Flaha 25 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) http://www.filmweb.pl/Steven+Spielberg+chc...2,News,id=53537, już było podejście do ekranizacji Halo ale nie wypaliło, co będzie z tym? Czytałem trochę fall of reach i nadaje się jak najbardziej na dobry film sf. Co o tym sądzicie ? Edytowane 8 sierpnia 2009 przez Flaha Cytuj
L0ng3r 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 ja jestem pesymistą jeśli chodzi o ekranizacje halo, wymagałby zbyt dużego budżetu a inwestycja niepewna i raczej nie chcieliby zeby stało sie tak jak w przypadku FF: The Spirits Within Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Ja jestem na tak. Jeśli Spielberg nie podoła to nikt nie podoła. Facet nie robi (raczej;)) rzeczy słabych. Wg. mnie kandydatura lepsza niż Jackson. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi