Skocz do zawartości

Them Crooked Vultures

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No trudno było znaleźć to gó'wno. Było na jednym portalu, na którym za sam fakt, że jesteś z Polski, cię banują.

Postaram się wrzucić na Rapida w 5 częściach, chyba że polecacie jakieś inne rozwiązania.

• Odpowiedzi 302
  • Wyświetleń 21,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Perkusista NIRVANY   Basista LED ZEPPELIN   Gitarzysta KYUSSA   (i wokalista Queens, ale co zrobić)   Było wiele tzw. "supergrup", ale ta podobno nie zawodzi.   Dzisiaj był koncert i po

• W tym roku mają wpaść do Polski! Ciekawe z jakim składem, bo jak grali ostatnio w Holandii to Josh był bez Grohla ani Jonesa:(

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

może spier,dolili przed Tobą?

Opublikowano
  • Autor

Chciałem wejść na diino, to jest napisane, że taki użytkownik nie istnieje. Z kolei jak chciałem założyć konto trial, to mi napisało, że taki użytkownik już istnieje. No nie wiem, co z tym zrobić. Chyba założę pod inną ksywką.

Opublikowano

stare konta diino juz zamkneli a na nowych sie nie oplaca nic trzymac, takie moje 3 grosze

Opublikowano

Wystarczy przenieść nazwe ze starego na nowe ( na głównej stronie powinno coś być napisane ) i będzie działać :) co jest nie tak z nowymi kontami szczurek ?

Opublikowano
  • Autor

A, bo myślałem, że do ściągania nie trzeba. Nie czaję tego nowego Diino w ogóle.

Hasło: thegreatbarack

Opublikowano

Bylo trzeba dać direct link bo jakis żartowniś może teraz to usunąc jak ma hasło

Opublikowano
  • Autor

No to trudno, nie wywalajcie. Głupie to nowe Diino jest, nie czaję go w ogóle.

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie to zrobiłeś. Ludzie potrafią być tak źli.

Opublikowano

to poprosze o powtorke.

Opublikowano

Z każdym kolejnym przesłuchaniem jest coraz lepiej. Zacny album.

Opublikowano

No tylko trzeba go nie skreślać jak koło 7 kawałka zacznie nudzić. Bo ostatnie 3 kawałki dają rade też.

Opublikowano

IMO najlepszy moment tego albumu to trio Mind Eraser, No Chaser - New Fang - Dead End Friends, potem mamy wykur.wiste Reptiles i zaje.bistego Gunmana, Spinning in Daffodils też całkiem niezłe. Ogólnie spoko album.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

FRESH POOOOOOT!

Lepsze to niż pompujący Marcin. Tfu, Hemet.

Opublikowano

Mnie tam rozbawiło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe, nawet śmieszny filmik, a co do płyty to dałem jej drugą szansę i jest naprawdę spoko. Nie jest to jakieś wybitne arcydzieło, które zapiszę się w historii rocka, ale przyjemnie się jej słucha. Wiadomo czy mają jakiś koncert w pobliżu naszego pięknego kraju( na Polskę bym nie liczył)?

Opublikowano

Na Rock am Ring w niemczech.

• 2 miesiące temu...