Sasori 1 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Wybaczta, że zakłądam temt bez uważnego przeszukania forum, ale w pracy jestem i mi nie pozwalają, lol. Pali mnie za to jedna kwestia, spokoju nie dając. Muszę przenieść licencje na nowego klocka. Narzędzie dostępne w sieci, z xbox.com, wywala info "page not found", kiedy chcę uruchomić transfer. Próbowałem z adresem amerykańskim, angielsim i polskim, echo. Ktoś coś wie? Zdarzała się im tak? Czy jestem w odbytnicy z moimi zakupionymi na drugie, hamerykańskie konto dodatkami? Bo to co wziąłem na europejskie, moje główne to luz, pójdzie jk w sieci będę, ale z drugim kontem kiszeczka. Help? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Pewnie tymczasowe errory, mi się wszystko eksportowało jakiś czas temu (dawno bo dawno ale jednak ). Cytuj
Les777 124 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Wybaczta noobowskie pytanie, ale jaką licencję? Cytuj
wrog 608 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Licencje na DLC, Arkadówki i inne pobrane rzeczy. http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...censemigration/ Cytuj
Les777 124 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Yhy. Czyli jak dostanę inną konsolę z serwisu, to dodatki muszę ściągnąć ponownie mimo, że mam je już na dysku? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 raczej nie tylko updatujesz licencje i powinno chodzic Cytuj
wrog 608 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Nie, jak dostaniesz z serwisu to nie musisz. Po podłączeniu dysku konsola sama zrobi swoje. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 A co w przypadku zakupienia kolejnej konsolki? Robiłem test z odzyskaniem GT na innej konsoli i ciekawa rzecz na moim GT wszystkie gry z XBL pobrane z historii są FULL ale logując się na inny GT na tejże konsoli stają się TRIALAMI. czy coś robię źle czy po prostu po zakupie kolejnej konsoli tylko ja mogę na niej grać w FULLe a inni już nie? a co za tym idzie dlaczego na tej 1wszej wszyscy użytkownicy mogą grać w FULLe? Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Nawet bez przenoszenia da się, ale trzeba mieć drugiego pada by się zalogować na drugim koncie - właścicielu licencji (tak grałem w TLAD-a na innej konsoli na innym GT). Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Nawet bez przenoszenia da się, ale trzeba mieć drugiego pada by się zalogować na drugim koncie - właścicielu licencji (tak grałem w TLAD-a na innej konsoli na innym GT). POtwierdzam działa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi