wobo 0 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Witam Mam zamiar kupić monitor do mojego chlebaka, upatrzyłem sobię tą iiyamę ^_^ klik ,24", wejście HDMI, ma full hd. W związku z tym pytanie: czy można do tego monitora podłączyć i PS3, i komputer (przepraszam za głupie pytanie ),komputer kablem DVI-D,a PS3 HDMI ? Nie będzie się to z sobą gryzło? Na stronie iiyamy pisze niby że ma możliwość zmiany w opcjach monitora wejścia sygnału. No,i najważniejsze chyba, jak na tym będzie się grało? Pozdrawiam, Wobo :-) Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 (edytowane) Ja na Twoim miejscu kupiłbym http://www.komputronik.pl/index.php/produc...ter_2333SW.html - widziałem w akcji podłączonego do PS3 - obraz świetny, nie ma smużenia. Monitor jest Full HD, 23", jedyne czego nie ma to złącze HDMI, ale wydaje mi się, że nie jest to wielki problem ponieważ konsole można podłączyć kablem HDMI -> DVI który nie jest drogi http://allegro.pl/item692809972_kabel_hdmi...iltry_1_8m.html . Ceny nowych monitorów na allegro są atrakcyjne (około 750zł). Myślę, że mimo tego iż jest mniejszy o 1 cal niż IIyama to jakościowo monitor będzie lepszy (co marka to marka ) Edytowane 1 sierpnia 2009 przez timo86 Cytuj
ATG 1 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Nic nie będzie się gryzło w opcjach monitora będziesz mógł w każdym momencie przeskoczyć na obraz komputera lub ps3 jeżeli są włączone. Ja gram na hp w 2408h i jest bardzo dobrze. Tylko dzięk będziesz musiał przez czincze podłączyć. Cytuj
wobo 0 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2009 Ok,dzięki, ale nie wystarczą do PS3 głośniki wbudowane w monitor ? Komputer miałby dźwięk z głośników podłączanych do niego na mini jacka, a chlebak z głośników w monitorze ;-) ? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Tylko te głośniki w monitorach nie są zbyt dobre ;/ przekonasz się. Cytuj
wobo 0 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2009 Trudno, na poczatek musza wystarczyc, pozniej sie w cos lepszego zaopatrze :-) btw, istnieje jakis adapter czy przejsciowka minijack -> chinch ? Kupilbym sobie wtedy jakies sluchawki lub glosniki No, chyba ze cos porzadnego wskazesz z chinchem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi