Skocz do zawartości

Scena PL - Super Street Fighter 4

Featured Replies

Opublikowano

Master Jin jak pograsz w to tyle ile grales w blazBlue to dam ci rade odkladaj kase i kup sobie Tekkena w dniu premiery

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 15,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Master Jin jak pograsz w to tyle ile grales w blazBlue to dam ci rade odkladaj kase i kup sobie Tekkena w dniu premiery

Opublikowano

w sf4 to juz gralem od premiery do sierpnia na x360 i gra mi bardzo odpowiadala.czego nie mogę powiedzieć o blazblue które jest dla mnie zbyt chaotyczne i po prostu za szybkie.kasa na tekken i tak leży odłożona :P

a tak na serio to kto się orientuje czy ten chat na ps3 gromadzi jeszcze trochę polaków do pogrania?

Opublikowano

Sporo ludzi gra, a każda nowa osoba na chacie jest mile widziana :) Podaj swój psn to cię inwajtne.

Opublikowano

SobanPL ale gierke musze dopiero skombinować,jak uda się coś w wawie znaleźć w przystepnej cenie to jeszcze w weekend pogram choć analog w ps3 ssie w bijatykach :) (na tym od x'a mi się lepiej grało większy opór miał)

Opublikowano

W tej chwili nie, z racji frekwencji. Zrobimy, gdy znajdzie się odpowiednia ilość zainteresowanych :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

scena sf4 na x360 padla

Nikt juz nie gra.

Chyba trzeba kupic ps3 .;/

.;/

Edytowane przez NiniBuba

Opublikowano

scena sf4 na x360 padla

Nikt juz nie gra.

Chyba trzeba kupic ps3 .;/

.;/

ja dalej czasem kopię tyłki ludziom na necie, ale tych też coraz mniej, a co dopiero żeby to byli rodacy :confused:

Opublikowano

Mam pytanie do SFowców grających na X-boxie. Jak udało wam się opanować tego klockowatego pada?

Opublikowano

Mam pytanie do SFowców grających na X-boxie. Jak udało wam się opanować tego klockowatego pada?

Kupiliśmy sticki.

Opublikowano

Czy to jedyna alternatywa? Nie ma jakiejś przejściówki na psxowego pada?

Z tego co słyszałem to kosztują niemal tyle samo co stick. BTW pad do psxa nie lepszy lol.

Opublikowano

Czy to jedyna alternatywa? Nie ma jakiejś przejściówki na psxowego pada?

kumpel w uk kupił to http://cgi.ebay.co.uk/New-PS2-Controller-to-Xbox-360-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ290385411257QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item439c51bcb9 do tekkena 6 i chwali sobie, że niby bezlagowe, można tę przejściówkę dostać nawet taniej a na SRK ma też dobre opinie

Edytowane przez GaScAn

Opublikowano

moja rada to:grać na anlogu.

grałem i na padzie na ps3 i na x360 i ta gra na krzyzaku jest poprostu niegrywalna,a analog od x'a lepszy więc nie widzę w czym problem.Triggery sa w obu padach zwalone więc tu

nie ma co polemizować

Opublikowano

Nadrill, dzięki za spara :thumbsup:

Hyh, spoks ;) Sorry za Dana :turned::blush:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

gra ktos w to na PC?

ostatnio sobie kupilem (32,90!) razem z przejsciowka na pada (19!) i moge lac online pecetowcow z klawiaturami ;F

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram na PS3 i na PC, szczerze mowiac klawiatura sprawuje sie lepiej niz Sixaxis. Chybie dokupie stick'a bo na PS2 w SF3Thdstrike gram wlasnie na nim.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...