Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W takiej sytuacji nie można napisać odpowiednich słów. Sentinel kochał gry prawdziwą miłością - niewiele osób tak ma.

Na razie będzie grać na Górze - ale z czasem zagramy z nim partyjkę, albo kilka...

Stary, dzisiaj wieczorem wrzucę żetona za Ciebie.

Do zobaczenia

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• [*][*][*]

• Jak czytam Wasze posty to wzorem Dakanna mam nadzieję, że Król Polski Jezus Chrystus siedzi teraz na niebiańskim tronie i układa plan jak uratować ten (pipi)nięty naród. Ja rozumiem kondolencje od kol

• ShtaS. Nie rozumiem jak możesz w takim temacie starać się podbić swojego fejma wśród forumowych hejterów. Jesteś żałosny. Jeśli chodzi o stawianie świeczek i pisanie RIP nieznajomym, to chciałbym to n

Opublikowano

No bez jaj, że Twój avatar na Xbox Live już nigdy do nas nie pomacha. Zawsze było mi Ciebie szkoda, kiedy choroba utrudniała Ci życie, a szkoda mi tym bardziej, że byłeś naprawdę poczciwym typem. Zagramy sobie innym razem.

Opublikowano

Mimo, że nie znałem Cię osobiście to szanuje Cię za to, że przyczyniałeś się do rozwoju w Polsce multiplayera w Halo, kiedy nie było takich udogodnień jak XLive, a i o same konsole było trudniej niż dzisiaj.

Take care.

Opublikowano

Gdy się o tym dowiedziałam, byłam w szoku... Po prostu brak mi słów...

Spoczywaj w pokoju.

Opublikowano

Zostalem upowazniony do poinformowania zainteresowane osoby, ze Msza Swieta za dusze s.p. Sentinela odbedzie sie jutro (piatek) tj 31.08 w kosciele w Bolkowie o godzinie 14.00.Pogrzeb zas odbedzie sie o godzinie 15.00.

Opublikowano

Szkoda człowieka znałem go tylko z jego artykułów.Ale znam ten ból chciałbym złozyć jego rodzinie najgłebsze wyrazy współczucia, zreszta tego sie nieda opisać słowa nie sa w stanie , jestem kilka tygodni po smierci zony i wiem jak to boli.Straszna tragedia zreszta jak zawsze kiedy odchodzi młody człowiek pokonany przez jakąś wstretna chorobe.

Opublikowano

Szok i żal.

R.I.P

Opublikowano
Zostalem upowazniony do poinformowania zainteresowane osoby, ze Msza Swieta za dusze s.p. Sentinela odbedzie sie jutro (piatek) tj 31.08 w kosciele w Bolkowie o godzinie 14.00.Pogrzeb zas odbedzie sie o godzinie 15.00.

Mówicie ze Senti mieszkał w Bolkowie?

http://www.prw.pl/articles/view/12533/zmar...zenia-posluchaj

Może to i mało śmieszne, ale jak na miasto z 5000 mieszkańców, to raczej wątpię w zbieżność dat...

Miał 32 lata. Ważył trzysta kilogramów. Jeleniogórscy lekarze nie zdołali go uratować.

Mieszkał w Bolkowie. W niedzielę trafił w ciężkim stanie do jeleniogórskiego szpitala. W transporcie pomagali strażacy, którzy musieli go wydobyć z mieszkania przez okno. W szpitalu, ze względów bezpieczeństwa, został położony na ziemi, na materacu. Miał problemy z wieloma narządami wewnętrznymi i samodzielnym oddychaniem.

Nie mniej i tak bardzo przykra sprawa.

Opublikowano

Nigdy go nie spotkałem, pamiętałem jego "Moje 3gr" z PE i nie tylko. Spoczywaj w spokoju.

Opublikowano

Może to i mało śmieszne, ale jak na miasto z 5000 mieszkańców, to raczej wątpię w zbieżność dat...

Miał 32 lata. Ważył trzysta kilogramów. Jeleniogórscy lekarze nie zdołali go uratować.

Mieszkał w Bolkowie. W niedzielę trafił w ciężkim stanie do jeleniogórskiego szpitala. W transporcie pomagali strażacy, którzy musieli go wydobyć z mieszkania przez okno. W szpitalu, ze względów bezpieczeństwa, został położony na ziemi, na materacu. Miał problemy z wieloma narządami wewnętrznymi i samodzielnym oddychaniem.

Sentinel miał 29 lat.

Opublikowano

Kazdego szkoda... tak jak Dżeksona.

I kto mi teraz sciagnie tego warna?

Opublikowano

Ja bym nie chciała żeby mi ściągali tego łorna. :/

Już pisałam, szkoda człowieka.

Opublikowano

Jeżeli to prawda to smutne, że nikt mu wcześniej nie pomógł. Przecież do wagi 300kg nie dochodzi się z dnia na dzień.

Opublikowano

Ohh jakie to smutne naprawdę , teraz go tak wszyscy lubią a pamiętam jak była jakaś ankieta na tym forum "najbardziej nielubiany zgred " to zgadnijcie kogo wybraliście . To jest właśnie polska mentalność , nie potraficie docenić ludzi za życia tylko po śmierci udajecie takich dobrotliwych , piszecie te ripy i inne chu/je muje nie wiadomo po co bo i tak każdy ma to w (pipi)e . Aha i jeszcze te wasze teksty " nie musisz tu wchodzić i czytać tego itp. " wiem że nie muszę tylko zauważcie jak to głupio brzmi , sami wiecie że te marne teksty są żałosne i piszecie je tylko po to żeby czuć się lepszym człowiekiem . ^_^

Edytowane przez Raiga

Opublikowano

Wreszcie jakis madry sie odezwal chyba, bo ja tak sledze ten temat i sie czasem lapie za glowe z tej zalosci, jaka jast tutaj przez wiekszosc reprezentowana. I jesli ktos usunie te posty to tylko ta zalosc potwierdzi. Go on ^^.

Az mi odeszla ochota na jedzenie.

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Ja zbyt długo znalem Marcina aby teraz cokolwiek napisać co by mogło wydawać się za stosowne.....

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Powtórzę słowa moich poprzedników, ale to dla mnie szok... Tak młody człowiek odchodzi tak nagle. Spoczywaj w pokoju, w lepszym miejscu.

Opublikowano
Wreszcie jakis madry sie odezwal chyba, bo ja tak sledze ten temat i sie czasem lapie za glowe z tej zalosci, jaka jast tutaj przez wiekszosc reprezentowana. I jesli ktos usunie te posty to tylko ta zalosc potwierdzi. Go on ^^.

Az mi odeszla ochota na jedzenie.

Może weźmiesz pod uwagę, że część osób jednak go znała, co? A fałszywe kondolencje - ciężka sprawa jednak to nie Jackson, wierzę więc, że osoby udzielające się tutaj przynajmniej w większości przypadków piszą szczerze.

Opublikowano

Ja, jak i 90 proc uzalajacych sie tutaj, go nie znalem. Wiec mnie to Ry.

Lajn, te w awatarze to twoje ? ;)

Edytowane przez komar737

Opublikowano

do zobaczenia Sentinel

<podsyła konsolke>

Opublikowano
Ja, jak i 90 proc uzalajacych sie tutaj, go nie znalem. Wiec mnie to Ry.

Lajn, te w awatarze to twoje ? ;)

Wole falszywe kondolencje niz falszywy luz, taki jak prezentowany przez ciebie.

Opublikowano
Ohh jakie to smutne naprawdę , teraz go tak wszyscy lubią a pamiętam jak była jakaś ankieta na tym forum "najbardziej nielubiany zgred " to zgadnijcie kogo wybraliście . To jest właśnie polska mentalność , nie potraficie docenić ludzi za życia tylko po śmierci udajecie takich dobrotliwych , piszecie te ripy i inne chu/je muje nie wiadomo po co bo i tak każdy ma to w (pipi)e . Aha i jeszcze te wasze teksty " nie musisz tu wchodzić i czytać tego itp. " wiem że nie muszę tylko zauważcie jak to głupio brzmi , sami wiecie że te marne teksty są żałosne i piszecie je tylko po to żeby czuć się lepszym człowiekiem . ^_^

o zmarłym albo dobrze albo wcale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.