Gość Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Film na podstawie scenariusza Breta Eastona Ellisa twórcy m.in. American Psycho oraz The Rules of Attraction Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 (edytowane) Wrestlera chciałam obejrzec tylko ze wzgledu na M.Rourke ale jak ludzie zaczeli jęczeć że gra tam podstarzałego sportowca i do tego ma jeszcze siakies problemy z familią to podziekowałam :| może to bład ale w the Informers wygląda ok. i na szczescie wygląda też na to że M.R. jest nadal nie do podrobienia, biore na lupe Edytowane 5 sierpnia 2009 przez ogicool Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Wrestler nie jest filmem sportowym. Jeśli jest się fanem Rourke to trzeba go obejrzeć. Tylko raz można zmartwychstać ;-) Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 nie jestem fanem rurka, ale jest fanem Ellisa wiec z przyjemnoscia to obejrze bo pierwsze slysze Cytuj
Blok 6 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 nie jestem fanem rurka A Durczoka? 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Wrestlera chciałam obejrzec tylko ze wzgledu na M.Rourke ale jak ludzie zaczeli jęczeć że gra tam podstarzałego sportowca i do tego ma jeszcze siakies problemy z familią to podziekowałam :| może to bład ale Dam ci rozgrzeszenie gdy ogladniesz "Wrestlera" i za pokute opiszesz swoje wrazenia po seansie, "pozory myla" doskonale pasuje jako odpowiedz do cytatu powyzej. Na 'Informers" czekam z zaciekawieniem. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 przekonaliście mnie(bez kitu:) dziwne, że nie bardzo widać M.Rourke'a w roli głównej u Jarmusha, Tarantino, Lyncha do tych klimatów przecież świetnie by sie nadawał (jak mało kto) <czekamy na Informers> Cytuj
Gość Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 napewno będzie mase zboczonych tekstów i scen taka to już twórczość Breta Eastona Ellisa Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 I jest całkiem niezły. Podobał mi się jak na film, w którym "nic się nie dzieje", nawet bardzo podobał. Niezły klimacik. Aha, a Rourkea jest w tym filmie tyle co na "trailerze" w pierwszym poście. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 I jest całkiem niezły. Podobał mi się jak na film, w którym "nic się nie dzieje", nawet bardzo podobał. Niezły klimacik. Aha, a Rourkea jest w tym filmie tyle co na "trailerze" w pierwszym poście. xDDD dawno nic mnie tak nie rozbawiło no ale jak powiadasz że warto obejrzeć... Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Dobrze się ogląda, ale bez wczuwki, że to jakieś arcydzieło. Jest dobra obsada, seks, narkotyki, muzyka lat 80. Wszystko na swoim miejscu. P.S. Rourke pozamiatał tekstem "to jest ten plan, o którym ci mówiłem. o to on" Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Całkiem niezły obraz. Wszechobecne wyzwolenie co młodszych, machloje, zagubiony Thornton, Rourke'a (szkoda, że tak mało go). Ogląda się bez większych zgrzytów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi