emice 0 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Witam wszystkich. Wczoraj kupiłem PsOne z oryginalnym monitorem od Sony lcd wersja usa ntsc. I tu zaczyna się problem po odpaleniu gry w ntsc wszystko działa w porządku. Ale gdy puszcze grę w Palu obraz skacze i teraz moje pytanko czy da się coś z tym zrobić?? Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Z samym monitorem nic nie da sie zrobic. Trzeba bylo kupic model obslugujacy sygnal PAL i NTSC. Ew. sprobuj spatchowac gre. Cytuj
emice 0 Opublikowano 28 lipca 2009 Autor Opublikowano 28 lipca 2009 Z samym monitorem nic nie da sie zrobic. Trzeba bylo kupic model obslugujacy sygnal PAL i NTSC. Ew. sprobuj spatchowac gre. Chodzi mi o to czy region monitora ma jakieś znaczenie czy jest on pal czy ntsc? Czy po prostu kwestią jest konsola i jej przerobienie? Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Przeciez odpowiedzialem juz na Twoje pytanie. Jeszcze raz: nie kazdy monitorek do PSOne obsluguje jednoczesnie sygnal PAL i NTSC. Cytuj
wip3out 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Przeciez odpowiedzialem juz na Twoje pytanie. Jeszcze raz: nie kazdy monitorek do PSOne obsluguje jednoczesnie sygnal PAL i NTSC. Głupie , ale prawda. Odpowiedni monitor po pod odpowiedni region. Cytuj
upek10 3 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Podłącz sobie psx'a do 32'calowego telewizora i nawet jak włożysz płytę wersji ntsc to obraz itak będzie kolorowy. U mnie tak jest:yes: Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Pretendent do miana archeologa roku 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi