Opublikowano 1 lipca 201212 l Odradzam oglądanie najnowszego odcinka. Co za padaka. Jak można tak zyebać taką scene =/ Gdzie ta epickość i ciary na plecach, które miałem przy mandze? Chapter 634 - najpierw czytać, potem oglądać tą padake.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Nie wiem gdzie ta padaka, chapter czytałem wczoraj, dzis ogladalem odcinek i jest ok.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Pewnie chodzi mu o Scene z użyciem haki przez Lyffy'ego Co jak co ale w mandze serio to lepiej wyglądało. W ogóle ostatnio coś te odcinki strasznie przeciągają.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Ja już wole żeby przeciągali niż by mieli dać takie marne fillery jak były w bleach czy naruto.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Tak, dokładnie o tą scene mi chodzi. Killabien - przeciąganie zaczęło się razem z Thriller Bark, od tego momenty idę 1 chapter = 1 odcinek. Wcześniej pewnie nie zauważyłeś,bo jak się maratonuje, to się nie rzuca to tak w oczy. A fillery byłby milion razy lepsze od przeciągania. Zamiast 50 odcinków wolnej jak ślimak wyspy ryboludzi, z któych każdy odcinek pozostawia niedosyt, wolałbym 30 dobrych, szybkich odcinków i 20 fillerów. nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo polepszyłoby się anime podczas mangowych wydarzeń. A tak to mamy takie odcinki jak dziś - słabe do kwadratu.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Autor Ja już wole żeby przeciągali niż by mieli dać takie marne fillery jak były w bleach czy naruto. z tym, że fillery w OP są fajne. lubię takie kilkuodcinkowe historyjki
Opublikowano 1 lipca 201212 l Autor Oglądam, ale co się mam spieszyć ;p Nie widzi mi się potem oglądać co tydzień.
Opublikowano 1 lipca 201212 l No nie wiem czy fillery takie dobre, te związane z chyba 10 filmem były straszne.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Kij z tym czy straszne, cz nie. Odcinki, która nie są fillerami dużo by zyskało na jakości. Bardzo dużo.
Opublikowano 4 lipca 201212 l 673 Za(pipi)isty cliffhanger jest za(pipi)isty. Aż się podnieciłem. Kurde im dalej w las, tym coraz więcej twistów. Lepszego startu Nowego Świata chyba nie dało się zrobić.
Opublikowano 11 lipca 201212 l Kurde, za tydzień znowu przerwa. Przecież niedawno była. Ciekaw jestem kim jest ten koleś na końcu.
Opublikowano 11 lipca 201212 l Który? Ten z ostatniego panela to przecież Kid, jak można go nie poznać xD W innym jest pekoms i tamago, a dwa pozostałe to nie wiadomo - ja obstawiam nowe postacie Anyłej teraz jest przerwa, potem 2 chaptery i kolejna będzie, bo cały jump w ogóle nie wyjdzie(czyli naruto i blicza tez nie bedzie)
Opublikowano 11 lipca 201212 l Zacząłem oglądać OP, jestem na 10 ep. Fajne to to nawet, coś nie mogłem się przekonać bo przytłacza mnie ilość odcinków ale spróbuję oglądać na bieżąco.
Opublikowano 11 lipca 201212 l Przygotuj sie wielką dozę zaje.bistości. Jak po 10 odcinkach Ci się podoba, to dalej będzie już tylko lepiej.
Opublikowano 11 lipca 201212 l Tylko mnie boli co zrobili z Blue Walkiem Sanjiego? Niedosc, ze moze wisiec w powietrzu jak gada (<_<), to jeszcze ma teczowe ataki.
Opublikowano 11 lipca 201212 l Anime ostatnio w ogóle technicze ssie pałe. Wszystko pewnie przez tę kinówkę i special, który bedzie pod koniec sierpnia. Ostatnie dwa odcinki to straszna padaka. Prównajcie sobie haki z tego epa, do haki rayleiga na archipelagu - tam to była moc, a tutaj kaszana i dzwiek wibratora. Sky walk i atak Zoro wyszło słabiutko =/// Dobrze chociaż, że manga chociaz jest za(pipi)ista
Opublikowano 11 lipca 201212 l Zacząłem oglądać OP, jestem na 10 ep. Fajne to to nawet, coś nie mogłem się przekonać bo przytłacza mnie ilość odcinków ale spróbuję oglądać na bieżąco. Ani się obejrzysz, a pęknie 500 odcinków. Wciąga jak bagno na oczyszczalni Masorza
Opublikowano 14 lipca 201212 l Trailer najnowszej kinówki: http://www.youtube.com/watch?v=pdZEy78_x5c&feature=player_embedded Fabuła w skrócie - były admirał marynarki, tytułowy Z zakosił tajną broń marynarki, którą swoją mocą dorównuje starożytnym broniom. Coś tam pewnie bedzie chciał zniszczyć, ale wpadnie na słomków i dostanie wpier.dol. Standard raczej. Po drodze przypałęta się Aokiji!!! Co jest dość dziwne, bo w mandze go nie było jeszcze... także możliwe, że go niedługo zobaczymy
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Temat jak zwykle ucichł jak przestałem się wypowiadać. Eh, kiedy tu będzie taki ruch jak w Naruto Zarzucam fajne AMV - polecam, mega klimatyczne i inne niż wszystkie poza tym najnowszy tom mangi ma największy nakład w historii książek/mang w Japonii - 4.05 miliona (naruto na 2 miejscu maja jakieś 800 tys) - popularnosc tej mangi chyba nigdy nie zacznie spadac A co do najnowszego chaptera - glut wreszcie padł, więc akcja się zacznie na dobre. Momentem odcinka było oczywiście odrodzenie się diabelskiego owocu. Po tylu latach czekanie wreszcie dowiedzieliśmy się czegoś nowego na ten temat
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Autor Ja oglądam! Jest nieźle, ale kurde. Ta kreska Trochę się popsuła. Zerknąłem na najnowszy epek i tam to już w ogóle wygląda to okropnie. Szkoda że nie zostali przy tej z pierwszych 70ciu odcinków. Fajny ten AMVek :3
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Na którym odcinku jesteś? Kreska się popsuła tylko w anime. W mandze robi się tylko lepsza.
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Autor Coś koło 230 odcinka D: Ale w końcu oglądam regularnie. A i dalej nie mogę przeżyć przymkniętego oka Zoro
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Jak dojdziesz do bieżących odcinków to przywykniesz Co ty chcesz od kreski, właśnie w tamtym okresie była bardzo dobra. Po Skypii jedynie zmieniła się technologia animacji. A pierwsze 70 odcinków wygląda słabo i infantylnie.
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Autor Nie znasz się, ta stara jest oldskulowa, klimatyczna, MA DUSZĘ. A teraz... Eh. Mam wrażenie, że każde anime wygląda tak samo. No ale przywyknę, co mam zrobić