Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Chciałem pograć online w gry od EA i oczywiście trzeba mieć jakieś ich zjebane konto. Parę lat wstecz założyłem je, żeby w ogóle odpalić któryś z ich jakże zacnych tytułów no i zlałem temat, bo grałem tylko w singla i elo. Okazuje się, że to konto zostało przypisane na stałe do mojego PSN id, ale od tamtej pory e-mail został przez nich dezaktywowany i generalnie jestem w jakimś limbo, bo z jednej strony nie mogę przypisać  do konsoli nowego konta EA, ale jednocześnie nie mogę się zalogować na stare, bo mail został przez nich usunięty z systemu xD. Przeglądnąłem cały ich dział pomocy i w sumie nie ma żadnej metody, pozostaje kontakt na żywo z konsultantem. Zanim się na to zdecyduję (i będzie mi się chciało), to zapytam tu: miał ktoś takie przejścia? Pewnie marna szansa, ale spróbować można.

Edit: załatwione z service deskiem.

Edytowane przez kotlet_schabowy
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tak z ciekawości - ktoś się wybiera w tym roku na Retrosferę? Ja będę z bratem, ale dopiero w sobotę i mam nadzieję, że się dobiorę do większości sprzętów. Głównie do VR i i Virtual Boya, bo nie miałem nigdy na głowie, a psvr też chętnie sprawdzę. No i liczę oczywiście na spotkanie Grysława i Andrzeja :cool2:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam proszę o pomoc jestem zielony w tym temacie mam 2 córeczki 3,5 latka i 7 lat i potrzebuje kupić konsole do grania najlepiej z ruchem żeby nie było wojny o pady bo mniejsza narazie nie pogra.....co kupić dzieciom proszę pomoc!!!!!!!!

Opublikowano

Jeśli już to chyba tylko Nintendo switcha, ale tak naprawdę to lepsze będą rodzinne planszówki. Lepiej spędzić czas razem a nie żeby szkraby były wychowywane przez elektronikę.

• Plusik 1
  • This 2
Opublikowano
W dniu 13.11.2023 o 15:43, marlborom5 napisał:

Witam proszę o pomoc jestem zielony w tym temacie mam 2 córeczki 3,5 latka i 7 lat i potrzebuje kupić konsole do grania najlepiej z ruchem żeby nie było wojny o pady bo mniejsza narazie nie pogra.....co kupić dzieciom proszę pomoc!!!!!!!!

Na olx masz używane x360 z kinectem.

• 11 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 17.10.2024 o 16:03, xenomorph napisał(a):

Cześć. Ktoś wie jak uruchomić katastrofy naturalne teardown na series x ? Mod aktywny a i tak nic się nie dzieje..

Naciskasz start, bodajże rt i Y

Opublikowano
2 godziny temu, Michu_M napisał(a):

Ktoś kupował albo sprzedawał w polskim Cexie przez ich stronę? O tu https://pl.webuy.com/ ? W porządku serwis czy lepiej unikać?

Jak nie pójdziesz osobiście i nie zobaczysz stanu gierki/sprzętu który kupujesz to może być różnie. Dostaniesz porysowaną płytkę z pogryzioną okładką i Cex nie będzie widział w tym problemu. O sprzedaży się nie wypowiem, bo nie korzystałem.

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja z kupowaniem przez neta i później oddaniem? Mogę sprzęt normalnie otworzyć, włączyć, podłączyć do kompa i zwrócić bez problemów? 

Bo zastanawiam się nad Senkami HD660S2 lub Beyerdynamic DT1990 Pro, nie potrzebuje tego testować 14 dni, wystarczy mi jeden dzień i będę wiedział które mi bardziej odpowiadają, tylko pytanie właśnie czy będę mógł to bez problemu później oddać? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 6.11.2024 o 13:03, Wooyek napisał(a):

Jak wygląda sytuacja z kupowaniem przez neta i później oddaniem? Mogę sprzęt normalnie otworzyć, włączyć, podłączyć do kompa i zwrócić bez problemów? 

Bo zastanawiam się nad Senkami HD660S2 lub Beyerdynamic DT1990 Pro, nie potrzebuje tego testować 14 dni, wystarczy mi jeden dzień i będę wiedział które mi bardziej odpowiadają, tylko pytanie właśnie czy będę mógł to bez problemu później oddać? 

Ja kiedyś zwracałem bazę kierownicy Thrustmastera w Euro RTV AGD. Zwróciłem bo nie widziałem różnicy względem tego co miałem wcześniej. Przyjęli zwrot bez problemu.

Jednak by być pewny chyba warto zapytać bezpośrednio w sklepie z którego chcesz słuchawki wziąć, jednak nie sądze by były problemy. Zwroty elektroniki to pospolita praktyka.

• Dzięki 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak w tytule szukam gry podobnej do serii Life is strange (mechanika itd.), aby liczył się wybór gracza i mogły się na nim opierać ścieżki fabularne i zawiązać akcja wokół.

Z góry dzięki i pozdro

Opublikowano
Godzinę temu, RainMaker86 napisał(a):

Jak w tytule szukam gry podobnej do serii Life is strange (mechanika itd.), aby liczył się wybór gracza i mogły się na nim opierać ścieżki fabularne i zawiązać akcja wokół.

Z góry dzięki i pozdro

Until Dawn?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od jakiegoś czasu chodzi za mną Phantom fury. Ogólnie wszędzie piszą, że średniak. Jednak ten trailer

wbija mi się pod czachę tym spustem sprzed kilku lat

Ktoś grał ? Warto?

Opublikowano

Ja bym nie powiedział że średniak. To niezła gra która jest inna od Ion Fury i idzie bardziej w ślady pierwszego Half-Life aniżeli kontynuuje trend jedynki w kierunku boomer shootera. Jest tam dużo dobrego, problemem dla mnie było tempo gry i w sumie długość bo gra spokojnie mogłaby być ciutkę krótsza i nic by na tym nie straciła. Wydaje mi się że ludzie spodziewali się większej i lepszej wersji Ion Fury a jednak koniec końców okazała się tytułem mocno innym. 

• Plusik 1