NemoKOF 677 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Witam, Jesli ktos zakupi ta wspaniala gre na XBL i bedzie chcial pograc to podaje dane Swoje i Ornita: Nemo - GT: NemoKOF Ornit - GT: UPOKARZACZ Zapraszam, Grywam wieczorkiem, fajnie jak ktos sie odezwie tu, albo PW jakies, ew GG: 1219368 ze chce grac. Konsola nie jest wlaczona caly czas wiec zebym nie przegapil zaproszenia Cytuj
zetbee 0 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Ja bym z Toba zagral - ale nie mam konsoli odpowiedniej. :> Zawsze mozna chyba na M.A.M.E. walnac pahrtyjke Czy sie myle? Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2009 Mozna w zwykla, oryginalna wersje automatowa Kofa98. Sa 2 fajne platformy ktora swietnie chodza - 2df i GGPO Mozemy sie kiedys zgadac Cytuj
Maciek_Siemasz 0 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 ja bym sie tez pisal, kilka lat temu czlowiek kopal dupy na mame 32 ludziom online Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi