Vipe 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Jako, że wszyscy ostatnio kochają SF4 postanowiliśmi z Cinasem nagrać for fun filmik Oto jak się teraz bawią emeryci z TcT http://www.dailymotion.pl/video/xa22qh_str...iend-or-foe-ryu Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Kilka uwag: - pierwszego comba mogłoby nie być, no sorry... - drugiego też... - trzeciego również - czwartego... - piąte jest w miarę ok ale to tylko za pomysł z tym fireballem (chociaż KYSG to nie jest...) - sorry ale po co daliście to szóste...? - siódme to porażka, takie tricki to sie w walkach stosuje - później już w miarę, w miarę, szczególnie te comba Kena (póki nie zaczęliście powtarzać schematów), Raju to chyba mi się tylko jedno podobało z cancelami - zbyt dużo wstawek animowanych - końcówka...po co to...? Rozumiem gdyby było jakieś parowanie (jak w 3s gdzie można pobawić się pokazując skilla) albo clashe z GG ale tu...? Sam lepszego nie nagram bo mi się nie chce (albo nie potrafię, who cares), dam wam jedną radę, wywalcie Raju i te przydługie wstawki z intra, posysają. Ken może zostać, fajnie się go ogląda. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Aha zaczęło się. Ale tu nie ma nic złośliwego, po prostu zaprezentowane comba Ryu nie są ani trudne do wykonania ani tym bardziej ciekawe. Taka jest moja opinia, ktoś może się zgodzić lub nie. Chłopaki wykazali się inicjatywą i to się chwali, może następne CV będzie lepsze. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 A już myślałem że to straszna krytyka A skoro mowa o combach to Ryu i Ken nie mają aż tak trudnych combosów ale tak to spoko. Liczy się pomysł ja może też w przyszłości coś nakręcę Cytuj
Manior 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Kapitalne. Dzieki! Vipe jesli Ty tak grasz to juz sie boje naszego meczu... Koncowka the best Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) manior a skad ty masz moja sygnature ?? ah skopiowales sobie pewnie obrazek heh fajnie fajnie ale troche nie ladnie podkradac sygnatury Edytowane 4 sierpnia 2009 przez manieq Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 manieq, gdybyś czytał to, co pisze się na forum nSports to byś wiedział o co chodzi (o reklamę nSports w kontekście SF4 - jako że jest gotowa bardzo fajna sygnatura, to nie ma sensu bawić się w inne) Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) ok zwracam honor ale dwie te same sygnatury ? nie ladnie to wyglada ;p EDIT by Di: W razie co zawsze można poprosić naszego grafika (VHO) o zrobienie nowych Tak BTW to fajnie, że mogę to forum jeszcze moderować... kto chce ostrzeżenie? Edytowane 4 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
Manior 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) manior a skad ty masz moja sygnature ?? ah skopiowales sobie pewnie obrazek heh fajnie fajnie ale troche nie ladnie podkradac sygnatury Ej no ja tu nsports promuje na prosbe Di a Ty mnie o kradziez oskarzasz Nieladnie Di niech zrobia dla mnie cos extra EDIT by Di: Zapraszam do tego tematu: http://forum.nsports.pl/viewtopic.php?p=72425#72425 BTW: Nie podlinkowałeś tej sygnatury Edytowane 4 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
Manior 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) manior a skad ty masz moja sygnature ?? ah skopiowales sobie pewnie obrazek heh fajnie fajnie ale troche nie ladnie podkradac sygnatury Ej no ja tu nsports promuje na prosbe Di a Ty mnie o kradziez oskarzasz Nieladnie Di niech zrobia dla mnie cos extra EDIT by Di: Zapraszam do tego tematu: http://forum.nsports.pl/viewtopic.php?p=72425#72425 BTW: Nie podlinkowałeś tej sygnatury Bo ja forumowy noob jestem Juz ok Edytowane 4 sierpnia 2009 przez Manior Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2009 - pierwszego comba mogłoby nie być, no sorry... - drugiego też... - trzeciego również - czwartego... - piąte jest w miarę ok ale to tylko za pomysł z tym fireballem (chociaż KYSG to nie jest...) - sorry ale po co daliście to szóste...? - siódme to porażka, takie tricki to sie w walkach stosuje - później już w miarę, w miarę, szczególnie te comba Kena (póki nie zaczęliście powtarzać schematów), Raju to chyba mi się tylko jedno podobało z cancelami - zbyt dużo wstawek animowanych - końcówka...po co to...? Rozumiem gdyby było jakieś parowanie (jak w 3s gdzie można pobawić się pokazując skilla) albo clashe z GG ale tu...? Sam lepszego nie nagram bo mi się nie chce (albo nie potrafię, who cares), dam wam jedną radę, wywalcie Raju i te przydługie wstawki z intra, posysają. Ken może zostać, fajnie się go ogląda. ok przyjmuje do wiadomości ale... Ryu i filmiki zostają, bo mi się podobają Za cienki jestem na konkretne hardy Myślę że filmik idealnie pokazuje różnicę pomiędzy Kenem (pochodne SRK) i Ryu (pochodne HDK) PS. co do promowania Nsports sygnaturami to fajna sprawa i też chętnie pomogę Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Nie no jest ok poza tym co mowi ornit versusowymi combosami z poczatku niezla inicjatywa fajnie ze w polsce cos z poza Wloclawka i nie zwiazanego z Tekkenem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi