Copper 2 657 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Siemasy. Gra ktoś jeszcze w forzę? Zbrakło mi kasy na wszystkie samochody i brakuje mi sporo aut z Japonii i Niemiec. Jeśli komuś brakuje samochodów z USA, UK czy Włoch to chętnie się wymienię w jedną i w drugą stronę, żeby odblokować wszystkie aczki. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Żeby odblokować wszystkie achievementy najlepiej mieć w garażu wszystkie samochody, dlatego że 4 z ukrytych achievementów wymagają posiadania w danym momencie wszystkich samochodów które spełniają odpowiednie warunki. Dlatego nigdy nie wymieniałem się samochodami. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2009 Wiem jak jest ping Nie chcę się wymienić tylko dostać kilka aut, które mi brakują (bodajże 10-15sztuk), oddać je i pożyczyć potem swoje autka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi