Skocz do zawartości

Tekken with nSports #3 - (Dark) Resurrection

Di

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  MTC napisał(a):
No tak hmmm Podlasie :P

czyt. "Stolica, a reszta okolica"

Właśnie takimi komentarzami sprawiasz ze pojawiają się koszulki typu: "Nie jestem z Warszawy" :closedeyes:

Edytowane przez Cambion
  • Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  Di napisał(a):
Przypominam, że poza wejściówką na turniej (5 zł) trzeba będzie mieć ze sobą 10 zł za wejściówkę na samo

Extreme Party :)

Ale przecież każdy jedzie tam właśnie na extreme party, turniej jest tylko dodatkiem. Jeśli tak nie jest to jestem załamany :/

Postaram się wziąć konsole.

Opublikowano
  Cambion napisał(a):
A będzie tyle TV żeby obsłużyć te konsole?? <_<

Na razie mamy 7 konsol i 7 kabli HDMI (wielkie podziękowania za 5 wypożyczenie kabli dla firmy iCOMP.pl, która dodatkowo ufundowała gadżety dla czołowych zawodników :) ). Jeśli będę wiedział ile jest telewizorów, to znajdzie się tutaj takowa informacja. Jeśli telewizorów będzie więcej niż konsol, to wtedy prawdopodobnie znajdzie się miejsce dla graczy w SF4, jeśli zabiorą swoje konsole; nie jest to jednak jeszcze potwierdzone info.

Opublikowano

Również proszę o zapisanie mej osoby - Tokis[TLT]. Mogę dostarczyć konsolę wraz z Tekkenem, bez kabla HDMI. Liczę że lagów nie będzie? :P

Hej Warszawa, może jakieś granko wieczorne u was gdzieś w piątek, mini-rozgrzewka? Mógłbym być w stolicy w okolicach 17-18 godziny, reflektuje ktoś? :solo:

Opublikowano

A jakoś się zawsze wykręcał hehe :P macie już koszulki teamowe ?? Bo my mamy (za wyjątkiem Cambiona który woli chodzić w Stringach z wygrawerowanym "a-team" ) hahahaha

CrazyGoSu napisał(a):
tylko tam nie śmiejcie się ze mnie za bardzo, pierwszy raz będę brał udział w turnieju :)

Każdy od czegoś zaczynał, lubię taką postawę jak twoja :)

Opublikowano

Dopisani :)

Chmielus napisał(a):
ile przedluzaczy potrzebujemy? :D

W tej chwili nie wiem, ale najlepiej przygotować to co się ma ;)

gaawa napisał(a):
Rozumiem, ze na miejscu nie bedzie problemem się zapisać?

Oczywiście.

Opublikowano

Di miałem Ci napisać z tymi moimi znajomymi, tylko problem jest taki, że oni grają na padach i nigdy nie wyjmowali z nich baterii i po prostu się trochę boją, że pady sobie porozwalają :) ale będę ich męczył :) na pewno będą i tak na zlocie, to dopiszą się najwyżej tam na miejscu

Opublikowano
  CrazyGoSu napisał(a):
Di miałem Ci napisać z tymi moimi znajomymi, tylko problem jest taki, że oni grają na padach i nigdy nie wyjmowali z nich baterii i po prostu się trochę boją, że pady sobie porozwalają :) ale będę ich męczył :) na pewno będą i tak na zlocie, to dopiszą się najwyżej tam na miejscu

Jak będą grali na kabelkach to spoko, najważniejsze żeby podłączyli USB, zalogowali się a po walce wylogowali kontrolera (a potem uważali żeby nie wcisnąć PSbuttom bo będę jaja wyrywał)

CrazyGoSu napisał(a):
a tak w ogóle to dużo osób jest z Warszawy ? Dziwne dla mnie to, że w Warszawie a nie w rodzinnych Katowicach redakcji PE.

Turnieje robi się tak gdzie są warunki i miejsce. Niestety tam wyglądają polskie ponure warunki ;-/

Opublikowano

MTC, nawet jak się wylogują z konsoli to problem nie jest rozwiązany, bo pad zapamiętuje konsolę, z którą był ostatnio powiązany.

Opublikowano
  Di napisał(a):
MTC, nawet jak się wylogują z konsoli to problem nie jest rozwiązany, bo pad zapamiętuje konsolę, z którą był ostatnio powiązany.

No więc dla tego mówiłem żeby nie wciskali PSbuttom, bo jak będę się logować na innej konsoli to problem zniknie.

Gizi napisał(a):
Tez się pewnie pojawię ale jedynie kibicować tym z 85 za to, że nadal używają mojej sygnaturki :):P

Gizimo ty lepiej się zapisuj, nie ważne że długo nie grałeś, ważne że będziesz. Kto wie, może kogo wyjanisz, tylko dużo chwytaj, no wiesz po Warszawski :P