Skocz do zawartości

Fantasy Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Graty dla wygranego :)

Dzieki:). Napisalem o tym na blogu na ppe, moze wiecej ludzi sie uda zwolac w nastepnej edycji. Im wiecej, tym lepiej.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 39,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ruszyła tegoroczna edycja http://en.uclfantasy.uefa.com/.   Założyłem ligę forum. Zapraszam: 20929-5608 - kod do ligi.

• Też dołączyłem do obu gier. W Fantasy gram już od dwóch, trzech lat, ale zawsze na zasadzie, że wybieram skład i zaglądam raz na miesiąc coś ewentualnie zmieniając. Może tym razem uda się inaczej. A s

Opublikowano

Panowie, wystartowala nowa edycja. Jest kilka drobnych zmian w zasadach (m.in. druga dzika karta na transfery). Zapisywac sie:)

Opublikowano
  • Autor

Okej, jako ze nie bylo odzewu zalozylem sam lige.W zsadzie dwie.Classic i head to head ( bez knockout'u na ilosc graczy bez limitu).Mysle ze kazdy rozumie roznice ;)

Kody:

47902-48244 Classic

47902-48267 Head

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jako że już jutro rozpoczyna się europejska liga mistrzów, to podaje kod do forumowej wersji Fantasy Champions League 100513-18689. Enjoy !

Opublikowano

Stonek, przecież już założyłem.

LE:

No i kod do ligi PSX Extreme w LE jakby ktoś chciał dołączyć: classic league: 3941-1008 head to head league: 3941-1010

Opublikowano

ok ok ;)

• 2 lata później...
Opublikowano

Na pewno, było już umawiane w temacie fantasy liga niżej, polecam tam zajrzeć :)