Dahaka 1 851 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Odradzam oglądanie najnowszego odcinka. Co za padaka. Jak można tak zyebać taką scene =/ Gdzie ta epickość i ciary na plecach, które miałem przy mandze? Chapter 634 - najpierw czytać, potem oglądać tą padake. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcpawel 1 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Nie wiem gdzie ta padaka, chapter czytałem wczoraj, dzis ogladalem odcinek i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Pewnie chodzi mu o Scene z użyciem haki przez Lyffy'ego Co jak co ale w mandze serio to lepiej wyglądało. W ogóle ostatnio coś te odcinki strasznie przeciągają. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcpawel 1 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja już wole żeby przeciągali niż by mieli dać takie marne fillery jak były w bleach czy naruto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Tak, dokładnie o tą scene mi chodzi. Killabien - przeciąganie zaczęło się razem z Thriller Bark, od tego momenty idę 1 chapter = 1 odcinek. Wcześniej pewnie nie zauważyłeś,bo jak się maratonuje, to się nie rzuca to tak w oczy. A fillery byłby milion razy lepsze od przeciągania. Zamiast 50 odcinków wolnej jak ślimak wyspy ryboludzi, z któych każdy odcinek pozostawia niedosyt, wolałbym 30 dobrych, szybkich odcinków i 20 fillerów. nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo polepszyłoby się anime podczas mangowych wydarzeń. A tak to mamy takie odcinki jak dziś - słabe do kwadratu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja już wole żeby przeciągali niż by mieli dać takie marne fillery jak były w bleach czy naruto. z tym, że fillery w OP są fajne. lubię takie kilkuodcinkowe historyjki Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ty byś lepiej skończył to oglądać wreszcie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Oglądam, ale co się mam spieszyć ;p Nie widzi mi się potem oglądać co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcpawel 1 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 No nie wiem czy fillery takie dobre, te związane z chyba 10 filmem były straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Kij z tym czy straszne, cz nie. Odcinki, która nie są fillerami dużo by zyskało na jakości. Bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 673 Za(pipi)isty cliffhanger jest za(pipi)isty. Aż się podnieciłem. Kurde im dalej w las, tym coraz więcej twistów. Lepszego startu Nowego Świata chyba nie dało się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Kurde, za tydzień znowu przerwa. Przecież niedawno była. Ciekaw jestem kim jest ten koleś na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Który? Ten z ostatniego panela to przecież Kid, jak można go nie poznać xD W innym jest pekoms i tamago, a dwa pozostałe to nie wiadomo - ja obstawiam nowe postacie Anyłej teraz jest przerwa, potem 2 chaptery i kolejna będzie, bo cały jump w ogóle nie wyjdzie(czyli naruto i blicza tez nie bedzie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Zacząłem oglądać OP, jestem na 10 ep. Fajne to to nawet, coś nie mogłem się przekonać bo przytłacza mnie ilość odcinków ale spróbuję oglądać na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Przygotuj sie wielką dozę zaje.bistości. Jak po 10 odcinkach Ci się podoba, to dalej będzie już tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Tylko mnie boli co zrobili z Blue Walkiem Sanjiego? Niedosc, ze moze wisiec w powietrzu jak gada (<_<), to jeszcze ma teczowe ataki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Anime ostatnio w ogóle technicze ssie pałe. Wszystko pewnie przez tę kinówkę i special, który bedzie pod koniec sierpnia. Ostatnie dwa odcinki to straszna padaka. Prównajcie sobie haki z tego epa, do haki rayleiga na archipelagu - tam to była moc, a tutaj kaszana i dzwiek wibratora. Sky walk i atak Zoro wyszło słabiutko =/// Dobrze chociaż, że manga chociaz jest za(pipi)ista Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Zacząłem oglądać OP, jestem na 10 ep. Fajne to to nawet, coś nie mogłem się przekonać bo przytłacza mnie ilość odcinków ale spróbuję oglądać na bieżąco. Ani się obejrzysz, a pęknie 500 odcinków. Wciąga jak bagno na oczyszczalni Masorza Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Trailer najnowszej kinówki: http://www.youtube.com/watch?v=pdZEy78_x5c&feature=player_embedded Fabuła w skrócie - były admirał marynarki, tytułowy Z zakosił tajną broń marynarki, którą swoją mocą dorównuje starożytnym broniom. Coś tam pewnie bedzie chciał zniszczyć, ale wpadnie na słomków i dostanie wpier.dol. Standard raczej. Po drodze przypałęta się Aokiji!!! Co jest dość dziwne, bo w mandze go nie było jeszcze... także możliwe, że go niedługo zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Temat jak zwykle ucichł jak przestałem się wypowiadać. Eh, kiedy tu będzie taki ruch jak w Naruto Zarzucam fajne AMV - polecam, mega klimatyczne i inne niż wszystkie poza tym najnowszy tom mangi ma największy nakład w historii książek/mang w Japonii - 4.05 miliona (naruto na 2 miejscu maja jakieś 800 tys) - popularnosc tej mangi chyba nigdy nie zacznie spadac A co do najnowszego chaptera - glut wreszcie padł, więc akcja się zacznie na dobre. Momentem odcinka było oczywiście odrodzenie się diabelskiego owocu. Po tylu latach czekanie wreszcie dowiedzieliśmy się czegoś nowego na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja oglądam! Jest nieźle, ale kurde. Ta kreska Trochę się popsuła. Zerknąłem na najnowszy epek i tam to już w ogóle wygląda to okropnie. Szkoda że nie zostali przy tej z pierwszych 70ciu odcinków. Fajny ten AMVek :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Na którym odcinku jesteś? Kreska się popsuła tylko w anime. W mandze robi się tylko lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Coś koło 230 odcinka D: Ale w końcu oglądam regularnie. A i dalej nie mogę przeżyć przymkniętego oka Zoro Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jak dojdziesz do bieżących odcinków to przywykniesz Co ty chcesz od kreski, właśnie w tamtym okresie była bardzo dobra. Po Skypii jedynie zmieniła się technologia animacji. A pierwsze 70 odcinków wygląda słabo i infantylnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie znasz się, ta stara jest oldskulowa, klimatyczna, MA DUSZĘ. A teraz... Eh. Mam wrażenie, że każde anime wygląda tak samo. No ale przywyknę, co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi