Velius 5 753 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Mam problem,jak codzien wlaczam sobie fifa 09,gra sie loaduje.Przy mordzie ronaldinho i menu start zawsze wtedy wczytywalo ustawienia gracza i ekran mi sie rozjasnial bo normalnie mam ciemnice,teraz nic sie nie rozjasnilo,zdziwilem sie ale ok,brne dalej.Daje sobie jak zwykle tryb menedzerski ---> wczytaj---> i co widze? moj save zmienil date z wczorajszej na jakas fabryczna,zdaje sie 21.11.2005 o ile pamietam.Wybieram ten save,gra sie wczytuje i...zawiesza sie cala konsola na amen.O co do cholery chodzi?Od czego ten save sie mogl zepsuc i dlaczego nie wczytuje mi moich ustawien? Dodam ze jestem zalogowany jako swoj glowny profil,NIC nie robilem ani z konsola,ani z gra a pykam juz rowny rok i nie bylo zadnych problemow. Da sie to jakos naprawic czy mam sie pozegnac z save'ami?W pamieci konsoli nadal widnieja na liscie wiec nie wiem o co biega. p.s. save z turniejow i zostan gwiazda maja normalne rzeczywiste daty,tylko tryb menedzera sie zwalil do 2005 roku (tamtych uzywalem rzadko,tego codzien). Jakies pomysly? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Miałem podobnie- w trybie menedżerskim miałem taki mecz, że zawsze kiedy go włączałem konsola łapała zwiechę. Niestety, nie znalazłem żadnego sposobu na to i zacząłem nową grę. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Miałem podobnie- w trybie menedżerskim miałem taki mecz, że zawsze kiedy go włączałem konsola łapała zwiechę. Niestety, nie znalazłem żadnego sposobu na to i zacząłem nową grę. Miałem dokładnie to samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi