Enkidou 300 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Też czytam i jestem na bieżąco. Nie mogę się doczekać jak Doflamingo dostanie wpier,dol Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja ogladam anime na biezaco, mange kupuje z jpf. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 jpf wyskoczylo wczoraj z planem wydawniczym zakładającym 5 tomików OP rocznie XD takie hejty poszły na nich, że już dzisiaj oświadczenie podali, że jednak będzie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Manga na bieżąco (wreszcie), anime w tyle. Co do wielkich rzeczy w OP. dawno nie było info co u ekipy na statku. Ostatnim razem widzieliśmy ich jak spieprzali przed Big Mom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) IMO team Sanji zobaczymy dopiero po obecnym arcu.Big Mom zapowiadała podczas wydarzeń na wyspie ryboludzi, że urządza Tea Party, więc obstawiam, że Sanji i ekipa tam się znajdą, uprowadzeni.Dostaną swój arc, w którym poznamy lepiej Big Mom, Sanji i ekipa będą uciekać, a na deser wbije Kid ze swoim sojuszem, bo oni także planując zdjąć jednego z yonkou.No i ja ogólnie zakładam, że Kid,Killer,Hawkins i Apoo polecą na Mamuśkę, Luffy, Law i X-Drake na Kaido.I że obaj imperatorzy padną w jednym arcu, rozgromieni przez supernove. Może nawet dostaniemy Big Mom vs Kaido, patrząc na to, że Caesar jest cenny dla obu stron.Tak czy owak, będzie się działo!PS. Pewnie nikt nie zauważył, ale podczas flashbacka Dorry, aka ten majtek(?) pirata, który chciał sprzedać ope ope no mi, to X-Drake. Widać było, jak jako jedyny z załogi przetrwał birdcage Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Fak, calkiem zapomnialem o Sanji i reszcie. Tyle rzeczy sie dzieje w tym arcu ze nie sposob wszystko spamietac. Ciekaw jestem kiedy Luffy spotka sie z dragonem. Jeszcze mamy nowego Ace, ktory rowniez jest bratem Luffy'iego i teraz ma jego moce. No i sie okazalo, ze Law rowniez posiada wole D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Czy Shanks dostanie kiedys jakas dluzsza walke? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zanim umrze z ręki Czarnobrodego powinien coś dostać, chociażby w walce z nim.Aczkolwiek to będzie raczej ala Białobrody, niż takie 1 na 1 przez kilka rozdziałów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No co Ty dajesz ze ona da sie pokonac takiemu leszczowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Czarnuch rośnie w siłę równolegle z Luffym. Najpierw był jakimś tam piratem, a potem- zdobył potężny owoc,- pokonał Ace,- został shichibukai,- zwerbował potężną załogę składającą się z najgorszych więźniów Impel Down,- zabił Białobrodego,- zdobył drugi potężny owoc,- wykorzystał wiedzę i doświadczenie z czasów, kiedy był członkiem załogi Białobrodego, aby szybko i skutecznie podbić jego terytoria- dalej kolekcjonuje potężne owoce dla swojej załogizabicie Shanksa to następny checkpoint w drodze do zostania final bossem tej mangiBB i Shanks mają beefa ze sobą(widać to na MF). Sam Shanks ostrzegał Białasa, że jego "najbardziej bolącą"(cokolwiek mial na myśli) blizną jest ta na oku, zadana mu przez Czarnobrodego.Shank vs BB to jest pewniak, a że Czarnuch jest kreowany na final bossa mangi, to... a że Shanks najprawdopodobniej zrobił sobie dzieciaka w wiosce, z której pochodzi Luffy... a że wszelacy mentorzy w fikcji zazwyczaj kończą tragicznie to...Shanks [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Może nie poleci taką sztampą. Nadrabiam anime, no i zaskoczyło mnie pojawienie się pewnej postaci na tych zawodach w koloseum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 cud, że nie miałeś tego zaspoilerowanego jeszcze xDKurde, Dressrosa już trwa 2 lata w mandze, a tu jeszcze materiału na kolejny rok jest :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Staram się nie czytać tego tematu. Ktoś mi tu cos zaspoilerował parr stron temu, ale juz zapomialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 cud, że nie miałeś tego zaspoilerowanego jeszcze xD Kurde, Dressrosa już trwa 2 lata w mandze, a tu jeszcze materiału na kolejny rok jest :F No właśnie trochę zbyt długo to trwa. Już mi się przejadła ta cała szopka na Dressrosie. No chyba, że na wyspie jest jeszcze kamień z pustego wieku to byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kurde a ja sobie obiecałem ze arc'a obejrze jak cały wyjdzie a wy mi tu mówicie ze manga jeszcze przez rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie no, nie wiadomo czy jeszcze z rok, wszystko zależy od tego jak się wszystko potoczy. Może się wyrobi w pół roku. No Dressrosa jest najdłuższym arciem w OP, a regularne przerwy Ody nie pomagają w tym wszystkim.Mnie się tam nie przejadła, bo teraz dopiero, gdzieś tak od 10 rozdziałów, dzieją się najciekawsze rzeczy i dostajemy mega interesujące info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ktoras gra One piece na ps3 jest warta ogrania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Z anime juz na biezaco, strasznie sie dressrosa ciagnie, znowu chyba zrobie przerwe na 100 odcinkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 No anime to idzie teraz 0.8 chaptera na odcinek, więc tempo jest wolniejsze niż podczas FI czy PH. Manga sama w sobie też się dosyć ciągnie, więc anime to już w ogóle klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Czytałem ostatnio jakiś wywiad, gdzie Oda mówił że ma jeszcze pomysłów na jakieś 10 lat i że załoga słomkowych się powiększy o kolejne osoby. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wolałbym nie. Gdy dołączył Franky w swojej pierwszej fazie to jeszcze było ok ale Brook już wieje sztampą. Zazwyczaj robi za sidekicka plus jest jakimś dziwnym miksem Zroro i Sanji'ego (szermierz i erotoman). Gdy były krótkie arc'i to załoga szybko się kompletowała przez co nie było wrażenia, że noob pojawił się na pokładzie. Już lepiej niech poprzestanie na koalicjach i gościnnych występach. Law i samuraj choć nie są w załodze to jednak są już od dwóch arców ze słomkowymi i nie są balastem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jezu jak sie ten arc wlecze, a odcinki po wywaleniu openingu, endingu i przypomnienia co bylo tydzien temu maja moze z 13 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 manga też się wlecze, ale anime to jest overkill, bo czasy 1 rozdział = 1 odcinek już się skończyły. Teraz mamy średnio 0.75 rozdziału = 1 odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ktoś w ogóle jeszcze śledzi to anime i mangę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja jestem na bierzaco z manga. Anime obejrze jak sie skonczy ten arc zebym nie musial sie meczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi