shy4 53 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam, ostatnio spotkała mnie absurdalna sytuacja na Allegro! Otóż moje konto zostało ot tak sobie zablokowane!!!! Konto mam od 2005 roku i około 200samych pozytywów, bardzo mi na nim zależy a tu taki rodzyn!!! :catfight: Serwis twierdzi ot tak sobie że powodem zablokowania jest to iż mam więcej niż jedno konto na allegro i to drugie(podają nawet nazwę tego konta notabene jakaś kopertka i pierwszy raz słysze o tym koncie)zostało zablokowane i to jest też powód że blokują i moje! No szlag mnie trafia i tyle bo NIGDY nie miałem i nie mam innego konta, zawsze miałem tylko jedno, odpowiedziałem im ale to nic nie daje wcale nie czytają maili tylko zachowują się jak automat i w kółko walą swoje farmazony i starają się mi wciskać kit że mam jakieś drugie konto! no K#rwica mnie bierze i tyle...... Mam do was ludziska pytanie co robić? bo jak na mój gust to po prostu łamią prawa konsumenta i tyle....no krew zalewa człowiek ma jedno konto prowadzi zgodnie z zasadami a oni takie rodzyny (a jak inni mają po pare tyś negatywów to wporzo jest...ehhh nie ma co tak jak zawsze twierdziłem i twierdzę allegro promuje złodziei...) Cytuj Odnośnik do komentarza
wsm 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ciezko bedzie wygrac bo to mafia, przede wszystkim korespondecja i wymiana zdan, jak nie pomoze to wyszukaj odpowiednich instytucji, ktorymi mozesz postraszyc (UOOiK?). Ostatecznie sad, ale to juz desperacja. przenosze do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 no niestety wymiany zdań to totalny brak, piszę że nie mam pojęcia o ich wyimaginowanym koncie i na jakiej podstawie w ogóle zawieszają moje konto i wiążą mnie z tamtym, ale dostaje odpowiedź jak z automatu "twoje konto zostało zablokowane bo masz więcej niż jedno..bla bla bla..." Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Moze sproboj do nich zadzwonic na telefon? Powinni chyba miec jakas infolinie czy cos. Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 wątpię że posiadają, jedyne co w opcjach mają to formularz, na który i tak leja bo jak pisałem cokolwiek nie napiszę oni cały czas swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://szczegoly.pkt.pl/qxl_poland_sp_z_oo...37652d09d9.html http://www.pf.pl/serwis/%22QXL+Poland%22+S...html?nav=DUG654 Tu masz ich dane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja mialem niadwano podobna sytuacje, mam dwa konta, oba gdzies od 2005r. Jednak powodem zablokowania bylo to ze 4 razy kupilem cos przez kup teraz a poniej zrezygnowalem z kupna (ofc, dogadalem sie ze sprzedajacym). Pisalem do nich w tej sprawie i moga mi odblokowac jak skontaktuje sie z tymi sprzedajacymi a oni wyjasnia sprawe piszac do centrali allegro. Smiech na sali :lol3: A najlepsze jest to ze musze zaplacic rachunek dla tego zablokowanego konta :lol3: Ogolnie cala administracja srallegro jest maksymalnie (pipi).nieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 przerabana sprawa, moj kumpel mial tak samo i nic na to nie poradzil (teraz korzysta z mojego konta) Cytuj Odnośnik do komentarza
wip3out 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Mam to samo. Z tym że przypisali mi 2 konta na kwote ok. 50 zł. I co tu robic? Formularze wysyłane, tylko odpowiedzi typu zapłać a będzie ci dane. Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 nic to, wale na nich sika i tyle....niech dalej wspierają złodziei z tyś negatywów, i tak sporadycznie bywam w PL i korzystam z allegro więc mogą sobie wsadzić swój serwis tam gdzie słońce nie dochodzi... a sprawa jest jeszcze zabawniejsza bo tak namieszali że pod mój adres w PL przyszedł aparat który zamówił inny użytkownik(odesłałem) i tej osobie też zablokowali konto, zgadnijcie dlaczego? tak jak w moim przypadku ta osoba została posądzona o posiadanie drugiego konta no i wow co za zbieg okoliczności chodzi o to samo fikcyjne konto które przypisali mi, wow normalnie są genialni... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi