Opublikowano 31 października 200915 l Fanboj. Oczywiście, ze Avatar będzie miał lepsze efekty niż 2012, a fabuła może być prosta i schematyczna, ale nie będzie to film tak głupkowaty jak gniot Emmericha.
Opublikowano 31 października 200915 l Fabula na poziomie "Pocahontas" mnie juz nie kreci. . Po obejrzeniu trailera od razu mi przyszla na mysl Pocahontas, a te niebieskie ludziki to wygladaja jak skrzyzowanie Legolasa ze smerfami.
Opublikowano 31 października 200915 l Nowy trailer od strony wizualnej robi już zdecydowanie lepsze wrażenie. Nadal nie jest to żaden szoker, ale Navi wyglądają jakoś tak mniej plastikowo, no i jest dobra rozpierducha. Szkoda tylko, że wszystko zapowiada się tak schematycznie i naiwnie. Łącznie z głównym adwersarzem, który ma na mordzie wypisane "to ja jeste m tym bardzo bardzo złym panem"
Opublikowano 31 października 200915 l Przyznam sie szczerze, ze nie wiem, co na tym zwiastunie zrobilo na mnie najwieksze wrazenie: ogolny klimat, czy sciezka dzwiekowa . Melodia straaasznieee wpada w ucho, przy okazji nakrecajac klimat.
Opublikowano 1 listopada 200915 l Autor niech to będzie pocahontas zmiksowane z żołnierzami kosmosu lub tańczący z wilkami w s-f ale kurcze od paru lat takich ciarek nie miałem podczas oglądania zwiastunu.Muzyka i klimat z niego bijący jest niesamowity. A po dotychczasowym dorobku Camerona nie sądze by ten film był tak pusty i debilny jak papki tworzone tylko dla efektów od Emericha
Opublikowano 1 listopada 200915 l niech to będzie pocahontas zmiksowane z żołnierzami kosmosu lub tańczący z wilkami w s-f ale kurcze od paru lat takich ciarek nie miałem podczas oglądania zwiastunu.Muzyka i klimat z niego bijący jest niesamowity. A po dotychczasowym dorobku Camerona nie sądze by ten film był tak pusty i debilny jak papki tworzone tylko dla efektów od Emericha Ano właśnie. Większośc filmów Camerona (A może nawet wszystkie) mają w sobie coś co nie pozwala mówić o nich jako o pustej skorupie na wzór ostatnich Transformersów czy Terminatora Salvation. Cameron przy tworzeniu zawsze ma wizję czegoś głębszego i dotychczas udawało mu się taki zamysł osiągać. moim zdaniem nawet w Titanicu. Edytowane 1 listopada 200915 l przez Gooral
Opublikowano 1 listopada 200915 l No co Wy panowie... Transformers 2 bardzo mi sie podobalo, ale ten film to czysta rozrywka. O Avatarze powiem tak: widoskowosci "Zemsty Upadlych" miec nie bedzie mial. Ale nadrobi muzyka, klimatem, scenariuszem i fabula. Czy to wystarczy, by pobic Zemste Upadlych w moim prywatnym rankingu ??. Dowiemy sie pod koniec grudnia. Na dzien dzisiejszy, najwiekszym zaskoczeniem tego roku dla mnie jest nowy "Star Trek", i szczerze wierze, ze "Avatar" bedzie mi sie snil po nocach, jako dzielo wybitne, pobijac "Star Treka".
Opublikowano 2 listopada 200915 l Mam wątpliwości, czy oglądać cały nowy trailer. Obejrzałem 1/3 i wyłączyłem, bo obawiam się zbyt wielu spoilerów. Niech mi ktoś powie, czy nie żałuje zapoznania się z całością ?
Opublikowano 3 listopada 200915 l Jejku , ale ten film bedzie biedny, charaktery zywcem wyjete z pocahontas, wiem bo niedawno bylem zmuszony obejrzec ta animacje. Brakuje Edyty Górniak w tle. Nie wiem czym mozna sie tutaj zachwyac.
Opublikowano 3 listopada 200915 l Mam wątpliwości, czy oglądać cały nowy trailer. Obejrzałem 1/3 i wyłączyłem, bo obawiam się zbyt wielu spoilerów. Niech mi ktoś powie, czy nie żałuje zapoznania się z całością ? Jak zapoznasz sie z caloscia, to juz masz streszczony caly film. Nie wiem czym mozna sie tutaj zachwyac. Chociazby sciezka dzwiekowa, ktora jest ZDECYDOWANIE najmocniejszym punktem tego zwiastunu. Edytowane 3 listopada 200915 l przez Shagohad
Opublikowano 3 listopada 200915 l Jejku , ale ten film bedzie biedny, charaktery zywcem wyjete z pocahontas, wiem bo niedawno bylem zmuszony obejrzec ta animacje. Brakuje Edyty Górniak w tle. Nie wiem czym mozna sie tutaj zachwyac. Bez kitu, jeśli Cameron naprawdę kmini nad tym uniwersum od nastu lat, to po drodze zdążył wyprzedzić go Disney i jakiś shitowy MMORPG.
Opublikowano 24 listopada 200915 l kolejny klip z filmu. Thanador Chase http://movies.ign.com/dor/objects/800318/avatar/videos/avatar_trl_thanator_chase.html?show=hi
Opublikowano 24 listopada 200915 l Obejrzalem w kinie trailer i chyba znam cala fabule :confused: sa zli ludzie ze zlej korporacji i przylatuja na planete, kaleka komandos infiltruje plemie, zako(pipi)e sie w jakiejs pannie i staje po ich stronie, zeby walczyc z ludzmi, wygrywaja i ludzie ich przepraszaja i zyja w pokoju dlugo i szczesliwie.
Opublikowano 25 listopada 200915 l Mam wątpliwości, czy oglądać cały nowy trailer. Obejrzałem 1/3 i wyłączyłem, bo obawiam się zbyt wielu spoilerów. Niech mi ktoś powie, czy nie żałuje zapoznania się z całością ? Ja jestem wkurzony na trailer, bo zdradza bardzo ważny zwrot akcji. główny bohater zmienia stronę i dołącza do niebieskich w walce przeciw ludziom
Opublikowano 25 listopada 200915 l hej cirex, ale nie wiadomo czy mu sie uda uratowac siebie i niebieska ci,pe! szanse 50/50!!!1 Edytowane 25 listopada 200915 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 2 grudnia 200915 l UWAGA super spojler ale tak naprawde to jest tylko przekret ze strony ludzi zeby niebieskie elfy im zaufaly i na koncu wszystkie zostana wybite!
Opublikowano 4 grudnia 200915 l Mam wątpliwości, czy oglądać cały nowy trailer. Obejrzałem 1/3 i wyłączyłem, bo obawiam się zbyt wielu spoilerów. Niech mi ktoś powie, czy nie żałuje zapoznania się z całością ? Ja jestem wkurzony na trailer, bo zdradza bardzo ważny zwrot akcji. główny bohater zmienia stronę i dołącza do niebieskich w walce przeciw ludziom No masakra normalnie, ciekawe kto wierzył, że będzie inaczej
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Za 12 dni premiera in Poland (chyba ze mam zle info). Sie zobaczy, sie oceni.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Czytałem, ze pierwsze recenzje dobre. No i Cameron miał ostatnio wypalić, że będą dwie kolejne części :|
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Dobre, ale nie zapowiadające przełomu o którym się tak trąbiło, czyli jest jak było, tylko w 3D za 500 melonów