Punisher 2 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Na dworcu zachodnim jestem o 13 (zgodnie z rozkładem jazdy państwa w państwie czyli pkp). Także nie wyrobię się zapisać na 13. Wyjdzie po mnie Bażant albo Raveman albo MTC-któryś z nich. Także Di zapisz też mnie. Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) a jak to się w ogóle stało, że Saturn pożycza tv ? redakcja PE się z nimi jakoś dogadała ? Edytowane 28 sierpnia 2009 przez CrazyGoSu Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Ps. Brac BlazBlue? Bierz bierz! Pogramy Cytuj
Reset 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Elo mnie jednak nie będzie cya next time. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Mastachi bierz BB ja chetnie pogram co prawda gralem tylko raz w ta gre ale chetnie pogram Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Wróciłem przed chwilą z Blue City. Mamy bardzo fajne miejsce na turniej, z kanapami, fotelami i "stolikiem sędziego" Stanowisk będziemy mieli prawdopodobnie 8. Do jutra! @Punisher Ok, będziesz pierwszy na liście @Reset Wracaj do WoW-a... a już chciałem Cię rozstawić 8) a jak to się w ogóle stało, że Saturn pożycza tv ? redakcja PE się z nimi jakoś dogadała ? Dokładnie Edytowane 28 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
budal15 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Zapiszcie jeszcze mojego kumpla Kowal Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2009 Nie mam jak w tej chwili podłączyć drukarkę, więc lista będzie już tylko na forum. Od tego momentu jestem dostępny już tylko pod telefonem, muszę się wyspać Cytuj
MTC 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Wyjdzie po mnie Bażant albo Raveman albo MTC-któryś z nich. Mistrz kurwa świata a nie "któryś tam" :-) Elo mnie jednak nie będzie cya next time. Ejjj no dziadzia nie mów że na emeryturce cykasz się grać w tekkena ;P Edytowane 28 sierpnia 2009 przez MTC Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2009 Reset długo nie grał w Tekkena i zapomniał, że w tej grze nie używa się myszki. Cytuj
Chmielus 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Zawalisty turniej fajnie ludzie ; ] nie wlliczajac ze podje**** mi pada ;D Pozdrowionka dla Tokisa Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Ja niestety nie moglem byc, dopiero teraz wolny. Eh, a tyle osob zapisanych. Jak sie dodzwonie to jakies wyniki/infa podam. GL all! Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Grupy sie skoncyzly. Na razie w DE TLT trafilo na siebie od razu Gajda vs Gomez 2:1 Velurian vs Tokis 1:2 tyle na razie wiem ; o Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 (edytowane) W finale gormej DE jest juz Tokis! Najs man:D reszta walczy jeszcze update: TOP3: 1. Szyper 2. Sway 3. Tokis [dzieki Tundra za sms, gajda/velu za tel : ]. Reszte wynikow wpisze zapewne Di . Gratulacje Szyper! Zagramy w koncu kiedys gdzies? ; o. gratzy Tokis, Gajda mowil, ze poszedles jak burza bez przegranej do samego finalu DE (wygrywajac m.in. z Gajda wlasnie). Szacun! Na bank pomogly te gry na PAlu u Cisa 8). Sway i znow niewiele braklo, heh!: ). Jaki matchup graliscie w finale? Oczywiscie gry sa nagrane? ok tyle spamu ;e. Oczywiscie wielki szacun dla organizatorow nSports (Di!) i PSXExtreme. Ludzie mowia, ze na turnieju jest zaj3biscie (miejscowka, klimat, sprzet, wszystko), denerwuje mnie to (bo mnie tam nie ma : P). gl w %%% dzis wszystkim ; ). Edytowane 29 sierpnia 2009 przez solo/ng Cytuj
Devil 3 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 szyper, od zawsze w Cibei wierzylem. gratsy dla podium, tokis widze czołowka Cytuj
Reset 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Ślepy nie wygrał? Chyba jakiś przekręt był Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2009 Sway wciąż nie nauczył się juggle'i :< Mam nadzieję, że turniej się podobał. Wydaje mi się, że był to najlepszy turniej, jakie dane mi było prowadzić/organizować Gratulacje dla zwycięzców! Coś więcej napiszę może jutro wieczorem. BTW: Następnym razem będę miał megafon Cytuj
alik 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 miejscówka piękna fotele kanapy, ytlko nie te zajbane LCD 42 cale Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Znaczy, co? Za duże czy za małe? Bardzo ładnie wyglądające podium, gratsy:). Edytowane 30 sierpnia 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
Di 839 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Wyniki top 8: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=8656 (wieczorem postaram się wrzucić top 32 oraz skan DE) Walki postaram się zacząć wrzucać już dzisiaj, o ile będę miał czas na ogarnięcie edycji (dopisanie nicków etc.). Relację z turnieju prawdopodobnie napisze VHO. Wielkie podziękowania dla osób, które pomagały mi wczoraj i które będą mi pomagały dzisiaj Póki co idę grać z Batim Znaczy, co? Za duże czy za małe? Hehehe... Lag niestety był. Na szczęście już za 2 miesiące Tekken 6 i uśmiech na widok telewizorów HD, bo nie będzie opóźnień Edytowane 30 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
gaawa 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Turniej bardzo udany W samym turnieju udzial wziela masa osob. Dlatego takie imprezy/turnieje powinny byc organizowane czesciej ;] Sora, ze sie z nikim nie pozegnalem, ale wyszedlem na chwile wyjsc z psem, a jak wrocilem to juz mnie ochrona nie chciala wpuscic o.O Tak więc pozdro dla wszystkich i gratuluję zwycięzcom! Dzis mnie nie będzie bo siedzę w robocie A teraz pytanie: Czy nikt przez przypadek, nie zabral czarnego pada od ps2? Cytuj
gubu 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 TcT rulez graty szyper ty zawsze umiales grac na lagu ja bym tam chyba padem rzucał o podloge i bez okularów nie gram już a pewnie od wtorku zaczne nosić jak kupie wreszcie graty dla Tokisa - szacunek za tak wysokie miejsce - swey też wielkie gratulacje Szkoda że dla samego klimatu nie pojechałem ale mam miałem ku temu 3 ważne powody Cytuj
alik 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Gratsy dla podium i oczywiście dla Szypera, należało Ci się ta wygrana za te twiny ^_^ jak wracaliśmy z powrotem to dostałem mandat :cierpienie: Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Na turnieju byli Chinczyk i Kristofer, szkoda ze nie udalo mi sie z nimi skontaktowac w sprawie wyjazdu, troche lipa ze nie udalo mi sie tam dotrzec - moze nastepnym razem, no i oczywiscie gratulacje dla zwyciezcow. Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Gratulacje dla Tokisa, świetna robota! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi