Fenix 3 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Wazna informacja w sprawie noclegu ! Potrzebuje dokladne dane osob, ktore chca skorzystac z noclegu w akademiku. W okolicach 15 sierpnia bede rezerwowal ilosc pokoi. Ceny: pokoj dwuosobowy: 70 zl pokoj trzyosobowy: 95 zl Akademiki z tego co mi przekazano znajduja sie okolo 15 minut piechota od Blue City. Autobusem 3-4 przystanki. Zaliczka na konto wydawnictwa (powiedzmy polowa kwoty za pokoj) z dokladnymi danymi osoby. W weekend postaram sie aby w naszym sklepie pojawila sie odpowiednia opcja zakupu takiego noclegu (przedplata). To dla tych, ktorzy chca zaplacic karta lub platnosci.pl Piszcie na maila ep6@psxextreme.pl (i nie przejmujcie sie automatem ktory potwierdzi przy okazji wasza rejestracje Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 (edytowane) A ile osób może spać w pokoju dwuosobowym??? Czy można będzie wynająć pokój dwuosobowy a będzie spać w nim np. 6 osób? Edytowane 17 sierpnia 2009 przez Krzys PL Cytuj
Canis 58 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 A ile osób może spać w pokoju dwuosobowym??? Czy można będzie wynająć pokój dwuosobowy a będzie spać w nim np. 6 osób? W to raczej wątpię. Ale liczę na sytuację że jeśli ktoś będzie przyjeżdżał sam (jak ja) to dostanie roommate'a żeby nie płacić 70 dych za dwuosobowy pokój . C'nie ??? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2009 Wracam wlasnie ze spotkania. Dwojek juz nie ma. Zreszta "dwojek" bylo niewiele. Akademik przede wszystkim dysponuje pokojami trzyosobowymi. Mam juz spora liste rezerwacji. Pamietajcie jednak, ze gwarancja na otrzymanie pokoju jest wplacenie zaliczki na konto wydawnictwa (50 zl na konto ktore podane jest na blankiecie prenumeraty w kazdym numerze PE). W ciemno rezerwujemy (i oplacamy) kilka pokoi dodatkowo. Szukajcie mnie na imprezie i pytajcie o nie jesli ktos nie bedzie mial gdzie spac Impreza zaczyna sie o 12. Natomiast mam zapewnienie "kierowniczki akademikow", ze nie bedzie problemow, aby ktos mial wydane klucze wczesniej. Dokladna godzine bede mial potwierdzona we wtorek, na ostatecznym spotkaniu i wplaceniu zaliczki. Mozna zostac w pokoju do poznego popoludnia w niedziele. Tak mnie zapewniano. Pomimo, ze doba hotelowa (akademicka?) zaczyna sie i konczy o 12 kazdego dnia. Waletowanie jak to w akademikach pewnie dozwolone ale.. ja nic o tym nie wiem, nie slyszalem, nie wiem o kogo chodzi i w ogole nie rozumiem co to jest to cale EP Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Dostalem od was mejla w poniedzialek i wczoraj wplacilem 35 za pokoj dwuosobowy... Wiec nie wiem czy sie na niego zalapie, czy mam szukac 3 osoby i doplacic te 15 zl. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2009 Dokladna ilosc bede znal we wtorek. Dostaniesz na pewno potwierdzenie i informacje jak sytuacja wyglada. Zaliczka jest wiec doplacac na razie nic nie musisz. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Kiedy dostane jakas oficjalna informacje ze "mam" pokoj? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2009 Przedzwon do Agnieszki czyli do nas do biura. Zagwarantowane pokoje na 100% maja ci, ktorzy wplacili wczesniej zaliczki i mamy potwierdzenie na naszym koncie. W sumie wiekszosc tych, ktorzy rezerwowali pokoj w akademiku. Mam jednak cos dla tych, ktorzy chca we wlasnym zakresie zalatwic sobie nocleg: Hotel: 3 osobowy pokoj za 79 zl (Aramis) Hotel, tez za 79 zl za pokoj 3, 2 lub 1 osobowy (Atos) Idealne miejsce dla tych, ktorzy jada samochodem oraz tym, ktorym nie straszna przesiadka autobusowa. http://warszawa.jakdojade.pl/ Aleje Jerozolimskie 179 - adres Blue City Mangalia 3 - hotel Aramis Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Moglbym poprosic o numer na PW? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi