Skocz do zawartości

Scena PL - Super Street Fighter 4

Dark_Slide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w sf4 to juz gralem od premiery do sierpnia na x360 i gra mi bardzo odpowiadala.czego nie mogę powiedzieć o blazblue które jest dla mnie zbyt chaotyczne i po prostu za szybkie.kasa na tekken i tak leży odłożona :P

a tak na serio to kto się orientuje czy ten chat na ps3 gromadzi jeszcze trochę polaków do pogrania?

Opublikowano

SobanPL ale gierke musze dopiero skombinować,jak uda się coś w wawie znaleźć w przystepnej cenie to jeszcze w weekend pogram choć analog w ps3 ssie w bijatykach :) (na tym od x'a mi się lepiej grało większy opór miał)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

scena sf4 na x360 padla

Nikt juz nie gra.

Chyba trzeba kupic ps3 .;/

.;/

ja dalej czasem kopię tyłki ludziom na necie, ale tych też coraz mniej, a co dopiero żeby to byli rodacy :confused:

Opublikowano

Czy to jedyna alternatywa? Nie ma jakiejś przejściówki na psxowego pada?

Z tego co słyszałem to kosztują niemal tyle samo co stick. BTW pad do psxa nie lepszy lol.

Opublikowano (edytowane)

Czy to jedyna alternatywa? Nie ma jakiejś przejściówki na psxowego pada?

kumpel w uk kupił to http://cgi.ebay.co.uk/New-PS2-Controller-to-Xbox-360-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ290385411257QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item439c51bcb9 do tekkena 6 i chwali sobie, że niby bezlagowe, można tę przejściówkę dostać nawet taniej a na SRK ma też dobre opinie

Edytowane przez GaScAn
Opublikowano

moja rada to:grać na anlogu.

grałem i na padzie na ps3 i na x360 i ta gra na krzyzaku jest poprostu niegrywalna,a analog od x'a lepszy więc nie widzę w czym problem.Triggery sa w obu padach zwalone więc tu

nie ma co polemizować

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...