Skocz do zawartości

Tekken with nSports #3 - (Dark) Resurrection

Featured Replies

Opublikowano

Zapytuje oficjalnie. Czy w ramach daleko wybiegajacej integracji miedzymiastowej znajdzie sie u was nocleg dla Lodzkiej ekipy??

• Odpowiedzi 267
  • Wyświetleń 15,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Albo jeszcze lepiej, dla gdańskiej.

!!!Pamiętajcie kto was ostatnio gościł!!!

;p

Opublikowano
  • Autor

Można by było zrobić nockę w A2. Jeśli chodzi o nocleg jako taki, to ja mogę co najwyżej przenocować jedną osobę.

Opublikowano

Też bym z przyjemnością się pojawił, jednak uzależnione jest to od tego czy dostanę wolne w pracy. A tak na marginesie - na jakie godziny jest przewidziany turniej Tekkena? Gdybym nie dostał urlopu, to w pocie czoła udało by mi się dojechać gdzieś na 17... :/

Można by było zrobić nockę w A2. Jeśli chodzi o nocleg jako taki, to ja mogę co najwyżej przenocować jedną osobę.

:whistling:

Opublikowano

Nic pewnego ale możliwe że wpadnę, więc wstępnie można mnie zapisać.

Jeśli chodzi o nocleg jako taki, to ja mogę co najwyżej przenocować jedną osobę.

O akurat cała elbląska ekipa by się zmieściła ;D.

Edytowane przez LastManDancing

Opublikowano
  • Autor

@Tokis

Turniej zacznie się prawdopodobnie najpóźniej o 13 (początek EP to godzina 12). Jeśli będziesz miał wolne, to zapraszam dzień wcześniej ;)

@Liber

Dopisałem Cię. Z noclegiem ubiegł Cię Tokis, ale jescze się zobaczy ;)

Porozmawiajcie z Łukaszem, choć on ma mały pokój i nie wiem, czy da radę. Musiałby wynieść swojego pluszowego Marduka, który ledwo co tam się mieści.

Opublikowano
@Liber

Dopisałem Cię. Z noclegiem ubiegł Cię Tokis, ale jescze się zobaczy ;)

Ale Tokis tylko wkleił śpiewającą emotkę.

Ja jednak chyba sobie sam poradze i możliwe że bede miał nocleg dla paru osób. Dobrze jest być światowym człowiekiem 8)

Opublikowano
  • Autor
Ale Tokis tylko wkleił śpiewającą emotkę.

My się bez słów rozumiemy 8)

Opublikowano

Proszę o dopisanie:

-Chinczyk

-Frankfuter

Opublikowano

Ja nie wybrzydzam kumpel, tylko zależało mi na zagraniu z Europejczykami, ale nie płaczę, bo mam tu ciekawy turniej :)

Opublikowano

Jeśli pojawi się Fishbone to zjawię się i ja:*

Edytowane przez Nevan

Opublikowano

Też moge przenocować jedną, góra dwie osoby. Zobaczymy, może jeszcze u Swaya jakieś miejsce sie znajdzie.

EDIT: Miejsca już zarezerwowane.

Edytowane przez Cambion

Opublikowano

U mnie na razie 50/50%. Dobra 51/49% to mozna mnie dodac na liste, postaram sie byc, aby byla juz walka tylko o 3cie miejsce, bo 1sze Cambion, drugie ja. ; o.

Opublikowano

dobra dobra ja zajme 1sze miejsce od konca wiec sie nie klucic... Di nie zapominaj o obietnicy :P

Opublikowano

Jeśli dobrze rozumiem to impreza jedno-dniowa tak?

Opublikowano
  • Autor

Tak. Napisane jest przecież, że chodzi o 29 sierpnia.

Opublikowano
Jeśli dobrze rozumiem to impreza jedno-dniowa tak?

Tak. Napisane jest przecież, że chodzi o 29 sierpnia.

nie bądź taki mądry :baby:

skoro jest jedno-dniowa impreza, to może nocleg będzie zbędny

Edytowane przez alik

Opublikowano
  • Autor

Ja nie staram się być mądry, ale za to Ty nie starasz się wysilić i dowiedzieć się czegokolwiek o EP6 ;)

Extreme Party kończy się o północy (zobaczymy jak z turniejem), więc jeśli masz jakiś nocny pociąg to możesz wrócić od razu.

Opublikowano
Można by było zrobić nockę w A2.

A2 to znaczy?

Opublikowano

Taka gralnia która czynna jest całą dobe. Z dużą kanapą na której nie raz sie grało, piło i spało ;)

Opublikowano

a tekkena tam mają?:D

Opublikowano

Tak. A bonusowo mają Reseta grającego w WoW'a 24/7 (no, poza tym czasem kiedy jest w A1).

Także myśle że warto to miejsce odwiedzić.

Opublikowano
  • Autor

W A2 nie ma Tekkena.

Opublikowano

A, to coś mi sie pomyliło ;p A na czym my graliśmy w sc3?