Whisker 1 384 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Mimo tego że pojawiły sie tylko 2 części w Mojej pamięci na zawsze wryje sie ta platfomówka, szczególnie część pierwsza, którą ochoczo rozpykałem 2 razy na 100% (pamiętacie kociołki w jednej z ostatniej plansz i losowo pojawiający się sekretny Diament?). Świetna grafika, sterowanie a przedewszystkim klimat, hehe Gobosy dawały radę . Patenty jak na tamten okres również były swietne, multum zagadek, możliwość pływania itd. Druga częśc tylko raz zaliczyłem, pamiętam bardzo duży poziom trudności, bynajmniej dla dzieci ta gra nie była Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Pierwsza część była super. Jedna z moich pierwszych gier na psx, ponad 11 lat temu. Wg mnie była lepsza od crasha:) Cytuj Odnośnik do komentarza
KunkaKunka 2 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jedna z moich ulubionych platformówek. Jeśli dobrze pamiętam, to chyba CDA dawało obie części na płycie, dawno temu. Jako dzieciak nie mogłem przejść ani jednego, ani drugiego, ale i tak świetnie się przy nich bawiłem. Walki z bossami były strasznie denerwujące, ale ładne, spore poziomy i sekrety jakie one skrywały, nadrabiały to wszystko. Teraz już takich się nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Anta 1 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 postac croca do tej pory jest jedną z moich ulubienszych,ah i ta animacja tuptania xD i dźwięki jakie wydawał.duży kolorowy świat i sekrety..urokliwa gra.jeno co mnie wkurzało to loadingi np.gdy przechodziło sie przez drzwi część druga już mnie nie urzekła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Nędzna to była gierka... Wtórna, mało ciekawa, średnio grywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) still better than knack Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Like almost every game Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ciiiii Aem patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja tam mialem Croc i Croc 2 na GBC (bootlegi ) i bawilem sie przednio, niedlugo chyba kupie nawet obie czesci oryginalne bo sa tanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 tez fajnie gralo mi sie w crocka wtedy ale nie moglem pozbyc sie wrazenia, ze to byla skurczona kopia mario64. no i crash byl lepszy w kazdym aspekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 croc dla mnie klasyk, ale mało co pamiętam teraz. odświeżę sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Croc to moje pierwsze zetkniecie z platformowkami 3d przez co zrobil na mnie ogromne wrazenie, bo wczesniej ogrywalem tylko mario na snesie. Dzieki temu mam fajne wspomnienia z bohaterskim krokodylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi