Di 839 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2009 Nie było specjalnego zainteresowania nagrodami, no ale czas najwyższy, żeby ogłosić pełną listę: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=8631 Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Ugh, szkoda Kilka spraw: 1) Nie zabierajcie kabli euro czy czinczy. Potrzebne są wyłącznie HDMI (plus zasilające, rzecz jasna). 2) Pamiętajcie o nowym profilu na konsoli (kwestia customizacji). 3) Każdy, kto będzie chciał podpisać sprzęt, będzie mógł się zgłosić do mnie - będę miał metki. 4) Potrzebujemy osób do noszenia telewizorów z Saturna w sobotę rano (przed godziną 9), żeby wszystko sprawnie poszło; na razie mamy 3 osoby: ja, Malhavok, Tokis. Są jeszcze jacyś chętni do pomocy? Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
Bati 1 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) OSOBY ZE ŚLĄSKA! Wiem że trochę późno, ale lepiej późno niż wcale Poszukuję conajmniej 2 (max 4) osób ZE ŚLĄSKA które mają chęć jechać autem do Warszawy. Takie moje "mnie więcej" obliczenia wykazały że przejażdżka w jedną stronę z Bytomia do Wawy to koszt 100zł z groszem, więc zależnie od ilości ewentualnych chętnych można to sobie podzielić Jeżeli nie znajdą się te 2 osoby, to będe zmuszony jechać w piątek o 1:00 w nocy i od 4:30 koczować na dworcu ;(. W sobotę rano jeżdżą same pociągi IC w których koszt biletu normalnego = 107zł ... Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Bati Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Napisz o tym może lepiej w ogólnym dziale EP6, a najlepiej w tym temacie: http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=77919&st=0 Cytuj
Bati 1 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Dobry pomysł ;D dzięki PS. Zapowiada się jakieś granie po turnieju? U kogoś albo gdzieś? nocka po turnieju? bądź w niedzielę? Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Bati Cytuj
MTC 0 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Dobry pomysł ;D dzięki PS. Zapowiada się jakieś granie po turnieju? U kogoś albo gdzieś? nocka po turnieju? bądź w niedzielę? Powiem tak... wielka kurwa niewiadoma ;/ wstyd bo u nas bardzo ciężko załatwić jakąś miejscówę, w A2 jest tylko 1 tv i nie ma konsoli ale to da się załatwić ale chyba nie ma miejsce na drugą ;/ na razie mamy 3 osoby: ja, Malhavok, Tokis Ile tych TV, jak daleko trzeba z nimi iść ?? hmmm ?? To jeszcze zależy jak przyjadą Łodzianiaki Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2009 20 telewizorów 42 cali. Nie pamiętam, na którym piętrze jest Saturn Cytuj
MTC 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Pychu ;/ wstydził byś się 20 telewizorów 42 cali. Nie pamiętam, na którym piętrze jest Saturn eee... Kurde chciałbym żeby przez wszystkie tury tekkena6 było tyle TV :-) Edytowane 27 sierpnia 2009 przez MTC Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 20 telewizorów 42 cali. Nie pamiętam, na którym piętrze jest Saturn Ja (pipi)e 20 TV. Na jakim turnieju było tyle TV??? :waah: No dobra może wpadniemy ponosić te tiviki. Cytuj
CBX 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 zabrałem się dziś na wyjmowanie baterii z sixaxisa - myślałem, że go się demontuje równie łatwo co dualshocka2 do PS2, ale nie. Dopiero tu znalazłem dobre wyjaśnienie demontażu: http://boardsus.playstation.com/playstatio...ge.uid=40291571 Dobra wiadomość jest taka, że składanie jest proste, nie trzeba przytrzymywać na swoich miejscach L2 i R2, jak to było w starych padach. Może się jeszcze komuś ta instrukcja przyda... Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2009 Dzięki za link Ostatecznie będziemy mieli 8 lub 9 telewizorów, więc jeśli ktoś chce zrezygnować z zabrania konsoli, proszę o informację w tym temacie, bo mamy spisanych 11 konsol. Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Di ja mogę wpaść wcześniej i pomóc z tymi telewizorami, może wyślij mi na skrzynkę jakieś namiary na Ciebie, żebyśmy się mogli zgadać mały offtopic http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=9407691&N=1 jak się chcecie pośmiać to poczytajcie komentarze speców od tekkena, Di miał racje w tym co tam napisał, szkoda tylko, że pewnie i tak tam sobie nikt tego do serca nie wieźmie Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2009 Ok, zaraz wyślę Ci PM z danymi A co do mojego komentarza, to może dałby jakiś skutek, gdyby został napisany wcześniej niż na kilka dni po umieszczeniu tamtego filmu Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Post pod postem, ale to ważne. Zapisy będą trwały do godziny 13:00. (EP zaczyna się o 12) Jeśli ktoś do tego czasu nie będzie w stanie zapisać się, proszę o kontakt telefoniczny: 500 720 981 --- I jeszcze jedna sprawa: Jeśli turniej będzie przebiegał sprawnie, to gdzieś w połowie DE oddamy część telewizorów na wolne granie w inne tytuły. Edytowane 27 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
MTC 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Wpadamy na 10tą, jak chcecie ponosimy telewizory, Ci od GT powinni sami zapierdzielać z TV, ja im nosić nie będę Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 nie mam pada, użyczy mi ktoś swojego do walk ? :nie_wiem: bo nie wydaje mi sie zeby byl nadmiar sixaxisow Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 zabiore drugiego ze soba, w miare wyrobionego, wiec jesli nie bedziesz mial jak grac, to Ci pozycze. Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Siwy, co z Twoim stickiem? Nie ma więcej chętnych do pomocy przy przenoszeniu TV? Na chwilę obecną poza mną są 2 osoby (Malhavok i Crazy) 42 cale piechotą nie chodzą... pomożecie? EDIT: Extreme Party 6 - ostatnie info przed imprezą Warszawa, Blue City, klub Lucid 29 sierpnia, godz.12.00-24.00 wpuszczamy od godz. 10.30 Wstęp 10zł* W cenie biletu jest napój gratis. REJESTRACJA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 14.00 Rejestracje po godzinie 14.00 będą zakończone, co nie znaczy że nie można wejść na impreze. Po prostu w cenie wejścia nie będzie już napoju. SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY!!! W planie m.in.: - najnowsze gry w wersjach grywalnych: Forza Mortorsport 3, NfS: SHIFT, Colin McRae: DIRT 2, Batman: AA, BlazBlue, Il-2, Heroes over Europe... - szalone Crazy Compos - pokazy filmów i trailerów - mini relacja z gamescom (czyli nasza ekipa w Kolonii) - muzyka z gier wideo (oldschool + nowe kawaki) - freestyleâowe granie* - turnieje: Tekken 5: Dark Resurrection i Gran Turismo 5 Prologue - paintball elektroniczny i klasyczny (na hasło EXTREME, poziom 0, klub Event Club) - automaty arcade (10 maszyn arcade - gracie ile chcecie) - Browar-Quiz czyli test ze znajomoci gier (weźcie długopisy!) - wieczorne karaoke * możliwoć rozłożenia własnego stanowiska, pod warunkiem posiadania własnej konsoli z okablowaniem (liczba TV mocno ograniczona) Firma www.Revolution-Centrum-Rozrywki.pl zapewni moc rajdowych i wycigowych doznań za sprawą profesjonalnie przygotowanego standu z osprzętem G25 i udwiękowieniem Dolby Digital 5.1! Spalinowe rywalizacje odbywać się będą na bazie gier: Colin McRae Dirt, Race Drive GRID oraz Gran Turismo 5 Prologue. W roli konferansjera i osoby dbającej o ład i porządek podczas gorączkowych motoryzacyjnych wojaży - Marcin âMartineZâ Brodowski, znany nam dobrze z poprzednich edycji EP. Na terenie klubu można spróbować swoich sił w multiplayerowych zmaganiach w Guitar Hero: World Tour oraz zagrać w przedpremierowe wersje gier: Batman AA, Forza Motorsport 3, Heroes over Europe, Il-2 Sturmovik i inne. Wieczorne karaoke również spełni oczekiwania najbardziej wymagających amatorów wokalnych ekspresji. Dodatkowe informacje: - każdy uczestnik imprezy będzie mieć opaskę na ręce, z którą będzie mógł wchodzić i wychodzić do woli;- Rodzice mogą zostawić dzieci pod wykwalifikowaną opieką w Parku Zabaw (czynny do godz. 20:00); - Parking dostępny w ramach kompleksu Blue City; - Noclegi w pobliskim akademiku w cenie 70 zł / pokój 2 osobowy (liczba ograniczona! Szczegóły na miejscu); Mapka z dojazdem na stronie: www.lucidclub.pl adres klubu Lucid: Al. Jerozolimskie 179 02 - 222 Warszawa, tel. (22) 311 75 00 / 09 e-mail: lucidinfo@lucidclub.pl Edytowane 28 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Bym pomogl tylko pewnie bede siedzial na torbach od godziny 8 przed klubem Ps. Brac BlazBlue? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) co stalo sie z reszta 12 tv?? xD zabrales je do domu Di?? Prosze o dopisanie na liste graczy: Sayuu (TLT) i zmiane mojego nicku na SecondGeneration-ThundraMan Edytowane 28 sierpnia 2009 przez Keii Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2009 co stalo sie z reszta 12 tv?? xD zabrales je do domu Di?? Doszło do pewnego nieporozumienia po prostu Zresztą nie mielibyśmy tylu konsol. Ale i tak będziemy mieli dużo telewizorów Bierz aparat, trzeba będzie porobić fotki dla nSports. Cytuj
alik 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Czyli już do Frankfurtu nikt nie jedzie? Mógłby ktoś z Warszawy podać ulice przy której znajduje się ten klub? Ponieważ GPS owego klubu nie widzi. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Blue City Aleje Jerozolimskie 179 02-017 Warszawa Jest blisko dworca zachodniego. Same Aleje mają z 20km więc nie radze szukać na jana hahah Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi