Opublikowano 22 października 200915 l Autor Dobra, wszystko jasne. Zaktualizowano oficjalną stronę i wysłano informację do mediów. Płyta wychodzi w Stanach 17 listopada. 13 utworów: No One Loves Me & Neither Do I Mind Eraser, No Chaser New Fang Dead End Friends Elephants Scumbag Blues Bandoliers Reptiles Interlude With Ludes Warsaw or The First Breath You Take After You Give Up Caligulove Gunman Spinning In Daffodils
Opublikowano 23 października 200915 l To jest okładka? Jezu, chyba nikt tej płyty nie kupi i wszyscy ją z netu ściągną.
Opublikowano 24 października 200915 l Autor W Brytanii płyta wychodzi 16 listopada. Tymczasem potwierdzono, że singiel "New Fang" jest już wysyłany do stacji radiowych, więc kto wie, być może wycieknie nawet przed poniedziałkowym wieczorem.
Opublikowano 26 października 200915 l Autor Hm... no brzmi inaczej nieco niż na żywo, ale... nie wiem. Brzmienie zgrywane z radia w sumie padaczne trochę. Tutaj mp3 (też zgrywane z radia): http://rapidshare.com/files/298152448/TCV-NF.rar Podobno singiel będzie za tydzień do ściągnięcia ze strony zespołu za darmo. Tak w radiu mówili.
Opublikowano 26 października 200915 l sami wrzucili na jutjub ogólnie bardzo dobra piosenka, ale mam nadzieje, że reszta płyty będzie na jeszcze wyższym poziomie Edytowane 26 października 200915 l przez NerkoWiktor
Opublikowano 26 października 200915 l No, fajne (ale bez jakiegos zbytniego szalu). Jest potencjal. Zobaczymy jak bedzie calosciowo. Wokal Homme'a az tak nie wku rwia w tym kawalku.
Opublikowano 26 października 200915 l No, fajne (ale bez jakiegos zbytniego szalu). Jest potencjal. Zobaczymy jak bedzie calosciowo. Wokal Homme'a az tak nie wku rwia w tym kawalku. No, nie do końca, bo wku rwia. Bez wokalu to byłoby całkiem znośne - za pierwszym razem wyłączyłem właśnie przez "you got me confuuuuuuUUUUUUUUsed". Jest w sumie lepiej, niż się spodziewałem. Najfajniejsze jest to takie orientalne brzdękanie na gitarze. 3+/10 Edytowane 26 października 200915 l przez mistrzunio
Opublikowano 27 października 200915 l Mi to pasuje. Myślałem, że będzie ciut ostrzej, ale w sumie tak też może być. Postaci sępów są osom jak dla mnie. A no i napisali ze w Polszy 16 Nov premiera ;] Edytowane 27 października 200915 l przez bajej
Opublikowano 27 października 200915 l Bym sie jarał gdyby nie wokal. I mam wrażenie, że w większości utworów słychać ten sam motyw gitarowy, ten z ich intra/zapowiedzi.
Opublikowano 28 października 200915 l Autor Tak słucham tego singla... To jest dobra muza. Oczywiście rozumiem, że komuś nie przypasuje, no bo zawsze tak jest. Zwłaszcza, jeśli wykonawca w ogóle nie ukrywa, że nie chce robić nic odkrywczego, jedynie proste blues-rockowe piosenki, które brzmią, jakby były żywcem wyjęte z lat 70. Ale ta specyfika ma swoje zalety. Bardzo dobrze się słucha tego na mocnych głośnikach, w samochodzie itp. PODOBNO płyta już gdzieś tam jest. Czyli że teoretycznie może wyciec lada dzień. Jako znawca tematu obstawiam, że jeszcze tydzień czekania przed nami.
Opublikowano 29 października 200915 l Taki protip: ściągajcie singla z wrzuty a nie z tego co podał oqqozo(słaba jakość). Przyznam, że utwór nieźle trzepie. Perka Grohla daje radę, super riff i bas, który słychać (co ostatnio rzadko się zdarza). Głos Hommiego też pasuje. Na razie daję 4+. Płytka musowo ląduje u mnie na półeczce
Opublikowano 29 października 200915 l brzmi fajnie, pracie mi drgnelo troche, bez 100 procentowego wzwodu ale zawsze cos.
Opublikowano 29 października 200915 l To bedzie poprawna plyta bez rewolucji z kilkoma fajnymi momentami. Czyli wychodzi 6+/10.
Opublikowano 29 października 200915 l Gadamy o tym "New Fang" ? Przepraszam, ale jest przecietna. Teraz zrobilem jej drugi odsluch zeby uraczyc was moja recenzja.