stoodio 2 075 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2009 (edytowane) Witam, od jakichś 2h na ekranie wyświetlają się takie oto pasy: Nie mogę przyporządkować jakiegokolwiek zdarzenia do tego zjawiska - po prostu pojawiło się i jest. Sugestie mile widziane Edytowane 6 sierpnia 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2009 Grafa Ci się grzeje. Wygląda na pamięci. Kręciłeś kartę? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2009 Grafa Ci się grzeje. Chłodzenie ssie? Wiatrak kręci się jak dawniej Kręciłeś kartę? Nic z tych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2009 Sprawdź temperatury karty. Jak masz taką opcję to podkręć wiatrak na wyższe obroty. Albo to te upały i chłodzenie nie wyrabia albo karta Ci padła. Cytuj Odnośnik do komentarza
marek2 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 Miałem podobne cuda jak zasilacz mi nawalał, więc to on może być winny. Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 Karta ok mogę się zgodzić ale zasilacz?? Sprawdź na innym monitorze/telewizorze z odpowiednim wejściem i jeśli to możliwe to z innym to wypróbuj też inny kabel, popraw kartę graficzną w slocie, sprawdź monitor na innym kompie, to że chłodzenie działa ok to nie znaczy że odprowadza ciepło, możesz mieć (wiem to głupio brzmi ale niewiem jak to inaczej określić) uszkodzoną warstwę pasty termoprzewodzącej!, wiatrak chodzi ale ciepło nie ma dobrego przepływu między GPU a radiatorem... sprawdź czy jakiś kabelek luźno latający nie mizia ci karty? i czy ona sama nie dotyka innyh urządzeń? czy e trybie awaryjnym problem się też pojawia? czy tylko w wysokich rozdzielczościach? nic mi więcej nie przychodzi do głowy w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi