Skocz do zawartości

Them Crooked Vultures

Featured Replies

Opublikowano

Weź mi, murzyński karle, powiedz gdzie tam jest geniusz na tej płycie bo nie widzę ;x

• Odpowiedzi 302
  • Wyświetleń 21,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Perkusista NIRVANY   Basista LED ZEPPELIN   Gitarzysta KYUSSA   (i wokalista Queens, ale co zrobić)   Było wiele tzw. "supergrup", ale ta podobno nie zawodzi.   Dzisiaj był koncert i po

• W tym roku mają wpaść do Polski! Ciekawe z jakim składem, bo jak grali ostatnio w Holandii to Josh był bez Grohla ani Jonesa:(

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

może spier,dolili przed Tobą?

Opublikowano

Miła plytka, sa kawalki ktore pewnie z czasem mi sie zaczna bardziej podobac.

Poprawna, z checia poslucham jeszcze.

Opublikowano

to jest nieustanne prowo ogokoza, tak jak jego masturbacje przed premierą

bądźmy przez moment poważni

Opublikowano
  • Autor

Weź mi, murzyński karle, powiedz gdzie tam jest geniusz na tej płycie bo nie widzę ;x

Występuje on w piosenkach

"No One Loves Me & Neither Do I"

"Mind Eraser, No Chaser"

"New Fang"

"Dead End Friends"

"Elephants"

"Scumbag Blues"

"Reptiles"

"Warsaw or the First Breath You Take After You Give Up",

"Caligulove"

"Gunman"

"Spinning in Daffodils"

Opublikowano

Ktoś napisał, że pierwsze trzy kawałki są fajne, potem nuda. No i w sumie się podpisuję pod tym (jeszcze Gunman może). Ale to po pierwszym przesłuchaniu. Za jakiś czas dam im drugą szansę.

Opublikowano

dead end frends dobre, nawet zajebiste

reszta do pieca

Opublikowano

Co jak co, ale minusem, albo może i plusem. Jak kto woli. Jest to, że wszystkie utwory są mniej więcej na tym samym poziomie i brzmią przy pierwszym podejściu jak to samo. Więc, nie rozumiem czemu akurat dead end frends jest za(pipi)iste, a reszta do pieca.

Opublikowano

no moze jeszcze bandoliers idzie posluchac ale ja nigdy nie bylem fanem qotsy

kyuss>qotsa

Opublikowano
  • Autor

wtf

Opublikowano

Jaram się, aż normalnie kupie oryginała jak wyjdzie (poyebało ich z ta data premiery -7 grudnia w polsce!).

Opublikowano

Bardzo dobra plyta to jest.

wtf

Ktoś się włamał na konto Starca.

Przesłuchałem drugi raz. Jest lepiej, ale nadal bez rewelacji.

Opublikowano

mi tam sie za(pipi)iscie podoba, dostalem na urodizny i sobie w robocie siedze i slucham

Opublikowano
  • Autor

Dave i Josh donoszą, że druga płyta jest jak najbardziej w planach. "Dopiero się rozkręcamy", zapewniają. Doskonała wiadomość.

Opublikowano

Świetna płyta. Przydałoby się trochę szybsze tempo w kilku miejscach, ale dobre riffy to równoważą.

Opublikowano

Nie ma co się dziwić, zarąbista płyta.

Nawet Obsolete tak mówi.

Opublikowano
Opublikowano

Przeprosilem sie z plyta, zrobilismy sobie po lodziei jakos sie nam uklada.

Wiec mimo ze nie jest to arcydzielo to mozna uznac to za jakies tam udane wydarzenie roku.

Opublikowano

Spróbowałem jeszcze raz podejść do tej płyty i jest ok. Elephants i New fang dobre.

Znalazłem naszego forumowego murzyna w internecie: klik :potter:

Opublikowano

No fajnie sie ogokozo zblaznil piszac, ze nie pamieta by ktorykolwiek z czlonkow TCV byl w Wwie.