Skocz do zawartości

Call Of Duty Modern Warfare 2

Mordo Ty Moja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam osoby do pomocy. Została mi jedna misja spec-ops (Snatch and Grab) i za ch*ja nie umiem tego zrobić a tylko to mi zostało do platyny. Jeżeli ktoś z was ma dobry sposób na zaliczenie tej misji to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Piszczie na PSN

Opublikowano (edytowane)

@zalef88

Fakt faktem ze chyba nie ten temat ale....dasz rade na jednego.

Ja bym tylko radzil biec po lewej stronie bokiem po zabiciu juggernauta niz odrazu srodkiem jak pokazuje.

Edytowane przez Neo3016
  • 2 tygodnie później...
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje kogos do trophy Downed but Not Out gram od 6 wieczorem

Edytowane przez zaq123456
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! szukam kogoś do pogrania w spec ops !! (ponieważ pracuję na zmiany nie raz mam całe dnie wolne a robie nocki niedziele i soboty dlatego ciężko spotkać kogoś dobrego w tych godzinach online.) Jeśli ktoś ma problemy z innymi grami oczywiście również chętnie pomogę!!! Piszcie na psnID: slawek__g (dwa podkreślniki!) Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

szukam e przyjaciół. Wszystkie tryby wchodzą w grę (prywatne też). preferowani gracze z mikrofonami, którzy lubią rzucić czasem żartem i nie boją się odezwać. Jeśli ktoś kojarzy mnie z Halo 2/3 to obowiązkowo wysyłać zaproszenia ;)

id wojtassnub

Opublikowano

Jeśli dalej jest opcja 4vs4 to Ja z moim klanem możemy zagrać taki mecz, ale na ligowych zasadach Ban na Granade lunchery, HBS'y, Thermale, i cały ten shit. Jeśli ktoś chce to niech napisze do Mnie na Ps3 swoje PSN id, bo chyba mam 100 znajomych, będę musiał to ogarnąć

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Cześć jestem posiadaczem Cod MW 2 od jakiegoś czasu i chetnie bym pograł z rodakami :)

PSN rychu_29

Lat 30

Hadest brak

Gram online w różnych godzinach

Edytowane przez Rychu_29
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

pajgi, mam headseta, gram w różnych porach, powołać się na to forum

Edytowane przez Gość
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra sporo ludzi , niema problemów z serwerami. Jedyny minus taki , że gra dość duża ilość hakerów .

Co się stało z dodatkowymi mapami do MW2? jest jakiś sposób , żeby je jeszcze zakupić?

• Plusik 1
  • 6 miesięcy temu...