Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Autor Nie było specjalnego zainteresowania nagrodami, no ale czas najwyższy, żeby ogłosić pełną listę: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=8631
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Autor Ugh, szkoda Kilka spraw: 1) Nie zabierajcie kabli euro czy czinczy. Potrzebne są wyłącznie HDMI (plus zasilające, rzecz jasna). 2) Pamiętajcie o nowym profilu na konsoli (kwestia customizacji). 3) Każdy, kto będzie chciał podpisać sprzęt, będzie mógł się zgłosić do mnie - będę miał metki. 4) Potrzebujemy osób do noszenia telewizorów z Saturna w sobotę rano (przed godziną 9), żeby wszystko sprawnie poszło; na razie mamy 3 osoby: ja, Malhavok, Tokis. Są jeszcze jacyś chętni do pomocy? Edytowane 26 sierpnia 200915 l przez Di
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l OSOBY ZE ŚLĄSKA! Wiem że trochę późno, ale lepiej późno niż wcale Poszukuję conajmniej 2 (max 4) osób ZE ŚLĄSKA które mają chęć jechać autem do Warszawy. Takie moje "mnie więcej" obliczenia wykazały że przejażdżka w jedną stronę z Bytomia do Wawy to koszt 100zł z groszem, więc zależnie od ilości ewentualnych chętnych można to sobie podzielić Jeżeli nie znajdą się te 2 osoby, to będe zmuszony jechać w piątek o 1:00 w nocy i od 4:30 koczować na dworcu ;(. W sobotę rano jeżdżą same pociągi IC w których koszt biletu normalnego = 107zł ... Edytowane 26 sierpnia 200915 l przez Bati
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Napisz o tym może lepiej w ogólnym dziale EP6, a najlepiej w tym temacie: http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=77919&st=0
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Dobry pomysł ;D dzięki PS. Zapowiada się jakieś granie po turnieju? U kogoś albo gdzieś? nocka po turnieju? bądź w niedzielę? Edytowane 26 sierpnia 200915 l przez Bati
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Dobry pomysł ;D dzięki PS. Zapowiada się jakieś granie po turnieju? U kogoś albo gdzieś? nocka po turnieju? bądź w niedzielę? Powiem tak... wielka kurwa niewiadoma ;/ wstyd bo u nas bardzo ciężko załatwić jakąś miejscówę, w A2 jest tylko 1 tv i nie ma konsoli ale to da się załatwić ale chyba nie ma miejsce na drugą ;/ na razie mamy 3 osoby: ja, Malhavok, Tokis Ile tych TV, jak daleko trzeba z nimi iść ?? hmmm ?? To jeszcze zależy jak przyjadą Łodzianiaki
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Autor 20 telewizorów 42 cali. Nie pamiętam, na którym piętrze jest Saturn
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Pychu ;/ wstydził byś się 20 telewizorów 42 cali. Nie pamiętam, na którym piętrze jest Saturn eee... Kurde chciałbym żeby przez wszystkie tury tekkena6 było tyle TV :-) Edytowane 27 sierpnia 200915 l przez MTC
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l 20 telewizorów 42 cali. Nie pamiętam, na którym piętrze jest Saturn Ja (pipi)e 20 TV. Na jakim turnieju było tyle TV??? :waah: No dobra może wpadniemy ponosić te tiviki.
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l zabrałem się dziś na wyjmowanie baterii z sixaxisa - myślałem, że go się demontuje równie łatwo co dualshocka2 do PS2, ale nie. Dopiero tu znalazłem dobre wyjaśnienie demontażu: http://boardsus.playstation.com/playstatio...ge.uid=40291571 Dobra wiadomość jest taka, że składanie jest proste, nie trzeba przytrzymywać na swoich miejscach L2 i R2, jak to było w starych padach. Może się jeszcze komuś ta instrukcja przyda...
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Autor Dzięki za link Ostatecznie będziemy mieli 8 lub 9 telewizorów, więc jeśli ktoś chce zrezygnować z zabrania konsoli, proszę o informację w tym temacie, bo mamy spisanych 11 konsol.
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Di ja mogę wpaść wcześniej i pomóc z tymi telewizorami, może wyślij mi na skrzynkę jakieś namiary na Ciebie, żebyśmy się mogli zgadać mały offtopic http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=9407691&N=1 jak się chcecie pośmiać to poczytajcie komentarze speców od tekkena, Di miał racje w tym co tam napisał, szkoda tylko, że pewnie i tak tam sobie nikt tego do serca nie wieźmie
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Autor Ok, zaraz wyślę Ci PM z danymi A co do mojego komentarza, to może dałby jakiś skutek, gdyby został napisany wcześniej niż na kilka dni po umieszczeniu tamtego filmu
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Autor Post pod postem, ale to ważne. Zapisy będą trwały do godziny 13:00. (EP zaczyna się o 12) Jeśli ktoś do tego czasu nie będzie w stanie zapisać się, proszę o kontakt telefoniczny: 500 720 981 --- I jeszcze jedna sprawa: Jeśli turniej będzie przebiegał sprawnie, to gdzieś w połowie DE oddamy część telewizorów na wolne granie w inne tytuły. Edytowane 27 sierpnia 200915 l przez Di
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l Wpadamy na 10tą, jak chcecie ponosimy telewizory, Ci od GT powinni sami zapierdzielać z TV, ja im nosić nie będę
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l nie mam pada, użyczy mi ktoś swojego do walk ? :nie_wiem: bo nie wydaje mi sie zeby byl nadmiar sixaxisow
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l zabiore drugiego ze soba, w miare wyrobionego, wiec jesli nie bedziesz mial jak grac, to Ci pozycze.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Autor Siwy, co z Twoim stickiem? Nie ma więcej chętnych do pomocy przy przenoszeniu TV? Na chwilę obecną poza mną są 2 osoby (Malhavok i Crazy) 42 cale piechotą nie chodzą... pomożecie? EDIT: Extreme Party 6 - ostatnie info przed imprezą Warszawa, Blue City, klub Lucid 29 sierpnia, godz.12.00-24.00 wpuszczamy od godz. 10.30 Wstęp 10zł* W cenie biletu jest napój gratis. REJESTRACJA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 14.00 Rejestracje po godzinie 14.00 będą zakończone, co nie znaczy że nie można wejść na impreze. Po prostu w cenie wejścia nie będzie już napoju. SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY!!! W planie m.in.: - najnowsze gry w wersjach grywalnych: Forza Mortorsport 3, NfS: SHIFT, Colin McRae: DIRT 2, Batman: AA, BlazBlue, Il-2, Heroes over Europe... - szalone Crazy Compos - pokazy filmów i trailerów - mini relacja z gamescom (czyli nasza ekipa w Kolonii) - muzyka z gier wideo (oldschool + nowe kawaki) - freestyleâowe granie* - turnieje: Tekken 5: Dark Resurrection i Gran Turismo 5 Prologue - paintball elektroniczny i klasyczny (na hasło EXTREME, poziom 0, klub Event Club) - automaty arcade (10 maszyn arcade - gracie ile chcecie) - Browar-Quiz czyli test ze znajomoci gier (weźcie długopisy!) - wieczorne karaoke * możliwoć rozłożenia własnego stanowiska, pod warunkiem posiadania własnej konsoli z okablowaniem (liczba TV mocno ograniczona) Firma www.Revolution-Centrum-Rozrywki.pl zapewni moc rajdowych i wycigowych doznań za sprawą profesjonalnie przygotowanego standu z osprzętem G25 i udwiękowieniem Dolby Digital 5.1! Spalinowe rywalizacje odbywać się będą na bazie gier: Colin McRae Dirt, Race Drive GRID oraz Gran Turismo 5 Prologue. W roli konferansjera i osoby dbającej o ład i porządek podczas gorączkowych motoryzacyjnych wojaży - Marcin âMartineZâ Brodowski, znany nam dobrze z poprzednich edycji EP. Na terenie klubu można spróbować swoich sił w multiplayerowych zmaganiach w Guitar Hero: World Tour oraz zagrać w przedpremierowe wersje gier: Batman AA, Forza Motorsport 3, Heroes over Europe, Il-2 Sturmovik i inne. Wieczorne karaoke również spełni oczekiwania najbardziej wymagających amatorów wokalnych ekspresji. Dodatkowe informacje: - każdy uczestnik imprezy będzie mieć opaskę na ręce, z którą będzie mógł wchodzić i wychodzić do woli;- Rodzice mogą zostawić dzieci pod wykwalifikowaną opieką w Parku Zabaw (czynny do godz. 20:00); - Parking dostępny w ramach kompleksu Blue City; - Noclegi w pobliskim akademiku w cenie 70 zł / pokój 2 osobowy (liczba ograniczona! Szczegóły na miejscu); Mapka z dojazdem na stronie: www.lucidclub.pl adres klubu Lucid: Al. Jerozolimskie 179 02 - 222 Warszawa, tel. (22) 311 75 00 / 09 e-mail: lucidinfo@lucidclub.pl Edytowane 28 sierpnia 200915 l przez Di
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Bym pomogl tylko pewnie bede siedzial na torbach od godziny 8 przed klubem Ps. Brac BlazBlue?
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l co stalo sie z reszta 12 tv?? xD zabrales je do domu Di?? Prosze o dopisanie na liste graczy: Sayuu (TLT) i zmiane mojego nicku na SecondGeneration-ThundraMan Edytowane 28 sierpnia 200915 l przez Keii
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Autor co stalo sie z reszta 12 tv?? xD zabrales je do domu Di?? Doszło do pewnego nieporozumienia po prostu Zresztą nie mielibyśmy tylu konsol. Ale i tak będziemy mieli dużo telewizorów Bierz aparat, trzeba będzie porobić fotki dla nSports.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Czyli już do Frankfurtu nikt nie jedzie? Mógłby ktoś z Warszawy podać ulice przy której znajduje się ten klub? Ponieważ GPS owego klubu nie widzi.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Blue City Aleje Jerozolimskie 179 02-017 Warszawa Jest blisko dworca zachodniego. Same Aleje mają z 20km więc nie radze szukać na jana hahah