Dahaka 1 861 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Raczej akcja skupi się odbiciu Sanjiego z rąk Big Mom, a ekipa w Wano będzie działać offpanel i dowiemy się co robili jak Luffy, Sanji i reszta zawitają na wyspę samurajów Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BMRPyMoa39g Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Dahaka czytałeś ostatnie chaptery? Na pewno. Po tym jak zmasakrował Kida, Luffy ma zerowe szanse z Kaido nawet gdyby od razy wskoczył na Gear 4. A co gorsza Król Bestii obrał sobie za cel Słomkowych. Do tego szczyt władców na Marineford. Ja (pipi)e. Czy ta manga ma jeszcze jakieś granice? Plus sprawa jednej z córek Charlotte. Tej zaręczonej z Sanjim. Jakaś teoria jest, że poznaliśmy ją już podczas incydentu na wyspie ryboludzi. Przy przedstawieniu Big Mom pojawiła się laska z trojgiem oczu, a jest łudząco podobna do tej z plakatu z ostatniego chaptera. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 No wiadomo, że czytałem. Mariejoa, nie Marineford To dwa różne miejscaCo do Kaido, to są dwie opcje. Pierwsza opcja to grupowa bitka jak z Oarsem na Thriller Bark, tylko tym razem Luffy, Law, Kid i kij wie kto jeszcze, może i nawet cała "najgorsza generacja"Druga opcja, to powrót nightmare Luffy'ego, który w połączeniu z Gear 4 da radę Kiado. To Kaido zabił całą załogę Morii, więc cieniowaty grubas na pewno powróci na starcie z nim, no i istnieje szansa, że zabierze cienie różnych koksów i wpadkuje wszystkie w Luffy'ego robiąc z niego potwora na poziomie Kaido.Osobiście preferowałbym tę pierwszą opcję, ale druga tez zła nie jestCo do córki Big Mom - to na 99% to jest ta trzyoka. Wyglada identycznie. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Nadrobilem kilkanascie odcinkow anime, animacja sie poprawila albo po Dragon Ball wszystko wydaje sie ladniejsze. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 jeszcze 2 epy i koniec Dressrosy. Jezu to ponad 2 lata (117 epów) ile bedzie ogladania.... ale wkońcu zalicze ten arc. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 nie lepiej po prostu przeczytac mange?zwłaszcza, że dressrosa w mandze ma 101 rozdziałów, więc jak widac tempo anime jest ślamazarne jak nigdy wcześniej Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Z anime to powinni albo jak z Fairy Tail zrobić pauzę albo posadzić kogoś kumatego do scenariusza i zrobić filler na miarę G-8. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 nie lepiej po prostu przeczytac mange? zwłaszcza, że dressrosa w mandze ma 101 rozdziałów, więc jak widac tempo anime jest ślamazarne jak nigdy wcześniej Ja oglądam arc'ami. Jakbym miał tydzień czekać na kolejny ep to by mnie chyba coś trafiło. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Nawet przy takim oglądaniu anime i tak wlecze się niemiłosiernie i ciężko sie to ogląda teraz. No ale jak chcesz Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 31 lipca 2016 Opublikowano 31 lipca 2016 (edytowane) Co sie dzieje w Japonii z okazji premiery kinowki to sie ogarnac nie da, wszedzie jest One Piece Gold, Tokyo cale nim obklejone, parki, atrakcje, otwierasz lodowke, a tam One Piece. Ludzie chodza w straw hatach i sandalach XD. To jest co tylko dzisiaj dostalem bo zachcialo mi sie slodyczy. Za tydzien na kinowke do kina. Edytowane 31 lipca 2016 przez Zetta 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca 2016 Opublikowano 31 lipca 2016 Pocky uwielbiam, ale za mala paczke kilkanascie zlotych sobie licza Widzialem jedna kinowke, te poprzednia i jakos mnie te fillery nie jaraja. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 31 lipca 2016 Opublikowano 31 lipca 2016 możesz zetta porobić jakieś foty oddające szał na golda w Japonii Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) Specjalnie sie nie skupialem na robieniu fot z tego szalenstwa bo to juz normalne dla mnie jest. Tutaj sa jakie zrobilem. Edytowane 1 sierpnia 2016 przez Zetta 3 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Taka nuda w mandze ze nic nie piszecie? Ja mam kilkanascie odcinkow anime do nadrobienia. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Czytałbyś mange, to bym miał z kim pisać Nudy nie ma, ale ciągle jesteśmy w początkowej fazie arca, gdzie jest mniej akcji, a więcej przedstawiania postaci i podbudowy pod przyszłe wydarzenia. No i dużo dobrej dramy. Najnowszy rozdział był mocny.Wszyscy czekają aż zacznie się ślub Sanjiego , bo na to jest największy hype w tym arcu. Cytuj
Leechin 0 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Specjalnie się zarejestrowalem by Ci odpowiedzieć Dahaka Rówież czytam mangę i osobiście czekam jak rozwinie się akcja Z Jimbeiem, co z nim jest, kiedy się spotkają i co najważniejsze trochę za szybko się to wszystko toczy w kierunku Big Mom, będę zdziwiony jak będzie już eliminacja tego yonko. Tak samo co z armią rewolucjonistów, Dragonem, jest w tej chwili pare na prawde ważnych dla świata OP rzeczy. Co do anime, wszystko toczy się w swoim tempie, niestety 1 chapter na odcinek to malutko i się to wszystko dłuży. Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Ja czytam, ostatni chapter mi sie podobal. Ten arc powinien nas roz(pipi)ic bardziej niz poprzedni. Czekam na walki. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Szkoda tylko, że sprawa Sanji'ego trąci mechaniką z Robin i arcu Water 7. W sensie, że ten odtrąca załogę by chronić najbliższych, a Luffy nie odpuszcza. Cytuj
FxJ 17 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Uwielbiam tą serie, oglądałem jeszcze na RTL2 po niemiecku ;) 1 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Jakie zdrady, jakie sojusze... Kolejny chapter to będzie fajna bomba. Czekam aż cały ten plany delikatnie mówiąc, jasny chuj trafi. Od motywu z mlekiem zakręciła mi się łezka w oku. Tęsknię do czasów humanoidalnych przeciwników, a nie biszkopty i baobaby. W ogóle za stary się już robię na tą cukierkowość niektórych motywów. Whole Cake Island to jak dla mnie najgorsza miejscówka jaką dotąd odwiedzili Słomkowi. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Niedługo Wano, feudalna Japonia, samuraje i Kaido ze swoją bestialską ekipą, więc będziesz miał zupełne przeciwieństwo cukierkowatego dziwactwa w krainie czarów Big Mom :P Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Niedługo? Jesień to chyba optymistyczny termin... Bo pewnie zejdzie im sporo chapterów przy walce z Big Mom i jej świtą. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Pół roku w kontekście One Piece (które w tym roku obchodzi 20lecie btw) to niedługo :D Oda zapowiadał, że Wano i Reverie zaczną się jeszcze w tym roku. Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Mi sie podoba obecny arc (chociaz poprzedni bardziej (z Donflamingo)). Fajne postacie, coraz wieksze szychy, walka z Yonko czyli raczej na pewno Luffy dostanie jakiegos power-upa (moze cos z haki?). Czytam co tydzien i czekam az sie zacznie ta impreza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi