KainGorn 2 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Kto już ma gierke? Ja kupiłem 13.11 w Warszawie i jestem naprawdę zadowolony:) Wreszcie w pełni działający tryb online, fajnie jest się pojedynkować z fanami z całego świata Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Grałem trochę. Straszny chaos, ogromne tempo rozgrywki, mało czytelny interfejs, słabe sterowanie, marne otoczenie, średnie efekty. Ogólnie 6/10, ale dla każdego kto lubi kulki +2 do oceny. Ja się przymierzam do kontynuowania rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 e tam otoczenie jest spoko według mnie tylko poziomów mało, tempo rozgrywki to wielki plus, interfejs mi nie przeszkadza, wedlug mnie lepszy jest i sterowanie też Efekty, wiadomo że kamehameha czy inne tego typu ataki wyglądają naprawdę kiepsko, ale już różne ataki specjalne - fizyczne i ataki wykańczające są naprawdę dobrze zrobione, widać zmęczenie po twarzach , i te animacje podczas udeżenia ze specjala (np. angry kamehameha goku ssj, nie dość że goku robi fajną wkurzoną minę to jeszcze to przerażenie przeciwnika;p ) Według mnie 8+/10 Brak postaci, poziomów , jest tak jak powiedział stinkmeaner, twórcy zachowali resztę na następne części Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Co mam robić jak mnie przeciwnik non stop atakuje? Atakują tymi rushami i nie mam jak się z tego wyrwać. Mogę tylko albo wcześniej unikać albo counterować. A co robić gdy już mnie biją? Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) Podczas zwykłego ataku przed rushem albo mocnym uderzeniem raczej nic się zrobić nie da, ale tuż przed silniejszym atakiem da się szybko dashem do tyłu uciec albo super dashem do góry, można też kombinować i używać specjalnych postaci które mają afterimage strike albo wilda. Niestety podczas zwykłych normalnych ataków nie da się uciec przed lawiną ciosów. No ale tuż przed podcinką albo silnym atakiem da się uciec Edytowane 19 Listopada 2009 przez KainGorn Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Namco Bandai zapowiedzialo serie darmowych dlc dla DB:RB http://www.ps3site.pl/smocze-kule-dostana-za-darmo/24994/ Szczerze, to po przejrzeniu tej listy zaczalem sie na powaznie zastanawiac,czy nie kupic tej czesci. Dzieki tym paczkom z postaciami gra zyskuje u mnie na plus. Choc oczywiscie, dziwi mnie czemu to nie znalazlo sie w wersji podstawowej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi