Skocz do zawartości

Video Games Live!

Gość Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również się wybieram:). Łódź :].

Co do cen biletów to może jeszcze trwa promocja z nimi związana. Otworzone oficjalną stronę VGL w Polsce www.videogameslive.com.pl i dla 300 osób, które zapiszą się do newslettera są bilety za pół ceny:). Kto jeszcze nie ma to może zdąży:].

Ja najbardziej czekam na Zeus' Wrath Divine z God of War:)> Chyba uronię łzę jak to usłyszę;).

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  W dniu 29.10.2009 o 09:38, Krzys PL napisał(a):

Jak sądzicie będzie można tam wnieść kamerę/aparat żeby nagrać sobie to wszystko?

Video Games Live - lista chórów

Mam nadzieję:). Na you tube aż roi się od filmików nakręconych komórkami i aparatami ale ciężko stwierdzić, czy były wniesione oficjalnie w ręce czy nieoficjalnie w plecaku:). Z drugiej strony jakość tych filmików pozostawia wiele do życzenia. Takie nagrania mają później wartość raczej sentymentalną niż jakąkolwiek inną. Może na miejscu będzie można kupić jakieś dvd z oficjalnymi nagraniami choć boję się ceny ><.

Opublikowano (edytowane)

Napisałem maila żeby się dowiedzieć jak to z tym nagrywaniem iii...

Cytat
Niestety, ale nie wpuszczamy na koncert z profesjonalnym sprzętem

nagrywającym.

Pozdrawiam,

Adrian Jagieliński.

Na co się zapytałem 

Cytat

A jak to się ma do aparatów cyfrowych z funkcją nagrywania filmów lub amatorskiej kamery cyfrowej?

Pozdrawiam 

na co odpisał

Cytat
Aparat cyfrowy jest ok. Z amatorską kamerą cyfrową może być już problem...

A.

Więc trzeba się zaopatrzyć w aparat, który kręci ładne filmy.

Edytowane przez Krzys PL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 13.11.2009 o 14:28, TomisH napisał(a):

Koncerty w Zabrzu i Łodzi zostały przeniesione:

http://www.gamikaze....Games_Live.aspx

Wszystkie koncerty miały być po sobie. Może organizatorzy VGL się przecenili z tymi 3. koncertami jeden po drugim. Pewnie myśleli, że może autostrady u nas są jak w Niemczech i bez problemu da się przemieścić z jednego miasta do drugiego. Przyjechali do nas i się załamali pewnie:D. Sama podróż z Łodzi do Warszawy z całym sprzętem (bo chyba cześć na pewno mają swoją) pewnie z parę godzin zajmie a co dopiero rozpakowanie tego itp. Mam nadzieję, że nowy termin dla Łodzi nie będzie zbyt odległy(I nie 4 grudnia bo wtedy też mam koncert:))

Opublikowano

Podrzucam fragment shoutbox'a z Last fm:

Arcaine napisał:NIE MA KONCERTU W ŁODZI JEST TYLKO W WAWIE. WLASNIE DOSTALEM TELEFON OD NEW MUSIC ART. KONCERT W LODZI BEDZIE ZA ROK. Gadalem znowu przez telefon. Albo mozna poejcahc do wawy na koncert (bilety beda obiwazywac) Albo czekac do sierpnia-wrzesnia (tak mi mowili ze w tym terminie bedzie koncert w lodzi) i pojsc na tych biletach ktore sie kupilo. Nie stracą waznosci.

Jakiś żal normalnie vv''. Ale sobie wizytówkę zrobili:/. Czy oni w ogóle przewidzieli, że jeśli wszyscy z Łodzi i Zabrza pojadą do Warszawy to sie tam jakiś kocioł zrobi zamiast koncertu?Oo. Żenada

Opublikowano (edytowane)

Hohoho jaki burdel:D Ciekawe jak to zrobią. Kiepsko widzę upchnięcie ludzi z Zabrza i Łodzi w Wawe.na zasadzie zamiany biletów, chyba, zę wiedzą ile mają wolnych miejsc jeszcze, bo chyba sytacji takiej nie będzie, że ktoś kupił bilet na wawe i nie wejdzie :)

Swoją drogą ciekawe co spodowało taką maniane

Edytowane przez Re
Opublikowano

W wawce na około są miejsca siedzące, gdyż to jest coś ala boisko do hokeja

widownia_torwar.gif

No i na środku są miejsca stojące w jakiej ilośći ciężko stwierdzić. Z tego co wyczytałem to bilety będą jeszcze dostępne w kasach przy wejsciu, gdyż nie tak duża ilość ludzi kupiła bilety jak się spodziewali i pewnie dlatego też wpadli na to, żeby dopchnąć z innych miast. Całe info odnośnie co z biletami z łodzi i zabrza będzie koło 20 listopada, czyli po tak zwanych ptokach, bo koncert w Wawie jest 18.

Na pewno nie byli organizatorzy przygotowani na to, że u nas gry wideo dla większości ludzi to nadal zaścianek i pierdoły dla dzieci i ogólnie moher country wita. Podczas gdy w ameryce czy w innym cywilizowanym kraju gry są traktowane na równi z filmami, a nawet czasem wyżej. Cóż zrobić:/

Opublikowano

No ale z drugiej strony kto organizuje koncerty w środku tygodnia? Daje o zakład że gdyby koncert był w weekend było by dużo więcej chętnych. Ja poproszę o zwrot kasy...

Opublikowano

To jest niepoważne po prostu. Jestem z Łodzi ale do Wawy nie pojade bo się może okazać, że wcisną mnie w jakieś miejsce za które nie zapłaciłam czyli np. każą mi stać kiedy ja zapłaciłam za siedzenie. W Wawie może być kocioł:/. Kurcze, szkoda, że od razu tylko Wawy nie zrobili. Jeszcze na Hyperze tak bardzo to rozreklamowali. Jakby w PE jeszcze dorzucili jakąś reklamę to w ogóle info trafiłoby do większości zainteresowanych. Swoją drogą ciekawa jestem dlaczego anulowali te 2 koncerty. Może z lenistwa albo nagle ich oświeciło, że w 3 dni pod rząd się nie wyrobią? W najgorszym wypadku sprawdzili ilość wykupionych biletów i doszli do wniosku, że im się nie opłaca. No ale chyba są świadomi jak wielu ludzi rozczarowali:/.

Opublikowano (edytowane)

No ale to w przyszłym roku dopiero, tak?

Nie chce nikogo w błąd wprowadzać ale słyszałem że dopiero koło sierpnia....

Edytowane przez Kyo
Opublikowano
  W dniu 16.11.2009 o 16:18, YETI napisał(a):

Dziś podali w Radiu Zet, że koncert odbędą się w normalnych terminach :blink:

To dziwne bo np. na stronie ToyaStudios gdzie miał się odbyć koncert w Łodzi jest napisane o przeniesieniu. Na last.fm też. Może ci z Zetki mają nieaktualne info. Eh, chciałabym, żeby mieli jednak racje:(

Opublikowano (edytowane)

Ale bałagan. Poda ktoś maila do organizatora? To nie może być tak, że płace za miejsca siedzące na płycie kupę kasy i nagle okazuje się, że tam będą miejsca stojące, a mnie skierują gdzieś na bok, gdzie wcześniej były tańsze miejscówki.

Edit: kumpel dzwonił do new music art i dostał informację, że zmiany obejmą 2 sektory. Szczęśliwie nasze miejsca pozostają bez zmian.

Edytowane przez Hiki
Opublikowano

Mówisz o warszawie oczywiście? Ja na to gwizdam, nie jadę do stolicy bo musiałbym dołożyć pewnie ze 100 złotych do tej imprezy na wycieczkę.

Opublikowano
  W dniu 16.11.2009 o 17:37, Hiki napisał(a):

Ale bałagan. Poda ktoś maila do organizatora? To nie może być tak, że płace za miejsca siedzące na płycie kupę kasy i nagle okazuje się, że tam będą miejsca stojące, a mnie skierują gdzieś na bok, gdzie wcześniej były tańsze miejscówki.

Edit: kumpel dzwonił do new music art i dostał informację, że zmiany obejmą 2 sektory. Szczęśliwie nasze miejsca pozostają bez zmian.

Hiki a wiesz może które sektory:D?

Opublikowano

Ale mnie ta sprawa irytuje no:/. Mogli zrobić jeden koncert to wtedy bym sie już nastawiała na jakiś wyjazd a tu co? Koncert będzie w Wawie a ja na wykładzie z historii grafiki?!;( To nieuczciwe:/. Głupia Warszawa, zawsze tylko tam coś się dzieje:/. A czemu nie Łódź, w końcu to środek Polski, wszystkim by było tak samo daleko:/.

Opublikowano
  W dniu 16.11.2009 o 19:35, Re napisał(a):
  W dniu 16.11.2009 o 17:37, Hiki napisał(a):

Hiki a wiesz może które sektory:D?

Nie wiem.

Podaje telefon do New Music Art Production:

(022) 425 37 47