Aramis 10 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 (edytowane) Witam, mam dosyć zabawny problem z telewizorem. Otóż na lewej połowie matrycy od jakiegoś czasu widać śmieszne szare plamki - nie są bardzo widoczne (widać je na dosyć jasnym tle) są nieregularnej wielkości i kształtu oraz mają nieregularne rozmieszczenie - wyglądają dosłownie jakby na ekranie był kurz czy coś takiego, no ale po przeczyszczeniu go nic się nie zmienia. Generalnie nie przeszkadza mi to jakoś strasznie póki co ale pomyślałem, że nie zaszkodzi się zapytać 'o co chodzi' . Edytowane 9 sierpnia 2009 przez Aramis Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 sierpnia 2009 Sorki za double posta, ale znalazłem na necie fotę jak takie plamki mniej więcej wyglądają. http://obrazki.elektroda.net/44_1247511995.jpg Jakieś pomysły? Można bezproblemowo słać na gwarę bez obawy, ze odeślą jako 'sprzęt sprawny technicznie'?. Cytuj
Gość Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Gwarancja to glownie przyjaz gosci z serwisu do domu, ktorzy ogladaja TV i decyduja o jego przeslaniu dalej. Ja bym reklamowal, matryca powinna byc czysciutka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi