siemien 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Siema. Zacząłem jakiś czas temu grać w GGXXAC+, ale tak średnio widzę turnieje w Polsce itp. Jaka gierka jest teraz popularna w Polsce z 2D fighting? Od razu mówię, że nie mam PS3 i X360, więc BB odpada bo jak dla mnie nie ma tej dynamiki co GG. Próbowałem w SFIV, od kumpla pożyczałem oryginał na PC, ale coś się psuje ;/ Mam athlona 64 3500+ @2.4 , 1gb ramu i radek 9800 pro(to takie na marginesie pytanko). Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 No to moze ja mu odpowiem - nie masz konsoli, to odpusc sobie bijatyki. Cytuj
siemien 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) No spoko. Czyli zostaje Tekken i SC, bo 2D umiera. Nie mam PS3 i X360, mam ps2 bo nie lubię nowych generacji. PS2 i PC Edytowane 8 sierpnia 2009 przez siemien Cytuj
Di 847 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Ale jak chcesz grać w najnowsze odsłony tych serii na PC? Cytuj
siemien 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) SFIV jest na PC, GG nie ma nowszego niż te co mam na PS2, blazblue nie jest tak dynamiczne jak GG. Ja ubolewam nad tym, że taka słaba scena GG jest w Polsce. Są ci z Włocławka, ale to trochę za mało. Edytowane 8 sierpnia 2009 przez siemien Cytuj
Di 847 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) Hm.. SFIV jest na PC Próbowałem w SFIV, od kumpla pożyczałem oryginał na PC, ale coś się psuje ;/ GG nie ma nowszego niż te co mam na PS2 Zacząłem jakiś czas temu grać w GGXXAC+, ale tak średnio widzę turnieje w Polsce itp. Edytowane 8 sierpnia 2009 przez Di Cytuj
siemien 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) Bo ile się odbyło ostatnio? Dwa, jeden obok SC4 i jeden obok SFIV MvS2 itp. A co do psucia się SFIV to muszę coś z kompem zrobić bo powinien SF chodzić. Edytowane 8 sierpnia 2009 przez siemien Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Jaka gierka jest teraz popularna w Polsce z 2D fighting? U mnie w domu popularna jest WORLD HEROES 2 JET. Ściągasz na rom world i jedziesz. Cytuj
siemien 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2009 Spoko, będę cały rok walić z kompem. Cytuj
Dumian 5 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Jeśli chcesz pograć online w bijatyki 2D na PC to najlepszym wyjściem teraz jest platforma 2DF (SF:3rd Strike, Garou, KoF i wiele więcej, stare ale jare). Może Polaków wielu nie ma, choć czasem się trafiają, ale zawsze jest z kim pograć i warunki są całkiem spoko. Od czasu do czasu są nawet jakieś turnieje, więc ogólnie polecam. Prócz tego (już nie na emu) jest też świetnie śmigający online Melty Blood, ale z ilością graczy już nie najlepiej. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 na ps2 obowiazkowo sf3rd i melty blood, na pc-ta emulatory arcade + sf4 Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Graj w Mortal kombat i killer instinct a nie jakies pedalskie wycinanki. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 (edytowane) Wraz ze swoim bliskim przyjacielem zrobiliśmy automat do gier Nie pomalowana wersja wygląda tak: Do środka co prawda można wsadzić każdą konsolę ale mamy tam Pleja 2 .Teraz moje pytanie : Jakie tytuły możecie polecić do grania na takim czymś ? Szukam wszelakich grywalnych portów starych gier z tym że mam capcom classic collection 2 i są to już ciut za stare gry Narazie gramy w tekkena dla którego jest ta maszynka zrobiona,mam też soul calibur jak i metal slug antology więc te tytuły możecie pominąć Pozdrawiam Mój post z działu pomocy . Powiedzcie jakiego street fightera na ps2 można uznać za najlepszego ? Jakie jeszcze bijatyki możecie polecić ?? Edytowane 11 sierpnia 2009 przez zajman Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Na PS2 najlepszy jest HSF2Turbo i SF 3rD strike, Marvel vs Capcom 2 też napewno wam się spodoba, i polecam obczaić KOF 2002 UM i Capcom vs Snk 2. A wogóle to Google. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 SPrawdzałem google ale jest tyle różnych mixów street fighterów i innych bijatyk że łatwo się pogubić ;] Dzięki mimo wszystko Cytuj
ornit 2 989 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 SPrawdzałem google ale jest tyle różnych mixów street fighterów i innych bijatyk że łatwo się pogubić ;] Dzięki mimo wszystko Street Fighter Anniversary Collection Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Akurat to ściągam już od wczoraj Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Tam masz najlepszego SF po dzis dzien ale... jest problem czasem z 2 playerami. Jesli nie bedzie ci widzialo drugiego playera to sprobuj wlaczac gre z jednym tylko kontrolerem pod 1 portem a drugi podlaczyc dopiero jak wlaczy sie w pelni SF3. To znany bug w tej wersji. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Dobrze wiedzieć bo pewnie pytał bym o to Cytuj
zajman 18 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 NArazie obczaiłem MvC 2 i CvS 2 i musze powiedzieć że zakochaliśmy się w marvelu Ta gra jest za(pipi)ysta ! Jestem na etapie obczajania ile się da wsadzić w jugglu ;p Takie malutkie offtopowe pytanie -->czy w street fighterze 4 jest taki sam system jugglowania ? Szczerze powiedziawszy zawsze się zastanawiałem co jest 'takiego' w tych bijatykach 2d teraz już wiem że to sam miodzik , nie ma to jak wsadzić kombo =but z naskoku po czym lowa ,podbite ,3 hity w powietrzu zakończone superem ;] Zresztą nie musze wam przecież o tym mówić ;p Cytuj
ornit 2 989 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 To jest tzw. magic series (chyba tak się to nazywa), że możesz po sj kontynuować wszystkim od najlżejszego ciosu do najmocniejszego np. lp,lk,hp,hk po czym można to cancelować/supercancelować. MvC2 może się z początku wydawać łatwy jednak z tyloma możliwościami tworzenia teamów wychodzi na megaskomplikowaną zabawę kiedy jeszcze przywołamy asystę, zmiennika itd. Jak lubisz combosy i masz dobrego manuala to wybieraj A-Groove w CvS2, tyle, że tam sklecenie czegoś konkretnego to już wyższa szkoła jazdy BTW Nie, SF4 to zupełnie inny system niż MvC2, tam juggluje się w inny sposób Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi