sprite 1 791 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 http://www.easports..../game-play-tips polecam osobom zainteresowanym tu zajrzec. Niby gra niezbyt skomplikowana, a troche nowych rzeczy dowiedziec sie mozna o sterowaniu. W dodatku filmiki fajnie rozbite w zależności od tego ktorą konsole posiadamy i jaki typ sterowania wybralismy + filmik o submissions. Mozliwość natychmiastowego ataku na inną dźwignie kiedy przeciwnik wlansie wyrwał sie z pierwszej? Dobre, nie wiedziałem. Czekam na pełne recki, moje zainteresowanie sie utrzymuje. W UFC 10 też dało rade robić tzw. "podwójną dżwignię" Chociaż umieli to robić tylko wybrani jak np. Frank Mir to jednak się dało :] Cytuj
RudiAG 19 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Chyba tez nie do konca o to chodzi... w ufc chodzilo raczej o przejscie np z kimury na balahe lub z trojkata na balahe a tu jak rozumiem czynnosc nastepuje PO tym jak przeciwnik sie wybroni... Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Chyba tez nie do konca o to chodzi... w ufc chodzilo raczej o przejscie np z kimury na balahe lub z trojkata na balahe a tu jak rozumiem czynnosc nastepuje PO tym jak przeciwnik sie wybroni... Niekoniecznie. Mozna było zrobić drugą dźwignie zanim przeciwnik się wybroni. Wystarczy założyć pierwszą dźwignię, czekać aż przeciwnikowi zjedzie pasek staminy i od razu zaczynasz drugą Cytuj
htp 0 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 O co chodzi z tą minigierką przy duszeniu? co trzeba robić? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 16 października 2010 Autor Opublikowano 16 października 2010 (edytowane) O co chodzi z tą minigierką przy duszeniu? co trzeba robić? kręcąc gałką szukasz momentu kiedy zawibruje i starasz sie tam utrzymać gałke, tylko ze to miejsce zaraz znika i musisz wyszukac znowu. Prawde mówiące jak ktos nie ma dualschocka to kicha, musi zwracac uwaga na kolor wskaźnika chyba. Jak kiepsko, za wolno wychwytujesz te miejsca to przegrywasz. Rozmiar tego "pierścienia" zmienia sie zaleznie jak ci idzie. Im mniejszy tym gorzej dla ciebie. Edytowane 16 października 2010 przez humanno Cytuj
htp 0 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Czemu bez dualshocka lipa? czyli muszę włączyć wibracje w padzie? Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Czemu bez dualshocka lipa? czyli muszę włączyć wibracje w padzie? Tak najlepiej włącz wibracje. Inaczej jest ciężko. Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Sry za post pod postem ale mamy jedną z pierwszych recenzji: http://www.joystiq.com/2010/10/19/ea-sports-mma-review/ Cytuj
Słupek 2 158 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 http://gameinformer.com/games/ea_sports_mma/b/xbox360/archive/2010/10/19/ea-s-boxing-training-pays-off.aspx recka GI Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Launch Trailer Cytuj
RudiAG 19 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 sprite czy przeczytales dokladnie o co mi chodzilo? Bo po tym cos napisal mam wrazenie ze nie do konca. Odnosnie recenzji, druga stonowana i w miare pokrywa sie z tym co mysle o tej grze. Ciekawe czy w pelnej wersji tez konsolla bedzie sie tak sklejac do klinczu i parteru, jesli tak to lipa, EA jakby zapomnialo tez ze osoba trzymana w klinczu tez moze chodzic. Ciekawy jest motyw z regulami, fajnie bedzie poskakac komus po glowie w Japonii Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Kolejna recka: http://www.gametrailers.com/video/review-hd-ea-sports/706486 Cytuj
htp 0 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Na internecie piszą że w tej grze krwi i zniszczeń nie ma, wystarczy powalczyć 2-3 rundy i postacie są olani krwią Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Na internecie piszą że w tej grze krwi i zniszczeń nie ma, wystarczy powalczyć 2-3 rundy i postacie są olani krwią Pewnie, będzie można w opcjach wyłączyć krew. Cytuj
htp 0 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 (edytowane) W pełnej wersji podobno jest zasada vale tudo, runda trwa 20 minut, i można łamać nos itp. fajne Edytowane 21 października 2010 przez htp Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 W pełnej wersji podobno jest zasada vale tudo, runda trwa 20 minut, i można łamać nos itp. fajne Ciekaw jest czy dadzą taką runde 20 min w multi. Ale by to była męczarnia dla palców :potter: Cytuj
humanno 201 Opublikowano 22 października 2010 Autor Opublikowano 22 października 2010 wow, w ogole jestem zaskoczony, dobrze ze mi sie dzis przypomnialo o przemierze EA MMA. Postanowiłem dac grze kredyt zaufania i powaznie rozwazyc kupno, nawet jakies oceny bedą w okolicach 7+. Wszystko by zależało od tego na czym wtopili. Tymczasem 1sze oceny - 7.7, 8.2, 8.5? mało tego, wchodze na alledrogo a tam - 150-160 [nówka odwoliowana, ciekawe odlaczego odfoliowane, anybody knows?]. Nie bardzo moge w robocie na spokojnie poogladac recenzji wiec poczytam wieczorem (czekam tez na IGN.com). Nie wiem jak wy, ja przewiduje uszczuplenie stanu konta w przyszlym tygodniu Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 wow, w ogole jestem zaskoczony, dobrze ze mi sie dzis przypomnialo o przemierze EA MMA. Postanowiłem dac grze kredyt zaufania i powaznie rozwazyc kupno, nawet jakies oceny bedą w okolicach 7+. Wszystko by zależało od tego na czym wtopili. Tymczasem 1sze oceny - 7.7, 8.2, 8.5? mało tego, wchodze na alledrogo a tam - 150-160 [nówka odwoliowana, ciekawe odlaczego odfoliowane, anybody knows?]. Nie bardzo moge w robocie na spokojnie poogladac recenzji wiec poczytam wieczorem (czekam tez na IGN.com). Nie wiem jak wy, ja przewiduje uszczuplenie stanu konta w przyszlym tygodniu Pewnie były zamówione z zavvi. U mnie w media chodzą po 189 zł :] Cytuj
humanno 201 Opublikowano 22 października 2010 Autor Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) Pewnie były zamówione z zavvi. a cóż to za cudo? normalnie jestem odekscytowany ja chce w to grać! ps. koles napisal ze zawsze dostaje od producenta troche odpakowanych sztuk. Wyglada na sprawdzonego sprzedawce, chyba sie skusze. Edytowane 22 października 2010 przez humanno Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Pewnie były zamówione z zavvi. a cóż to za cudo? Jeden z największych sklepów wysyłkowych z grami w UK Cytuj
humanno 201 Opublikowano 22 października 2010 Autor Opublikowano 22 października 2010 http://uk.ps3.ign.com/objects/143/14354515.html IGN.com - 8.0 "impressive" Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) I co humanno dostałeś już swoją sztukę? Jak tak podziel się wrażeniami Edytowane 23 października 2010 przez sprite Cytuj
humanno 201 Opublikowano 23 października 2010 Autor Opublikowano 23 października 2010 I co humanno dostałeś już swoją sztukę? Jak tak podziel się wrażeniami he, gre owszem zakupiłem ale w sobote niestety poczciwe poczciaki nie działają. Myśle ze we wtorek bedzie na bank. Na relację oczywiście możecie liczyc A tymczasem w ramach budowania klimatu, wczoraj zaliczyłem ostatnią gale ufc, dziś niedawna gala strikeforce, a na dobitke zanim gra dotrze, strikeforce challengers :wink: ps. teraz nawet pojawily sie na alle za 145+wysyłka. Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Ja juz gram. Powiem tylko ze sezon w tej grze bije na glowe ten z UFC. Wlasnie podpisalem umowe ze Strikeforce przy rekordzie 12-1-0 No i te stompy na glowe!!! Gra jest naprawde dobra. Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Ja juz gram. Powiem tylko ze sezon w tej grze bije na glowe ten z UFC. Wlasnie podpisalem umowe ze Strikeforce przy rekordzie 12-1-0 No i te stompy na glowe!!! Gra jest naprawde dobra. Pod jakim względem? Ja osobiście spędziłem około 40 sezonów w UFC 10 i wszystko było elegancko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi