Hela 1 962 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) mangastream.com SPOILERY moje teorie się sprawdzają law, luffy, kid vs big mom coraz bardziej prawdopodobne. Ale się tyrańsko szykuje, nie mogę się doczekać. Ten arc jest świetny po prostu. Ciekaw też jestem co to za rzecz, która może wowołać chaos w nowym świecie.... uranos lub pluton? mało prawdopodobne.... jakiś eksperyment vegapunka może? Edytowane 16 Maja 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Najlepszy chapter od dawna. Chyba przyjdzie mi cofać moje słowa o tym że słaby arc się zapowiada Ciekawe co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Nie mogę pojąć jakim cudem tamte dwa włochate frajery pokonały zoro i sanjiego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jeden z nich powiedział, że ma naboje z gazem upijającym xD Tylko czekać, aż wpadną skacowani, albo jeszcze nietrzeźwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcpawel 1 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Anime daleko jeszcze jest od tego przeskoku w czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Anime daleko jeszcze jest od tego przeskoku w czasie? Dawno jest po. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=m2Yrn0peod8 Epicka scena jest epicka. Luffy - największy idiota i dzieciak wśród tasiemcowych głównych bohaterów oraz jednocześnie największy badass. Dat epic Luffy W anime zaczyna się w końcu akcja. Mam nadzieje, że animacja będzie satysfakcjonująca, bo inaczej będzie smutno. Już w tym odcinku zepsuli ostatnią scene i nie ma epickiego kadra z mangi przy wejściu słomków. Manga>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Anime :< Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
mcpawel 1 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Najnowszy ep anime to który chapter mangi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 633 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Niech kończą już ten Arc Ryboludzi i jadą z koksem. Wg mnie jest to jak na razie najgorszy (miejmy nadzieję że ostatni) Arc z One Piece. Nie mogę się doczekać Nowego Świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Nowy Świat ma póki co z 17 chapterów i już takie jazdy są, że głowa mała. Oda napier.dala twistami jak z karabinu w co drugim chapterze. Pierwszy arc w nowym świecie już można mianować jednym z lepszych, a jeszcze się nawet nie skończył. Także warto czekać. Zresztą wyspa ryboludzi już teraz będzie ciekawsza, pokaz umiejętności słomianych będzie epicki, a końcowe chaptery są w ogóle najlepszym elementem tego arca. Także tutaj też warto czekać, bo słabe chwile minęły z dzisiejszym odcinkiem i już raczej nie wrócą. Jak nie czytasz mangi, to grunt aby nie dać się zaspoilerować, bo nic gorszego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dokładnie. Dlatego omijam spojlery w tym temacie szerokim łukiem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) AAAAA, 25 sierpnia dostaniemy 2 godzinny remake Arlong arca <FUCK YES> Idealny odcinek, aby wciągnąć kogoś w One Piece http://www.animenews...o-air-in-august Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ale będzie jazda, dym i rzucanie biurkami przez ściany.... Dobrze, że jako specjal, a nie movie 11. Swoją drogą ciekaw jestem kiedy dadzą jakieś info na temat nowej kinówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Kolejna kinówka od dawana jest zapowiedziana i w Japonii będzie mieć premierę pod koniec grudnia Tytul to "One Piece Film Z" Fota "Z" - głównego złego. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Dahaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcpawel 1 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Skończyłem Whitebeard war arc i był świetny, ale mam dwa zastrzeżenia to że nie zginął nikt z marynarki to chyba jakiś żart, co to miała być za wojna? Myślałem że chociaż Sakazuki padnie. Po drugie martwi mnie to zbieranie mocy przez Czarnobrodego, takie patenty były już w paru produkcjach i skończy sie tak że bedzie z dupy nawalał milionem technik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 No akurat śmierć w OP na większą skalę zostanie wprowadzona w Nowym Świecie, aby jeszcze bardziej podkreślić hardkorowość tego morza. Przynajmniej mam taką nadzieję. Na wojnie nikt więcej nie zginął z prostego powodu - to nie była bitwa na śmierć i życie na pełnej (pipi)ie. Admirałowie mieli po prostu plan i się go trzymali, a nie szarżowali na całego, a Białobrody, który mógłby zatopić całą wyspe jednym hitem też musiał się powstrzymywać, aby po drodze nie zmasakrować Ace. Gdyby wszyscy tam walczyli pełnią możliwości, to trupów byłoby dużo. A najlepszym dowodem na to, że na marinefrod każdy koks się wstrzymywał są najnowsze wydarzenia w mandze. Kto czytał ten wie co się dzieje po walce na całego. A zdolność Czarnobrodego faktycznie kontrowesyjna, ale nie bój się, Oda to nie Kishimoto i na pewno nie (pipi) tej postaci. Już ja Ci to gwarantuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Da mi ktos w koncu linka do pierwszego KOZACKIEGO arca? edit: ok, puszczam 153. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) NIE Bo OP nie można zacząć od środka, kapisz? Aczkolwiek odc 153 jest fajny, humor, przygoda. Idealnie obrazuje humorystyczno przygodową połowę One Piece. Nie obrazuje tej epicko-powaznej Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Obejrzalem 2 epy. one piece to wspolczesny yattaman. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To był komplement? xD Yattamana nie oglądałem, ale z tego co widzę na YT to nie masz racji. No chyba że Yattaman na lepsza fabułę od Naruto i sceny takie jak ta: ttp://www.youtube.com/watch?v=Xy8RHMNOWZY Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 W końcu samurai w całości i już pokazuje jakim jest kozakiem. Zoro oczywiscie zainteresowany. Ciekawe czy keidyś dotra do tego państwa, fajnie by było, zoro by pewnie wszystkich wyzwał na pojedynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 na 100%, tyle razy już było wspomniane o Wano w przeszłości(podczas walki z samurajem na TB np.), że nie ma szans, aby tam nie zawitali A chapter jak zwykle spoko, Law kozaczył cały arc, a teraz jakiś ziom go jedzie jak szmate xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mcpawel 1 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Słyszałem że Zoro ma w lewym oku sharingana. Zaden czarny charakter w anime/mandze nie wzbudzal we mnie takiej odrazy jak Celestial Dragons, Oda jednak jest mistrzem. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez mcpawel Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi