Cambion 0 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) No tak hmmm Podlasie czyt. "Stolica, a reszta okolica" Właśnie takimi komentarzami sprawiasz ze pojawiają się koszulki typu: "Nie jestem z Warszawy" :closedeyes: Edytowane 20 sierpnia 2009 przez Cambion Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Przypominam, że poza wejściówką na turniej (5 zł) trzeba będzie mieć ze sobą 10 zł za wejściówkę na samo Extreme Party Ale przecież każdy jedzie tam właśnie na extreme party, turniej jest tylko dodatkiem. Jeśli tak nie jest to jestem załamany Postaram się wziąć konsole. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Hmmmmm a o to i podlasie: http://www.youtube.com/watch?v=-8dnPtqI7hk Hmmmmm a o to i mazowsze: http://www.youtube.com/watch?v=XaCHuLiBB-o Cytuj
Di 839 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2009 A będzie tyle TV żeby obsłużyć te konsole?? <_< Na razie mamy 7 konsol i 7 kabli HDMI (wielkie podziękowania za 5 wypożyczenie kabli dla firmy iCOMP.pl, która dodatkowo ufundowała gadżety dla czołowych zawodników ). Jeśli będę wiedział ile jest telewizorów, to znajdzie się tutaj takowa informacja. Jeśli telewizorów będzie więcej niż konsol, to wtedy prawdopodobnie znajdzie się miejsce dla graczy w SF4, jeśli zabiorą swoje konsole; nie jest to jednak jeszcze potwierdzone info. Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Hmmmmm a o to i podlasie: http://www.youtube.com/watch?v=-8dnPtqI7hk Hmmmmm a o to i mazowsze: http://www.youtube.com/watch?v=XaCHuLiBB-o Super Cytuj
budal15 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 zapiszcie mojego kumpla Wichu Cytuj
tokis 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Również proszę o zapisanie mej osoby - Tokis[TLT]. Mogę dostarczyć konsolę wraz z Tekkenem, bez kabla HDMI. Liczę że lagów nie będzie? Hej Warszawa, może jakieś granko wieczorne u was gdzieś w piątek, mini-rozgrzewka? Mógłbym być w stolicy w okolicach 17-18 godziny, reflektuje ktoś? :solo: Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 (edytowane) sign me in: Crazy tylko tam nie śmiejcie się ze mnie za bardzo, pierwszy raz będę brał udział w turnieju Edytowane 22 sierpnia 2009 przez CrazyGoSu Cytuj
Di 839 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2009 Nie martw się, scena jest bardzo przyjazna Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Powiedzmy że scena Tekkena jest w miarę przyjazna w przeciwieństwie do sceny SF (chodzi oczywiście o warszawskich prosów <_< ) Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Prosze o dopisanie : -TechnoGomez (TLT) -Manieq (TLT) A Tokis też jest w TLT a to pominołeś Cytuj
MTC 0 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 A jakoś się zawsze wykręcał hehe macie już koszulki teamowe ?? Bo my mamy (za wyjątkiem Cambiona który woli chodzić w Stringach z wygrawerowanym "a-team" ) hahahaha tylko tam nie śmiejcie się ze mnie za bardzo, pierwszy raz będę brał udział w turnieju Każdy od czegoś zaczynał, lubię taką postawę jak twoja Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2009 Kto może zabrać ze sobą przedłużacze/rozgałęziacze? Cytuj
Chmielus 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Wpisz mnie jeszcze ^_^. Moze byc jako Chmielu-Asmeroth-Asmer obojetnie ;P ile przedluzaczy potrzebujemy? Cytuj
gaawa 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Proszę o dopisanie Hiroshi'iego. Rozumiem, ze na miejscu nie bedzie problemem się zapisać? Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2009 Dopisani ile przedluzaczy potrzebujemy? W tej chwili nie wiem, ale najlepiej przygotować to co się ma Rozumiem, ze na miejscu nie bedzie problemem się zapisać? Oczywiście. Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 a tak w ogóle to dużo osób jest z Warszawy ? Dziwne dla mnie to, że w Warszawie a nie w rodzinnych Katowicach redakcji PE. Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2009 14 na 50 osób z listy jest z Warszawy lub bliskich okolic. Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Di miałem Ci napisać z tymi moimi znajomymi, tylko problem jest taki, że oni grają na padach i nigdy nie wyjmowali z nich baterii i po prostu się trochę boją, że pady sobie porozwalają ale będę ich męczył na pewno będą i tak na zlocie, to dopiszą się najwyżej tam na miejscu Cytuj
Gizi 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Tez się pewnie pojawię ale jedynie kibicować tym z 85 za to, że nadal używają mojej sygnaturki Cytuj
MTC 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Di miałem Ci napisać z tymi moimi znajomymi, tylko problem jest taki, że oni grają na padach i nigdy nie wyjmowali z nich baterii i po prostu się trochę boją, że pady sobie porozwalają ale będę ich męczył na pewno będą i tak na zlocie, to dopiszą się najwyżej tam na miejscu Jak będą grali na kabelkach to spoko, najważniejsze żeby podłączyli USB, zalogowali się a po walce wylogowali kontrolera (a potem uważali żeby nie wcisnąć PSbuttom bo będę jaja wyrywał) a tak w ogóle to dużo osób jest z Warszawy ? Dziwne dla mnie to, że w Warszawie a nie w rodzinnych Katowicach redakcji PE. Turnieje robi się tak gdzie są warunki i miejsce. Niestety tam wyglądają polskie ponure warunki ;-/ Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2009 MTC, nawet jak się wylogują z konsoli to problem nie jest rozwiązany, bo pad zapamiętuje konsolę, z którą był ostatnio powiązany. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 MTC, nawet jak się wylogują z konsoli to problem nie jest rozwiązany, bo pad zapamiętuje konsolę, z którą był ostatnio powiązany. No więc dla tego mówiłem żeby nie wciskali PSbuttom, bo jak będę się logować na innej konsoli to problem zniknie. Tez się pewnie pojawię ale jedynie kibicować tym z 85 za to, że nadal używają mojej sygnaturki Gizimo ty lepiej się zapisuj, nie ważne że długo nie grałeś, ważne że będziesz. Kto wie, może kogo wyjanisz, tylko dużo chwytaj, no wiesz po Warszawski Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2009 Gizimo? Może od razu Gizmo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi