SiemankoOo 19 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Witam , mam nadzieje że nikt się nie zbulwersuje jak zapytam o strony na których odbywają się turnieje CoD 4 , widziałem kiedyś taki post ale niemoge go znaleść Pozdro 600 ! Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Ostatnio mowilem Maslanie z twojego timu ze sa zapisy na turniej pod adresem http://mw2.com.pl/turniej/ Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 To w ogóle w Polsce są jakieś klany COD4 oprócz DELTY i iG? Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) Zalezy co masz na mysli pisząc "klan" Z tego co widze to wy macie nawet sponsora i bierzecie udzial w jakichs rozgrywkach esportowych. A ten turniej to jest raczej taka amatorska zabawa (mam nadzieje ze nikogo nie urazilem ) Ogolnie to w cod4 codziennie wielu Polakow młóci, ale w wiekszosci przypadkow jest tak ze ktos zaklada party i zaprasza po prostu kogokolwiek kto sie nawinie I tak np moj klan ktory ma zamiar wziac udzial w tym turnieju jeszcze nie gral zadnego meczu razem w pelnym skladzie Ale i tak wygramy ;P Edytowane 31 lipca 2009 przez LooKaZ Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) Chłopaki, aby zebrać całą polską scenę Call of Duty 4 postanowiłem utworzyć spis klanów. Dzięki temu będzie można organizować turnieje na dużo szerszą skalę, łatwiej każdy się dowie o wszystkim i będzie to dobry fundament pod scenę Modern Warfare 2! Zapisujcie swoje klany tu: http://www.consolespro.pl/forum/viewtopic.php?f=34&t=11 Specjalny topic dla Wolnych Strzelców, dużo łatwiej będzie zakładać nowe klany: http://www.consolespro.pl/forum/viewtopic.php?f=34&t=12 Niech nasza scena się rozrasta! Jak dobrze pójdzie to pod koniec sierpnia na Extreme Party 6 w Warszawie zostanie zorganizowany LAN w COD4! W planach mamy także wystartowanie z polską ligą online Call of Duty 4. @LooKaZ My dopiero tak naprawdę zaczynamy działać przy Modern Warfare 2. Trzeba jakoś rozwinąć scenę. Mam prośbę abyście powysyłali masowe wiadomości do ludzi na Waszych friend listach z info o stronie. Być może potworzą się nowe klany. Edytowane 31 lipca 2009 przez cichy_ Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) No pasuje zeby sie rozwinela scena bo w koncu TAKA gra a rzeczywiscie nic sie nie dzieje. Ale jest szansa zeby cos ruszylo wiec oby sie udalo. Rozesle friendsom na livie te strony. CIchy jak ty tak wymiatasz wcoda tak jak ludek na avatarze to ja nie chce z toba grac Edytowane 1 sierpnia 2009 przez LooKaZ Cytuj
phase 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 W ogóle jest jakiś serwis traktujący o scenie COD:MW ? bo szukałem i póki co takowego nie znalazłem, a nosze się z zamiarem zmiany platformy z ET na COD4 i nie wiem jak się scena prezentuję. Cytuj
barth 70 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Cichy, takie małe ostrzeżenie odnośnie LAN'a w CoD4 - nie za bardzo da się go zrobić na konsolach. Widzisz, głównym powodem dla którego nie ma offline'owych turniejów w tą grę jest fakt, że gra nie posiada customowych klas w System Linku, można używać tylko podstawowych 5-ciu wymyślonych przez panów z IW. Z własnego doświadczenia wiem, że ludziom nie za bardzo pasuje takie rozwiązanie i szybko rezygnują z wzięcia udziału w zabawie. Ot takie małe niedopatrzenie twórców, które nigdy nie zostało naprawione, a spowodowało unicestwienie offline'owej kariery tej gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi