Opublikowano 11 listopada 200915 l kto zalinkuje po raz kolejny ? edit: dzięki Walt. Edytowane 12 listopada 200915 l przez whitesand
Opublikowano 11 listopada 200915 l http://rapidshare.com/files/304866676/Them_Crooked_Vultures-Them_Crooked_Vultures-_Retail_-2009-NOGRP.rar prosz.
Opublikowano 11 listopada 200915 l Uwazam, ze Dave Grohl powinien więcej śpiewać na tym albumie tak jak w "Mind Eraser, No Chaser".
Opublikowano 12 listopada 200915 l co nie zmienia faktu, że album kopie dupe, dawno nie slyszalem czegos tak lekkiego i dobrego dave grohl i john paul jones odświeżyli qotsa, która sie ostatnio zje.bała, nie mialbym nic przeciwko gdyby josh z qotsa nagrywał takie właśnie albumy. Rated R to plyta niepowtarzalna, nie da sie drugiej takiej nagrac, moglby zamiast lullabies to paralyze albo era vulgaris robic cos takiego
Opublikowano 12 listopada 200915 l Jesteście prostakami i nie potraficie zrozumieć tej długiej, powolnej, wymagającej płyty. To naprawdę świetna muza, tylko powolna. Za 30 lat wszyscy będą ją wspominać jako kultową. słuchajcie ogza bo wie co mówi ;p to jest jedna z tych płyt, które można docenić dopiero po kilkukrotnym odsłuchaniu ( jak nowa płyta muse ;p ) więc nie odrzucajcie jej po 3 piosenkach ;] jak na razie Dead End Friends, Gunman i Bandoliers to moje ulubione kawałki z tego albumu Edytowane 12 listopada 200915 l przez NerkoWiktor
Opublikowano 12 listopada 200915 l Ma. Oba zespoly sa chu jowe i irytujace. +1 Po pierwszym przesłuchaniu powiem że są niezłe zagrania ale ogółem to nuda wch.uj ;< To wszystko już gdzieś było, jak na super grupę to chu.jnia. Ale osłuchać się muszę jeszcze. Edytowane 12 listopada 200915 l przez koval
Opublikowano 12 listopada 200915 l Ta płyta jest niezła, a i swoje momenty posiada. Bandoliers moim faworytem, piękny kawałek. Właściwie to jestem zadowolony, bo nie nastawiałem się na album roku.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Bedzie jak z nowym Mansonem. Pierwszy tydzien to niezdrowa podnieta typu "najlepszy album tysiaclecia 111!1", a potem z 3/4 zejdzie chwilowe zadurzenie i wszystko wroci do normy. Pozostala 1/4 to fani goscia z LZ, Josha i Grohla, ktorzy wezma w dup sko wszystko cokolwiek ci nagraja. Na szczescie wiekszosc komentarzy jakie widzialem na necie jest racjonalna, czyli w skrocie - plyta jest dluga, nudna, bez polotu, z kilkoma momentami. Takie 6/10. Gdyby ten sam album nagrali jakies nounejmy, to nikt by na to nawet nie spojrzal. Nawet probowalem sie do tego albumu przekonac po raz kolejny, ale jednak nudny r&r to nie dla mnie. Zabawne, ze sam Grohl mowil w wywiadach, ze w obawie przed nuda beda chciel izredukowac album do 30 minut. HEHE, no nie udalo sie. Niemniej ciesze sie waszym szczesciem.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Autor Weź nie porównuj tego do Mansona. Gdzie słabe gó'wno, a gdzie genialna płyta, którą po prostu trzeba zrozumieć.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Ten kawałek z refrenem "I don't need a reaaason baby, put your arms around meeeeeee" dobry rozmiękczacz du.peczek - co prawda nie to co Flying Luttenbachers, ale zawsze. Spinasz się, wyskakujesz z jakimś 6/10 z pi.zdu (pewnie przeczytane na exordium) nie potrafiąc się pogodzić z tym, ze ten album to juz klasyka. To kiedy grają w Polszy?
Opublikowano 12 listopada 200915 l Autor Mike Patton się pomylił. Nie będą grać w Polsce. A mogliby ch'uje. Jakoś nie mieli problemów, żeby zapier'dolić naszemu wielkiemu narodowi nazwę Warsaw i zatytułować tak piosenkę.
Opublikowano 12 listopada 200915 l No, klasyka przez pierwszy tydzien od premiery. Jak co drugi hype'owany album, ktory wychodzi.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Z tym Mansonem to trafiłeś jak kulą w płot bo zaden to hajp jak nawet nie pofatygowałem się splamić tym łącza <fail>.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Jak wyszla jego nowa plyta to namietnie sledzilem szaut na last.fm Dobra beka. Po dwoch tygodnaich ani jeden utwor z nowej plyty nie jest w top 15. Niestety TCV wydali tylko jedna plyte;/
Opublikowano 12 listopada 200915 l Autor No tak, bo shoutbox na Laście jest najlepszym sposobem ocenienia, czy płyta jest dobra. Pogódź się z tym, że płytka TCV jest dla ciebie zbyt wymagająca i nie potrafisz ogarnąć jej geniuszu.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Lol przeciez ta plyta nie jest w ogole wymagajaca, takimi prostackimi kawalkami to ja sie jaralem 15 lat temu. To, ze utwor jest dlugi nie znaczy jeszcze, ze jest wymagajacy. Edytowane 12 listopada 200915 l przez Obsolete