Skocz do zawartości

Them Crooked Vultures

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

zaraz wyleci ze jest fanem foo fighters a nie qotsa, i go ryra qotsa.

Co nie zmienia ze jest strasznie niedoinformowanym murzynem.

Opublikowano

Ty, faktycznie. W tym zespole gra jeszcze Josh Homme z Queens. Dzięki za przypomnienie, zapomniałem o tym kolesiu.

Gość MasterShake
Opublikowano

jest jakiś inny link do tej wersji w divx ?

(pipi)alem z innego forum, nic wiecej nie bylo.

Opublikowano

Fajna ta nowa płyta QOTSA. Wpada w ucho i dżosz tak samo w(pipi)iający jak zawsze, generalnie to Queens of The Stone Age pełną parą.

Zostawiam na dysku.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Album taki sobie, 3 kawałki wpadają w ucho- New Fang, Gunman, Dead End Friends, cała reszta do gazu. Dzięki Ci Panie, że moja dziewczyna nie kupiła mi jej, tak jak miała w planie, na gwiazdkę:rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

słucham sobie właśnie. Na początku było nieźle, ale od połowy zaczynają męczyć bułe na poziomie poprzedniego Mastodona (czyt. epickim). Świetlanej przyszłości w moim odtwarzaczu nie widze, ale całkowitej hały nie ma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dawno nic nie było o tym wybitnym zespole. Podrzucam wideo z SNL:

http://www.youtube.com/watch?v=RFS21i5M3j0

Josh zaszpanował gustownym różowym serduszkiem na szyi. Czasami naprawdę nie rozumiem, czemu Dave go tak lubi. Podczas ostatnich koncertów pomyślałem już przez moment "hmm, Josh mniej pedalsko śpiewa", a tu taki hit mody.

http://www.youtube.com/watch?v=_536kq0LzQo&feature=related

...a tutaj skecz z tego odcinka SNL. W sumie nie ma nic wspólnego z niczym, ale pojawia się w nim Dave Grohl i jest całkiem śmieszny, więc...

Opublikowano

A planują wydać coś jeszcze w najbliższym czasie? Czy znowu zbiorą kase w ciemno na koncertach, a potem żeby zaokrąglić wpływy wydadzą płytę?

Opublikowano

Ściągnąłem sobie Vinyl Ripa, na którym poziomy dźwięku są dużo mniej wyrównane. Brzmi niewiarygodnie dobrze. Wreszcie porządnie słychać bębny. Dalej nie jest to idealne brzmienie moich marzeń, ale usuwa największą wadę tej jakże wspaniałej płyty.