Pikol 336 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Oj przestańcie z tymi debilnymi R.I.P, bo po pierwsze zmarł polak, a nie jakiś angliczyn, a po drugie, to jak nie macie nic do dodania to lepiej poprostu kniapa w kubeł.
ping 9 048 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Ja się dziwię czemu temat wciąż jest otwarty, nie wiem jak świętej pamięci Senti ale chyba mało kto chciałby żeby masa nieznajomych osób stawiała świeczki czy inne RIPy.
Komandos 21 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Oj przestańcie z tymi debilnymi R.I.P, bo po pierwsze zmarł polak, a nie jakiś angliczyn, a po drugie, to jak nie macie nic do dodania to lepiej poprostu kniapa w kubeł. No właśnie, jak nie masz nic do dodania to na (pipi) się odzywasz? Jak ktoś sobie napisze R.I.P. w celu uczczenia pamięci zmarłego to nie widzę w tym nic debilnego, za to debilne są te twoje docinki. W sumie niepotrzebnie to piszę, ale po prostu nie mogę znieść takich idiotów co narzucają bezczelnie komuś swoje zdanie, nawet w takich tematach
Rekomendowane odpowiedzi