Spyker 59 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Siemq! Ostatnio zainteresowałem sie tą grą. Nie wiem czy ją brać czy nie brać Wiem że druga część na psp dobrze sie prezentuje, ale jak to jest z ps2 to nie wiem. Może ktoś z forumowiczów ma tą gre (napewno) to mógłby się podzielić swoją wiedzą :piwo: Czy jest ona ciekawa, czy jest długa, jaką ma grafike, nudna lub ciekawa itp. Pozdro! Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Jest długa, jest bardzo ciekawa, bardzo ładna i wciąga na maxa. Zapraszam do grupowca o Monster Hunter. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 jak najbardziej warto zainwestować w tę gre - kilkaset godzin do grania ;] grupowiec masz tu : http://www.psxextreme.info/Monster-Hunters-f211.html Cytuj
Berion 207 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 (edytowane) Nie brać, w pojedynkę ta gra robi się szybko hardkorowa i to przez duże H... tak mnie wku* przy pierwszym smoku, że sobie odpuściłem dalszą rozgrywkę... Nie wiem, może te na PSP/Wii są inne... Ogólnie rzecz biorąc: bardzo fajny pomysł na grę, taka bym powiedział namiastka kuźni w Vagrancie jeśli chodzi o system. Niestety, poziom trudności jest zbyt prze(pipi)any. Może online byłoby inaczej. Edytowane 7 sierpnia 2009 przez Berion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi