to pamiętam, że dobrze się bawiłem w coopie w Dead Nation na PS3, czy znajdę coś podobnego na Switchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 19 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2023 @Amerwbiłeś platyne w Evil Dead the Game? Pamiętasz czy za te pojedyncze misje fabularne wpada jakiś exp czy pozostaje mi tłuczenie trybu survivors vs player, żeby wbić ostatnią trofkę za najwyższy level? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 19 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2023 (edytowane) Oj nie, puchary, acziki itp to temat zupełnie nie dla mnie. Gra non stop w użyciu od premiery, jednak na listę osiągnięć nawet nie zaglądałem. Z tego co pamiętam singlowe misje nie dają żadnego expa. Edytowane 19 marca 2023 przez Amer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2023 @grzybiarzMiałem ps plus extra i gre Vikings wolves of midgard, teraz mam tylko essential i chce kupić pudełko, gdzie znajde ten numer w cyfrówce do sprawdzenia czy sejwy będą kompatybilne? Ten numer cusa czy jak to szło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi