Skocz do zawartości

Croc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo tego że pojawiły sie tylko 2 części w Mojej pamięci na zawsze wryje sie ta platfomówka, szczególnie część pierwsza, którą ochoczo rozpykałem 2 razy na 100% (pamiętacie kociołki w jednej z ostatniej plansz i losowo pojawiający się sekretny Diament?). Świetna grafika, sterowanie a przedewszystkim klimat, hehe Gobosy dawały radę ;) . Patenty jak na tamten okres również były swietne, multum zagadek, możliwość pływania itd. Druga częśc tylko raz zaliczyłem, pamiętam bardzo duży poziom trudności, bynajmniej dla dzieci ta gra nie była

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 lata później...
Opublikowano

Jedna z moich ulubionych platformówek. Jeśli dobrze pamiętam, to chyba CDA dawało obie części na płycie, dawno temu. Jako dzieciak nie mogłem przejść ani jednego, ani drugiego, ale i tak świetnie się przy nich bawiłem. Walki z bossami były strasznie denerwujące, ale ładne, spore poziomy i sekrety jakie one skrywały, nadrabiały to wszystko. Teraz już takich się nie robi... :whistling:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

postac croca do tej pory jest jedną z moich ulubienszych,ah i ta animacja tuptania xD i dźwięki jakie wydawał.
duży kolorowy świat i sekrety..urokliwa gra.
jeno co mnie wkurzało to loadingi np.gdy przechodziło sie  przez drzwi :)
część druga  już mnie nie urzekła

Gość GregZPL
Opublikowano

Nędzna to była gierka... Wtórna, mało ciekawa, średnio grywalna.

Opublikowano

tez fajnie gralo mi sie w crocka wtedy ale nie moglem pozbyc sie wrazenia, ze to byla skurczona kopia mario64. no i crash byl lepszy w kazdym aspekcie.

Opublikowano

Croc to moje pierwsze zetkniecie z platformowkami 3d przez co zrobil na mnie ogromne wrazenie, bo wczesniej ogrywalem tylko mario na snesie. Dzieki temu mam fajne wspomnienia z bohaterskim krokodylem.