Bellevar 6 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 To już teraz w weekend. Ktoś sie może orientuje czy będzie w tym roku jakiś live stream? Przynajmniej jakiś znikomy jak rok temu? Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Na pewno bedzie, sadze ze na 1-2 dzien przed turniejem kazdy zainteresowany bedzie znal adres streama. Cytuj
Sharg 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 no wlasnie wbrew wczesniejszym informacjom pojawily sie pogloski ze ma nie byc Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 "dżizas kur.wa ja pier.dole" ;/ W sumie chyba i tak wolałem oglądać zmagania murzynów z gamestopu i słuchać pro-amerykańskich komentatorów, przynajmniej wiadomo było o co chodzi ;] Cytuj
Vipe 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) TOP4 SF4 Umeso (EH) / Dashio (VI) vs. Iyo (DH) / Shiro (AB) Gosho (RU) / Kyabetsu (VI) vs. Mago (SG) / Nemo (CH) CHAMPION Gosho (RU) / Kyabetsu (VI) Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Vipe Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Jednak to byl final..Zwyciesca SBO 2009 w tekkena zostaje team Rauma! 1.Raum(Wang) Junchan(Julia) Honda-(Lili) 2.Nisshin(Alisa),Tisshumon(Marduk),Buriburimaru(Bryan) 3&4 ???(King),Kousuke(Heihachi),Chokoyan(Bob) ???(Bryan),???(Lars),???(Bruce) o wejscie do finalu ta lili sama rozwalila team tisshumona!!(czyzby lili rosla na s tiera...) team tisshumona: nisshin-alisa tisshumon-marduk buriburimaru-bryan Wpierwszym pojedynku polfinalowym team tisshumona musial pokonac kolesi od(zbyt ciezkie kanji imion jak dla mnie..)bruca,larsa i bryana. Tisshumon w pierwszej pokonal bryana przegral z larsem.nisshin vs lars.zwyciesca zostaje nisshin.ostatnia szansa przeciwnikow tisshumona jest bruce ktory bije 3-0 nisshina ale buriburimaru bije w koncu bruca. W drugiej walce polfinalowej team Rauma walczyl z kousuke burodeyuu gdzie Honda rozwalil w pierwszej walce kolesia od kinga w drugiej henia kouske.Przegral chokoyanem od boba ale raum wangiem pokonal boba dochadzac do druzyny tisshumona w finale. Team korea odpadla w pierwszej walce tak jak No Respect. (Zawsze moze sie wkrasc jakis blad bo staralem sie tluamczyc sam z bloga jakiegos japonczyka,sa tam tez wyniki z virtuy ale nie chce mi sie na razie widzialem tylko akire laua brada i sare ;P) Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Matt-JF Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Czy Tisshumon to jest ten stary dobry Tissuemon co siedział w Anglii??? Kurde szkoda że No Respect tak słabo :cierpienie: :cierpienie: :cierpienie: Aha i gdzie do (pipi)a są te Steve'y i Lawy??? :wtf: Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Cambion Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Tak to ten,tlumaczylem bezposrednio i tak jego imie wyglada.Ja sie boje bardziej o randomowosc tekkena chyba ze starzy wyjadacze starzeja sie i nowe pokolenie rosnie.Stevow tyle w kazdym salonie ze zanim jeszcze jakies bokser zrobi cios przeciwnik wie jak na niego odpowiedziec i chyba nie jest taki silny jak go maluja Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Ja sie boje bardziej o randomowosc tekkena chyba ze starzy wyjadacze starzeja sie i nowe pokolenie rosnie. Mam wielką nadzieje że to drugie :bow: . Ale fakt, że szkoda mi No Respectu - najlepszego teamu z czasów DR Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 VF5R: 1st. Yuutenji (LA) / Gorgeous (EI) / Joseph (AK) 2nd. YOU (SA) / Chuutaro (JN) / Anaguma (JA) t3rd. Itabashi Zangief (SH) / Itoshun (BR) / Fuudo (LI) t3rd. Chameleon (SA) / O Niku (JE) / Kingujou (LA) T6BR: 1st. Honda (Lili), Junchan (Julia), RAUM (Wang) 2nd. Tissuemon (Marduk), Nisshin (Anna), Buri (Bryan) t3rd. Ojikusu (Bruce), Fukusu (Lars), Bakushi (Bryan) t3rd. Kousuke (Heihachi), Chokoyan (Bob), 萬海王 (King) (Jednak bledow nie zrobilem^^) Cytuj
ornit 2 985 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Tęsknię za czasami, kiedy goście nagrywali wszystko kamerkami ukrytymi pod pachą. Chciałbym zobaczyć jak Daigo i Mago wtopili. Cytuj
ornit 2 985 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Wyniki 3s 1) Boss (YU) / Rikimaru (CH) / Momochi (MA) 2) Ochibi (YU) / Tokido (CH) / KO (YA) 3) RX (UR) / Vanao (RY) / Koushun (CH) i MOV (CH) / Kuroda (Q) Cytuj
Di 847 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Drabinka: http://img151.imageshack.us/img151/5930/sb...etssf330902.gif Czemu Kuroda i MOV grali we dwóch? Cytuj
ornit 2 985 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 (edytowane) Drabinka: http://img151.imageshack.us/img151/5930/sb...etssf330902.gif Czemu Kuroda i MOV grali we dwóch? Bo Ino się nie pokazał BTW Momochi w finale pojechał cały team KO, natomiast Kuroda zaliczył 3 OCV w turnieju 8) a Amerykanie odpadli w pierwszej rundzie. Edytowane 15 sierpnia 2009 przez ornit Cytuj
Di 847 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Walki z Tekkena: http://www.youtube.com/user/noknonnut Wyniki 3. dnia: BlazBlue: 1. Kyaku (Carl) 2. Fumo (Arakune) 3. kakutoubisginTaokaka (Nu) oraz Chou (Nu) (na automatach w BB nie ma V13?) Arcana Heart: 1. Kasumi LOVE (Akane), Tono (Konoha) 2. Futtou Mei-Fang (Mei-Fang), Tekusucha Elsa (Elsa) 3. Kyouken (Zenia), Tanukichi (Saki) oraz ACT (Maori), Jamu (Lilica) Guilty Gear XX: Accent Core: 1. Shounen [TE], Woshige [MI], N-O [VE] 2. Satou [JO], Chonari [ZA], Mugen [bR] 3. Kazuki [DI], Kawin [PO], Inoue [OS] oraz Koichi [iN], Haaken [PO], Kishitaka [sO] Cytuj
ornit 2 985 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 SBO after party. To jest lepsze niż walki. Oglądajcie zanim stróże moralności skasują Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 SBO after party. To jest lepsze niż walki. Oglądajcie zanim stróże moralności skasują podobne akcje dzialy sie podczas PIJACZYN CUP w zeszly weekend w Opolu Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 (edytowane) Di sloneczko - Nu = V-13 :_) Tak na nia mowia japonce, w zasadzie to chyba Nu-13 ale czemu - nie mnie wiedziec. P.S. Jakie jaja - Kuroda to Chuck Norris 3s'a Jak mogli byc 3-4 jak grali we 2 O_o ? Przesada. Edytowane 17 sierpnia 2009 przez NemoKOF Cytuj
ornit 2 985 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Di sloneczko - Nu = V-13 :_) Tak na nia mowia japonce, w zasadzie to chyba Nu-13 ale czemu - nie mnie wiedziec. P.S. Jakie jaja - Kuroda to Chuck Norris 3s'a Jak mogli byc 3-4 jak grali we 2 O_o ? Przesada. W ubiegłym roku zajęli pierwsze miejsce (tylko Ino też był obecny a Kuroda grał Akumą*). Może teraz chcieli "na handicapa" W każdym bądź razie, Q wyeliminował team Nukiego i 2 inne zespoły. Kuroda to potwór 8) * Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Po prostu jest mistrzem strategi i nierobienia niepotrzebnych ruchow Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Nie jestem w temacie, ale odgrzebałem jakiś stary film Kurody który gra Q przeciwko Justinowi. Chyba go nie lubią(Justina)... Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 No, niespecjalnie. Wozi sie jak shit w betoniarce i zachowuje sie na turniejach jak burok. Cytuj
kowal 0 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 NO drugi raz z rzedu widac ze Shonenowi tez znudziło sie granie z leszczami i odpadanie na złych meczach po ktorych i tak nie jest w stanie nikt wyrobic z jego teamu. widac ze BB jeszcze nie traktuja "powaznie" i nie dali teamow czy tagow. pewnie za rok bedzie wiecej wiadomo odnosnie przyszłosci tej gry w japoni. ktos ma rozpiske z BB? ciekawi mnie czy w ogole ktos startował ze sceny GG czy to prostu w(pipi)li z tymi nowymi. Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 sierpnia 2009 (edytowane) Winner's are in bold. BlazBlue Singles Tournament 1st round results: A Block Souji (Arakune) vs. Godhand (Jin) Masutani (Bang) vs. Ke-chan (Rachel) Goodbye Earth (Rachel) vs. NyanNyanNu- (Nu) Nezu (Bang) vs. kakutoubishinTaokaka (Nu) B Block Dora (Bang) vs. Saki (Nu) Shonen (Litchi) vs. Zero (Hakumen) Konan (Jin) vs. Kid Viper (Jin) Tsukasa (Nu) vs. Kurenai ya (Noel) C Block Miu (Jin) vs. Nochun (Litchi) Azu (Nu) vs. Halloween (Rachel) Kyaku (Carl) vs. Relia (Nu) Kouji (Tager) vs. Kogatan (Jin) D Block HeartNana (Noel) vs. Inoue (Nu) Kimoniku (Rachel) vs. Diechan (Litchi) Ikemen (Nu) vs. Ora (Ragna) Sato-One (Arakune) vs. Mebo (Taokaka) E Block Shuta (Ragna) vs. Maria (Arakune) Ki-fa (Arakune) vs. Fumo (Arakune) EnseiseiUzai (Rachel) vs. Ribaia (Nu) Tobari (Rachel) vs. NEFE (Nu) F Block Hima (Arakune) vs. Ako (Arakune) BLEED (Litchi) vs. MechaSue (Carl) Isa (Arakune) vs. Parosupe (Jin) Bonus Game (Rachel) vs. Toriatsukai-chuui aka Handle with Care (Arakune) G Block Denpa (Taokaka) vs. ANG (Nu) Aoniku (Rachel) vs. Kyou (Nu) Tokido (Arakune) vs. Eru (Rachel) Wataru (Ragna) vs. Kazuhira (Taokaka) H Block Ren (Jin) vs. Keshigomu (Noel) NOtoko (Rachel) vs. Kamiyu (arakune) Chou (Nu) vs. Makoto (Nu) Tsubaki aka DIO(Carl) vs. F (Nu) 2nd round results: A Block Souji (Arakune) vs. Ke-chan (Rachel) NyanNyanNu- (Nu) vs. kakutoubishinTaokaka (Nu) B Block Dora (Bang) vs. Zero (Hakumen) Konan (Jin) vs. Tsukasa (Nu) C Block Nochun (Litchi) vs. Kyaku (Carl) Azu (Nu) vs. Kogatan (Jin) D Block Inoue (Nu) vs. Mebo (Taokaka) Ikemen (Nu) vs. Diechan (Litchi) E Block Maria (Arakune) vs. Fumo (Arakune) Ribaia (Nu) vs. Tobari (Rachel) F Block Hima (Arakune) vs. BLEED (Litchi) Isa (Arakune) vs. Bonus Game (Rachel) G Block ANG (Nu) vs. Kyou (Nu) Eru (Rachel) vs. Kazuhira (Taokaka) H Block Keshigomu (Noel) vs. NOtoko (Rachel) Chou (Nu) vs. DIO (Carl) 3rd round results: A Block - Ke-chan (Rachel) vs. kakutoubishinTaokaka (Nu) B Block - Dora (Bang) vs. Tsukasa (Nu) C Block - Kyaku (Carl) vs. Azu (Nu) D Block - Mebo (Taokaka) vs. Diechan (Litchi) E Block - Fumo (Arakune) vs. Ribaia (Nu) F Block - BLEED (Litchi) vs. Bonus Game (Rachel) G Block - Kyou (Nu) vs. Eru (Rachel) H Block - NOtoko (Rachel) vs. Chou (Nu) Top 8: kakutoubishinTaokaka (Nu) vs. Dora (Bang) Kyaku (Carl) vs. Diechan (Litchi) Fumo (Arakune) vs. BLEED (Litchi) Eru (Rachel) vs. Chou (Nu) Top 4: kakutoubishinTaokaka (Nu) vs. Kyaku (Carl) Fumo (Arakune) vs. Chou (Nu) Finalists: Kyaku (Carl) vs. Fumo (Arakune) Winner:Fumo (Arakune) Jak widać jest paru gości z GG. Jak choćby Bleed, Inoue,Zero, Diechan, Shonen,Isa, NO. Edytowane 17 sierpnia 2009 przez Bellevar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi